Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bl

A znacie taką sieć sklepów PEPCO?

Polecane posty

Gość gość
Chyba tak wszędzie jest, święta święta tuż tuż, tylko czekać na przesłanie z centrali : Spokojnych wesołych i rodzinnych świąt, trele morę, po takim zapieprzu jaki nas czeka na pewno będziemy gotowi na odpoczynek świąteczny, a i jeszcze ta przecena, paranoja.

Gość gość
I to w nocy ! Za 15-16zł dodatku do wypłaty ; ja i za 500 zł bym nie przyszła bo z głodu nie umieram a sen w nocy jest dla mnie bezcenny. W umowie o pracę nic nie ma na temat pracy po nocach.

Gość gość
No niestety takie są teraz realia pracy w Pepco. Codzienne dostawy, towaru nie ma już gdzie upychać, a dla nich ciągle mało... wychodzimy z pracy skonane, ale kogo to obchodzi. Jeszcze najlepiej byłoby gdyby folder wystawiać po zamknięciu sklepu lub przed otwarciem. W końcu jak zaczniemy hurtowo się zwalniać, to MOŻE komuś się oczy otworzą!

Gość gość
U nas tak właśnie jest. Folder przed otwarciem sklepu. Do pracy na 7.45 i jazda!

Gość gość
gość 2016.11.15 skoro w biedronce płaca lepiej proponuje tam się przenieść przecież w każdym ich sklepie potrzebuja do pracy Pozdrawiam Wszystkich nażekających Dobrze jest tam gdzie nas niema

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcą. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. A wszędzie trzeba pracować. W Biedronce, w odróżnieniu od Pepco, nie ma pełnych etatów i umów na stałe. A to dla wielu ma ogromne znaczenie.

Gość gość
By poszla jedna z druga do biedronki i by przyszlo jej z paleciakiem jechac miedy ludzmi na sklepie to by sie zaplakaly. Albo caly dzien w lodowkach siedziec. Ja nie wiem jak wam tak jest zle w tym Pepco to po co tam nadal pracujecie. Jest ciezko wiem, ale gdzie nie jest? Ogarnijcie sie kobiety bo to juz nie jest zabawne. Zmiencie prace a nie w sumie w innej tez bylo by wam zle znajac zycie. Porada dla was, znajdz sobie mega bogatego meza i siedz w domu i nic nie rob.

Gość gość
Nikt nie napisał,że w Biedronce się lepiej pracuje, tylko że wynagrodzenie jest lepsze! Nie oszukujmy się, że u Nas jest lekko i przyjemnie. Najważniejsza atmosfera, ale miło by było dostawać za tak ciężką pracę więcej pieniędzy. Nie jesteśmy robotami, nikt nie chce zwalniać tempa, jesteśmy już przyzwyczajone, kto nie wyrabia, odchodzi. Te, które zostają mają coraz mniej siły i chęci. Pracujemy nie dla idei tylko dla kasy! Nie rozumiem tego hejtu z Waszej strony -nie podoba się to idź do Biedronki! Czy tylko takie widzicie rozwiązanie?? Najlepszy jest sposób premiowania! Podwyższają budżety, których w pewnym momencie nie da się już wyrobić i premii nie ma, ale pracy wciąż więcej i więcej! Czy to jest sprawiedliwe i zarazem mobilizujące dla Was?? Pozdrawiam

Gość gość
Ile lepsze ? 50zl ? Ile ???? Bez żartów. Szlak mnie trafia jak słyszę te narzekania. Niektórzy naprawdę przesadzają. Zapraszam do innych sklepów. Gdzie umowy na 3/4 etatu. Zarobek 1200 . I nikt nie jest pewny jutra. A wszędzie ciężko. Nie tylko u nas. Nie jestem zachwycona. Mogłoby być lepiej ale jak słyszę po znajomych jak zapier ...w ekskluzywnych sieciowkach za marne grosze to chyba jestem zadowolona że jestem tu gdzie jestem.

Gość gość
Widocznie mało do szczęścia Ci potrzeba!! Kasjerka w Biedronce z 3letnim stażem zarabia 1877zł netto, u Nas 1502! Widzisz różnice ?? Wszędzie jest ciężko nikt nie daje pieniędzy za darmo, ale kasjerka z Biedronki zajmuje się kasowaniem tylko i wyłącznie, a jeśli wykłada towar to nie jest logowana na kasie. A u Nas nie wiadomo gdzie ręce włożyć! Pracuję w sklepie z kat. E, więc może stąd moje różnice w postrzeganiu codziennej pracy!!!!!

Gość gość
jak już coś to niech szlag Cię trafi, a nie szlak!! Po szlaku to Ty możesz sobie pochodzić w górach jak Cię oczywiście stać!

Gość gość
jak już ma Cię coś trafić to szlag :) Po szlaku to Ty możesz sobie pochodzić w górach, jak Cię oczywiście stać..

Gość gość
Czy wy też kupujecie na kluczyku dość dużo? nie mogę się doczekać aż go odblokuja

Gość gość
widac,ze tu same baby,bo tylko baby potrafia byc tak złosliwwe i zawistne. marudne i wiecznie nie zadowolone. z byle powodu potraficie sie kłocic i skłocic cała ekipe :))))i jak w tym pepco ma byc dobrze,faceci najwyzszy czas na Was ,facet na kierownika !!!!

Gość gość
Podejrzewam kogoś z pracowników o kradzieże, nie zlapalam za rękę ale mam kilka dowodów. Ciągle dylemat co zrobić, żeby się ro nie odwróciło przeciwko mnie

Gość gość
Jeśli podejrzewasz kogoś o kradzież, to koniecznie zgłoś tę sprawę kierownictwu. Nie możesz przymykać oczu. Pamiętaj,że wynik inwencji wpływa po części na Twoją premie. Trzymam kciuki za odwagę.Pozdrawiam

Gość gość
Później będą na mnie patrzeć krzywo.. Jak się okaże, że np ma paragon i kupiła to coś za grosze? tylko nie przy kasjerce.. ale jednak paragon jest.. Nie wiem szczerze mówiąc. Jestem w Wielkiej kropce. Może ja się mylę..chtba nie byłoby to tajemnica gdyby zostało kupione..

Gość gość
Wutam, pracuje w pepco dopiero 2miesiąc, czy dostane premie swiateczna? I ile taka premia wynosi?

Gość gość
Oczywiście że mnie stać

Gość gość
Oczywiście że mnie stać

Gość gość
Chyba nie dostaniesz

Gość gość
Zwyczajnie tego nie rozumiem. Jak mam źle to Idę tam gdzie będzie dobrze. Pi co płuc ee własne gniazdo ? Cholera brakuje wam 50zl do wypłaty to idź do Biedronki. Jak tam jest lepiej . Po co zostajesz w Pepco . A potem siedzisz i piszesz na forum. Przecież tam jest lepiej

Gość gość
Przez takie bałwańskie wpisy zadowolonych z 1502 zł pań to i za dwa lata będziesz tyle zarabiać bo firma nie będzie zmuszona podwyższyć porządnie płac w sklepach . Co za głupie poglądy.....

Gość gość
Co rok jest podwyżka więc przestań piep..... A zgadzam się jak komuś nie pasuje to niech idzie gdzie jest lepiej. Co krok wiszą oferty pracy....

Gość gość
Brawo TY. Od tego narzekania niedobrze się robi.Idźcie tam gdzie lepiej i nie blokujcie miejsc pracy tym, którzy potrafią ją szanować.

Gość gość
Szacunek... owszem ,ale to powinno działać w dwie strony!

Gość gość
Dziewczyny jest źle.....Ale nie tak jak gdzieś indziej. Wiem ci mówię. Mniejsze zarobki. Umowa zlecenie czy na czarno i to dobre sieciowki. Pracy jest dużo i wszędzie ale problem też jest . Przez 500plus ludzie chcą na czarni. A nasza firma i chwała im za to tej praktyki nie popiera . Ale ale..... panie najważniejszy w Pepco gdyby nie my to nie masz nic. Daj nam też ......bo zwyczajnie ciężko pracujemy

Gość gość
Przepraszam za pisownię ale mój komp robi swoje

Gość gość
Brawo gość! z 04.12.2016 godz. 18.29 , wreszcie trzeźwe spojrzenie! Czytajcie ze zrozumieniem, bo nikt nie pisze, ze w pieprzonej Biedronce jest lepiej! ..Ale więcej zarabiają! I Nam też się należą podwyżki za ciężką pracę. Wczoraj miałyśmy ponad 800 klientów i tylko 2 kasy!! Niekończące się kolejki. Towaru na magazynie multum, ale nawet jak klient o coś prosi to nie jestesmy w stanie się tego doszukać. Jest możliwość przyjścia na noc do pracy na nadgodziny, ale życie nie kończy się na Pepco i chcemy w końcu odpocząć!! A podwyżka inflacyjna w styczniu jest wszędzie, więc łaski nam nie robią, ale jeśli Was satysfakcjonuje 1502 to po prostu żal

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować