Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

Ja nie prostuje i jest kul :D wracałam sobie z mamą i taki ogromny spontan. Mamie się zachciało nektarynek...a ja, że za 5 minut zamykają sklep. To my szybko do samochodu i jedziemy te 200 metrów ? jak nie mniej :D. Ach zdazyłysmy, kupilam jakiś taki deser z bitą śmietaną...sasasa.

Marylin Ty to masz dobrze-znowu coś pysznego wcinasz :) Ja też bym cos przegryzła, ale nie bardzo wiem co :/

Ja też staram się odchudzać ale marnie mi to wychodzi :P Nie ma co sobie żałować:D Ja własnie jem jabłuszko :)

Ha ha ha :D Tak się zastanawiam gdzie Ty to wszystko mieścisz? ;) Dzisiaj też czeka Cie rzomowa z M?

Mieszcze, mieszcze....ale kurde co to ma byc ? Czy ja zre jak swinka ?! :P Ja prawie dzisiaj nic nie jadłam :D a nie wiem...już dziś rozmawialismy...tzn no wiesz, pisałam już. Całą noc i poranek do godziny 9.00. Być może przyjdzie :) byłoby miło.

tak Andziu bylo ok, jutro tez sie wybieram na piwko;) Marilyn no to supeer bo ja jestem z Częstochowy :D

ja tez chcialabym sie odchudzic chociaz troszke ale cos mi nie wychodzi bo kocham jeść:D mam zamiar zapisac sie na fitness :)

To bardzo dobrze Ariane! :) No proszę jak się nam dziewczyna rozszalała ;) A czy Twój ukochany się pojawił czy nadal fochy stroi? Poproszę Marilyn jednego :)

na gg sie pojawil Andziu, :) najwazniejsze ze mniej sie przejmuje;) ja wam dziewczyny serwuje herbatniki Petitki;)

Ariane Ty chudzino!! Ja też myśle o tym żeby zapisać się na fitness labo siłownie, ale jakoś zmobilizować się nie moge :( Za to mam DVD z tańcem brzucha i od jutra zaczynam znowu ćwiczć, bo już ćwiczyłam przez jakiś czas ale ostanio to zaniedbałam :( Ja mam 170 cm wzrostu, ale nie wiem ile waże bo nie waże się żeby sie nie załamać.

I tak Ariane trzymaj dalej!!!:) Dzięki za Petitki-bardzo dobre są :) Ja dzisiaj nie mam Was czym poczęstować, ale wiśnie już stoją zasypane cukrem, więc za jakiś tydzień może 2 poczęstuje Was naleweczką :)

ja chudzina?:Dhehehhe kochana Andzia:D tzn nie jestem gruba ale brakuje mi ćwiczeń ruch,musze to zmienic:) oo naleweczka mniam pewnie niezle pogrzeje w gardełko;)

kurde a ja marze o rowerze ;(, kiedys mialam ale wpadlam pod auto:D i mam uraz do tego, ale musze w koncu sie przelamac, co do wagi i wzrostu gdzies czytalam ze roznica powinna wynosci okolo 10, wtedy jest idealnie czyli praktycznie u Marilyn jest wszystko cacy:) u mnie niby tez wynosi 10 ale troszke za bardzo sie zaokraglilam;)

Hihihiihihih :D ja brzucha w ogóle nie mam. Mi chyba idzie w uda :P....szkoda, ze nie w cyce ! Sasasasa. Ostatnio M. mi napisała, że jestem strasznie seksowna, hihihi...plus moja osobowość. Jestem fantastyczna ! Ach :classic_cool: cC za narcyzm (hahahahahahahaha) !

No mam nadzieje,że będzie dobra. Pierwszy raz robię sama nalewkę z wiśni. Ale może jutro zrobie nalewke z kukułek (cukierków) bo podobno jest fantastyczna :P Musisz się przełamać, a jak już zaczynasz marzyć o rowerze to znaczy,że jesteś na najlepszej drodze do przełamania się :)

Hehe :P ja powiem Wam tak, że mam wysportowaną sylwetkę...Lubie swoją figure bo różnica między moja talią a biodrami wynosi ponad 30 cm. Ja tak ogólnie chciałabym byc smuklejsza, takie wrazenie jakieś no. Po prostu poczuć sie lepiej, co nie znaczy ze tak sie nie czuje :P NO! :P

mi tez od razu w dupsko i uda idzie ihih, ale w cycuszki tez troszke poszlo i chwala Bogu za to!!:D hehehe , ja przytylam przez tabletki antykoncepcyjne niestety i jakos nie moge zrzucic a dietami nie zadreczam sie bo jedno zycie jest;) ehhhh wiecej seksu! :D

Z kukułek ? o kurde, w życiu nie słyszałam ! Z resztą nastolatka nie powinna słyszeć o takich rzeczach, hihihihi. Ariane, Andzia ma racje. Myślisz, chcesz...może warto spróbować no i oczywiście uwazać, jak się jeździ. Heeeeeeeee :D Ja do dzisiaj pamiętam, jak jechałam na rolkach rozpędzona i zatrzymałam się na wózku z dzieckiem. Jak mnie matka opieprzyła, że zmyłam się zanim skończyła swoje...tragedia :P