Gość nic24156 Napisano Grudzień 5, 2012 W zeszłym roku przelewy były 5 grudnia.Tyle pamiętam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepcokasjergul Napisano Grudzień 5, 2012 no nic poczekamy do jutra :) ciekawe jaka kwota to bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciazowa Napisano Grudzień 5, 2012 a jesli jestem na zwolnieniu macierzynskim to dostane taka sama kwote jak wszyscy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cholibka Napisano Grudzień 5, 2012 a jak ktoś dopiero od miesiaca zatrudniony to tez jest szansa ze 6 dostanie? czy 10 ? moglby ktos dac znac kto juz ma przelew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawiedzonaklara Napisano Grudzień 5, 2012 ja w tamtym roku pracowalam od 1 listopada i nic niedostałam............................................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cholibka Napisano Grudzień 5, 2012 ale chodzi ci o kasę światęczną ? czy ogólnie o wyplate? bo wyplate przecierz muszą wyplacic, za darmo nikt nie pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawiedzonaklara Napisano Grudzień 5, 2012 o matko chodzi mi o kase swiateczna , a wyplate to napewno dostaniesz 10!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cholibka Napisano Grudzień 5, 2012 no tak rozumiem, hm tak po cichu liczymy na premie w styczniu bo sprzedaz mamy bardzo duza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pracownicapepco Napisano Grudzień 5, 2012 w tamtym roku były 1-go na kącie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawiedzonaklara Napisano Grudzień 5, 2012 to super :) napewno premia bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawiedzonaklara Napisano Grudzień 5, 2012 ale czy mial ktos wogole jakas informacje do kiedy beda przelewy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pracownicapepco Napisano Grudzień 5, 2012 Powodzenia życzę;-)jak tam pracuje prawie1,5roku premii na oczy nie widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawiedzonaklara Napisano Grudzień 5, 2012 ale jak sie budzet zrobi z miesiaca to premia jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pracownicapepco Napisano Grudzień 5, 2012 a czy ktoś może powiedzieć ile dostałyście w tamtym roku???na święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pracownicapepco Napisano Grudzień 5, 2012 tak tak jak dobrze pamiętam to zrobiłyśmy budżet w grudniu 2011 a i tak nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawiedzonaklara Napisano Grudzień 5, 2012 chyba 350 zl ale pewna niejestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawiedzonaklara Napisano Grudzień 5, 2012 bo ja nic niedostaallam w tamtym roku ale cos kojarze ze kolezanki tyle dostaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic24156 Napisano Grudzień 5, 2012 Kasę na święta dostaja ci pracownicy co przepracowali w pepco rok.A nie miesiąc czy mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic24156 Napisano Grudzień 5, 2012 I w zeszłym roku kasjerzy dostali 350zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 5, 2012 to jesli ja jestem na zwolnieniu bo jestem w ciazy to niedostane kasy ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 5, 2012 dodam ze pracowalam od 1 stycznia 2012 roku do czerwca, jak myslicie moge na cos liczyc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic24156 Napisano Grudzień 5, 2012 Ja też jestem na zwolnieniu i myślę,że dostanę kasę bo pytalam koleżanek i powiedziały,że dostanę.Ale ja dlużej pracuję w pepco,bo ponad 2 lata więc nie wiem jak z toba będzie,ale myslę,że dostaniesz.Mimo zwolnienia nadal jesteś pracownikiem pepco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 5, 2012 dzieki zobaczymy jak cos dostane to napisze, mam nadzieje ze cos dadza rabat mam dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomyłka eeeee Napisano Grudzień 5, 2012 ludzie jakie 350 zeta!!!!!!!!!!!!!!!!!! 150 złotych dostałam w tamtym roku, kierowniczka to 350 dostała normalne a guwno robi zeby tyle dostac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawiedzonaklara Napisano Grudzień 5, 2012 a pracowaals cały rok ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepus Napisano Grudzień 5, 2012 a dostałaś 150 bo napewno nie miałaś przepracowane roku kasjer dostał350 kierownik o wiele mniej jakoś chyba 200 z-ca chyba 250 a ile będzie w tym roku hmmm pewnie tyle samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawiedzonaklara Napisano Grudzień 5, 2012 tez mysle ze mialas nieprzepracowany rok , bo u mnie w sklepie kasjerki równiez dostały 350 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic24156 Napisano Grudzień 5, 2012 Pepus ma rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duma ciocia Napisano Grudzień 5, 2012 ,,do pepus a niewiesz jak licza tym dziewcznym na zwolnieniu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cholibka Napisano Grudzień 5, 2012 Hej dziewczyny a nie orientujecie się może czy nowi pracownicy mając tu na myśli zatrudnione w listopadzie, dostanę również wypłatę na MIKOŁAJA, czy też nie ma na co liczyć i czekać do 10 grudnia ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach