Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bl

A znacie taką sieć sklepów PEPCO?

Polecane posty

Gość wika...
PEPCO?? Różne opinie słyszałam. Ale ja nie mam na co narzekać. www.twojekaprysy.pl

Gość Fanatyk MU
W górę serca i niech zwycięża LECH (Kolejorz) i niech zwycięża LECH (Kolejorz) i niech zwycięża LECH.

Gość StalaKlijetka
Witam ,wszystkich ale w szczegolnosci zwracam sie do pani ktora na forum obczernila jedna z pracownic pepco w zywcu mysle ze jesli mnialo miejsce takie zajscie jakie pani opisala to powinna pani od razu zaaragowac a nie obczerniac za plecami w takim przypadku albo jest to nie prawda albo prywatnie ma pani cos do tej osoby albo tez jest pani pracownica albo byla pracownica pepco i ma pani swoje powody ; ludzi zalicza sie do dwoch gatunkow niech pani sie zastanowi do jakich nalezy myse ze wie pani o czym mysle .Jestem przekonana ze wiekszosc ludzi sie ze mna zgodzi ze szczerosc i uczciwosc jest najwieksza zaleta czlowieka ktorej pani niestety nie posiada skoro posowa sie do falszu . ja jestem stala klietka sklepu pepco obsluga jest zawsze mila lacznie z ta pania jak ja pani nazwala ''gowniara''jest zawsze usmiechnieta i uprzejma jestem osoba starsza i wielokrotnie pomogla mi przy zakupach z czego jestem bardzo zadowolona wiec niech pani sie najpierw zastanowi a pozniej ocenia ludzi ,jaki ma pani w tym cel ?POZDRAWIAM WSZYSTKIE PANIE Z OBSLUGI SKLEPU PEPCO W ŻYWCU !!!!!! zycze owocnej pracy i mniej klietek których obczerniaja personel.A pani ktora w szczegolnosci zostala obczerniona prosze sie nie przejmowac bo juz tak jest ze zawsze znajda sie ''zyczliwi'' ktorzy zawsze znajda sobie ofiare na której mozna sie wyrzyc jakby nie mnialy swoich spraw. PROSZE SIE TRZYMAC I NIE PRZEJMOWAC GLUPIMI ANONSAMI ;) POZDRAWIAM!!! STALA KLIETKA!!!;P

Gość StalaKlijetka
powyższy post dotyczy osoby o niku Skiter

Gość co to byc
a ja lubbie pepcocococ

Gość PEPushek
Witam Do stałej klientki - są lepsze sposoby na autopromocje i podniesienie wynikow sprzedaży wieć proszę Cie na Boga oszczędz mam tego typu doznań bo nie wszyscy mogą zrozumieć o co kaman? Wystarczająco zakręciłem ? pozdrawiam Mistrza Polski i wiernych Kibiców niech wam bedzie... choć Legia to jest potega Legia najlepsza jest :-)

Gość lelochy
nie chce mi się z wami gadać

Gość tajniak
a co tu taka cisza? szok!!

Gość Fanaty MU
cisz bo wszyscy ktorzy kupujom w Pepco sa jebneici a pracownicy tez

Gość Fanatyk MU
Nawet jak podrobisz moją ksywę/ typ powyżej/ to i tak jesteś i pozostaniesz śmieciem. Ja! to styl, flow i orginalność. Frajerze wypad z tego forum, jak czytam takie posty i uświadamiam sobie, że żyją tacy jak ty, to... sorry jestem za aborcją Pozdro dla Prawdziwych!!

Gość Fanatyk MU
Nie odpisał, to znaczy, że cieć dostał kompa na chwilę i musiał odreagować...;D;D Sorry za wyrażenia/ te mało kulturalne/ ale czasami nie mogę się powstrzymać :)

Gość peppp
jak tam inenturki u was bi my dopiero co mieliśmy a już w nowym planie jesteśmy- porażka niedługo nie będziemy z magazynu wychodzić

Gość lowelka
my też miałyśmy wynik dopuszczalny żadnej rewelacji ale dziewczyn która prowadziła inwenturę to pozazdrościć jej tylko poczucia humoru niedawno awansowała( jeżeli to można nazwać awansem dla mnie to jest ucieczka ze sklepu )a głowa wysoko w chmurach

prosze mi odpowiedziec ZŁOZYŁAM PAPIERY DO NOWO OTWARTEGO SKLEPU I CHCIAŁABYM WIEDZIEC CZY SZKOLENIE NA ZASTEPCE KIEROWNICZE JEST KOMPETETNE I DO KTÓRYCH MIAST JEZDZI SIE NA SZKOLENIE? CZY NOCLEG OPŁACANY PRZEZ PRACODAWCE? CZY DUZO MA ZASTEPCA KIER.PRACY W PAPIERACH?CZY TO JEST DO NAUCZENIA?DZIEKUJE Z GORY

Gość pepitka
inwenturka koszmar.....

Gość pepitka
wynik dopuszczalny ale oczywiście regionalnym nie dogodzimy.....

Gość PEPushek
Witojcie:-) Widzę że poziom wypowiedzi naszego forum ciagle rośnie;-) Lovelka ty już pewnie wszystko osiagnełas jako kasjer albo kierownik sklepu i na tym koniec. Brak ambicji? zazdroscisz ludziom że chcą się rozwijać, zmienić coś w swoim życiu. To świadczy o twojej słabości a dla słabych nie ma miejsca ani w tym świecie ani w Pepco. Największy wpływ na inwenturę mają klienci i my. Kto kogo przechytszy? I tak Kur... do zaje...ania. Pozdrawiam normalnych P.S. dziękuję Szefom ,że zamiast użyć kija, dali nam marchewkę ...no i wkońcu jesteśmy na plusie :-)

Gość PEPushek
oczywiście powinno byc przechytrzy:-)

Gość klientka hihhii
polecam pepco, jako klientka, dla odmiany w tym wątku :) Tanie dresowe spodnie (15 albo 19 zł) Zwykłe obcisłe bluzeczki, jednokolorowe za 13 zł Majtasy Pomadki, cienie i konturówki RIMMEL, błyszczyk do ust BOURJOIS i tusz do rzęs maybelline!!! w cenach rewelacyjnych!! Gumki do włosów torebki apaszki Niedrogie naprawdę fajne produkty

Gość codzienna klientka
jestem klientką waszych sklepów od dawna ogólnie jestem zadowolona najbliżej mam do waszego sklepu w płocku niedawno odwiedziłam też gostynin i włocławek muszę stwierdzić że sklepy te same ale naprawdę się różnią zdaję sobie sprawę że wasza firma się rozrasta i wprowadzacie duże zmiany do nowo otwartych sklepów ale przecież ilość ludzi pracujących w sklepach jest taka sama a porządek na sklepie czy jak jest ułożony towar naprawdę w każdym sklepie inaczej w jednym lepiej w drugim gorzej muszę przyznać że obsługa nienaganna życzę wam wszystkim pracującym w tej sieciówce zadowolenia z pracy bo naprawdę macie fajny i niedrogi towar

Gość Fanatyk MU
Pani D. nie odchodź!!!!!!! Z rejonu namber 3!! A tak przy okazji pozdrawiam wszystkich, którzy Tu zaglądają ;p

Hello!jestem stałą klientką Pepco w Wodzisławiu Śl.i przyznam,że robiąc tam zakupy za każdym razem jestem z nich zadowolona,a na obsługę tego sklepu nie mogę narzekać bo jest zawsze dla mnie miła,tylko przyznam szczerze,że robiąc tam zakupy w takim gorącym pomieszczeniu gdzie nie ma klimatyzacji staram się je zrobić jak najszybciej i uciekam stamtąd bo jest tam tak gorąco,że robiąc tam zakupy robi mi się słabo,a na dodatek jak te wszystkie produkty się ze sobą zmieszają to jeszcze strasznie śmierdzi...szefostwo co wy robicie z pracownikami,że muszą pracować po 12 godzin w takim upalnym pomieszczeniu,powinniście zadbać o nich i o klientów bo w taki sposób ich tracicie.Klimatyzacja by się przydała.

Gość Fanatyk MU
Siema! Jestem stałą klientką Pepco! Jedyne co mnie wkurza to... pensja, brak klimy, grafik, dostawy, kierownik... brakuje mi pomysłów... Aha! Pogoda! Czujecie ten sarkazm?? :D:D

Gość to ja chyba jestem
a jest może wśród was ktoś, kto pracuje w centrali? jak tam jest? jakie są działy, ile osób pracuje, jaka atmosfera, jakie widełki wynagrodzen? widziałam, ze szukają pracowników do roznych działow i tak sie zastanawiam czy warto aplikowac ;) bardzo proszę osoby zorientowane o odpowiedź :)

HELLO.dostalam prace w pepco.chcialam sie zapytac odnosnie rozmowy kwalifikacyjnej.bylam juz na niej(rzecz jasna:))ale wygladala dziwnie.zero pytan o doswiadczenie zawodowe tylko jakies walniete pytania z psychologii.czy to normalne czy ktos sie podszywa pod ta firme???sklep powstaje w koszalinie.szkolenie w szczecinku.jak wogole wyglada praca w pepco?jak jest z godzinami pracy?czy to prawda ze robi sie po 12 godzin 6 dni w tygodniu i dzien wolnego????raczej watpie.dzieki za odpowiedzi.aha bede na stanowisku kasjer-sprzedawca.

Gość to ja chyba jestem
podnoszę i ponawiam moje pytanie :)

Gość ANIKA2222
Witam proszę mi napisać jak to wygląda po 5-dniowym szoleniu bo wybieram się na nie do Gdańska bodajże... Jak to wygląda jak się wróci już na stałe stanowisko kasjera do nowo otwartego sklepu?Ile godzin pracy bo w ogłoszeniu było do 12 godzin wpisane?I jak to jest z dniami wolnymi?za nadgodziny bo prawidłowo powinno się pracować 8 godzin a dalej to już nadgodziny. Przecież 5 osób-kierownik,zastępca i 3 kasjerów.to jak będzie wolne za nadgodziny to kto mnie zastąpi?jak to wszystko wyglada?Proszę o odpowiedż osoby które pracują w PEPCO.

Gość nana123
szkolenie wygląda normalnie. jedziesz do sklepu szkoleniowego i tam dziewczyny ci pokazuja na nczym bedzie polegala twoja codzienna praca:).a co do pracy pozniej to normalka jest 2 kasjerów na zmianie i kier lub zastepca:) i jakos to leci dzien za dniem.a nadgodzin nie ma bo za to masz wolne w tygodniu wiec wszystko sie wyrownuje

Gość kusy
Aktualnie pracuje w Słupskim Pepco i sobie chwalę prace. Ekipa super lepszej chyba nikt sobie wymarzyć nie mógł. Kierownictwo do rany przyłóż. Pensja jest w miare ale tak wszędzie płacą . Jeżeli chodzi o prace to jest spory zapierdziel ale wtedy szybko czas mija.

Gość jupikk
powiedzcie mi ludzie-ci ktorzy pracuja w sklepach pepco jak to jest mozliwe ze klient ktory robi zakupy -niechcacy ma nabity nie ten produkt co chcial a kierownik akurat jes na zakupach w BIEDRONCe ? jak to jest mozliwe?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować