Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liga24

siedze i rycze

Polecane posty

O matko Myszka, no teraz to normalnie az nie wiem co mam powiedziec...zatkalo mnie totalnie...CO ZA SWINA, KAWAL SKUR.....AI!!! Ja pierdziele, jak tak mozna??? Popieram w 100% Tiffy. Zostaw go i to koniecznie jak najszybciej! Z niego juz nic nie bedzie, ale przynam, ze troche wspoczuje tej lasce, ktora bedzie z nimi miala dziecko...Ciebie przynjamniej dzieki Bogu nic z tych rzyczy z nim nie laczy i cale szczescie! A skad dowiedzialas sie tego wszystkiego? On ci powoedzial,, czy ktos inny? Gadals z nim?

teraz szykuje zemste z tymi laskami ktorym sciemnial ... wiecie ze on wlasnie gadal ze mna na gg i z ta moja znajoma i jej pisal zeby sie z nim spotykala , ze ja sie o niczym nie dowie, zeby mi nic nie mowic

O JA PIER....sorki dziewczyny za moj uliczny jezyk, ale normalnie Myszka, az mnie ponioslo jak przeczytalam co napisalas!! Jaki on ma tupet, jak bezczelny to w glowie sie nie miesci!!! I bardzo dobrze! Myszka trzymaj sie i pokaz mu!!! A co planujecie?

kazda z nas udaje ze jest ok, ze ja nic nie wiem itd ... ona sie z nim umowi... a my z ta druga laska co amil przyjdziemy ... jeszcze sie jakos zwabi ta w ciazy i koles lezy ...

hmm mogłoby być ciekawie... Ja to bym coś wymyśliła żeby już żadnej innej laski nie oszukał. Dobrze jak byście tą przy nadzieji do tego zaangażowały, tylko żeby to dziewczynie nie zaszkodziło tzn ciązy jak się dowie z jakim h***m ma dziecko. Myszka, właściwa postawa, popieram, złość jest w takim przypadku zdrowa i może być nawet budująca. Czy Wy jesteście wg niego parą? Ile właściwie się spotykacie? Tak z ciekawości pytam, bo zastanawiam się jak można być takim tupeciarzem...

My kilka miesiecy jestesmy razem ... a znamy sie 1.5 roku. a wiecie co najsmiesniejsze ze on udawal pokrzydzonego dzis, ze ja juz nie chce znim byc i sadzil smutne minki., no szal

I bardzo dobrze wymyslilycie! Dobrze byloby wlasnie ta laske z dzieciatkiem jeszcze namowic. I ciekawi mnie najbardziej jak on zareaguje... Kurde dziewczyny, no niektorzy faceci normalnie przechodza swoim zachowanie ludzkie pojecie...Na ile on frontow gral? Ile tach lasek w sumie bylo? Ale powiedz w ogole jak ty sie tego wszystkiego dowiedzialas?Jak to sie stalo, ze masz kontakt z tymi dziewczynami?

ta laska z dzieckiem o mnie wie... ale on jej cos tam na stulal. potem ucichlo i mysli ze juz ze mna nic ... a te laski hmm sam mnie z nimi poznal ... wie ze sie znamy i takie sadzi propozycje .. no rozumiesz?? bo ja nie

CO? Powaznie mowisz?? Sam cie z nimi poznal?? Kurka wodna, ale zamotana sytuacja...ja tez nic z tego nie rozumiem...

To ja już niewiem czy on bardziej nienormalny czy bardziej głupi. I co i on nie pomyślał, że skoro się znacie to możecie się dogadać...może on jest zboczony albo cierpi na jaką chorobę psychiczną... U mnie sytuacja się poprawiła, mój facet najpierw smsa napisał, że przeprasza za wczoraj, a później zadzwonił czy może mnie odwiedzić bo się stęsknił...miłe ;)

Tiffy on jej napisal zeby mi nic nie mowic, ze sie nie dpowiem a to ebda spotkania do niczego zobowiazujace ... zenada

To wnioskuję że jest jednak głupi ;) A na takich nie warto tracić nerwów...

czesc dziewczyny, wlasnie przeczytalam caly topik... brzozka- powiedz mi, gdzie on spi jak znika na cale dnie i noce? u rodzicow? brata? jestes pewna ze nie ma tam jakiejs na boku i specjalnie ci takich akcji nie wykreca? oczywiscie zycze ci aby jednak nie i ogolnie, zeby jakos sie udalo ;) natomiast ty mysza- nie masz czego zalowac ;) teraz ci cięzko, ale pomysl sobie o tej biednej dziewczynie co jest z nim w ciąży :( i co z tego ze teraz utrzecie mu nosa? on i tak bedzie fruwal na boki, skoro umiawia sie z czterema :O widac taka jego glupia natura don huana :O

czesc dziewczyny, wlasnie przeczytalam caly topik... brzozka- powiedz mi, gdzie on spi jak znika na cale dnie i noce? u rodzicow? brata? jestes pewna ze nie ma tam jakiejs na boku i specjalnie ci takich akcji nie wykreca? oczywiscie zycze ci aby jednak nie i ogolnie, zeby jakos sie udalo ;) natomiast ty mysza- nie masz czego zalowac ;) teraz ci cięzko, ale pomysl sobie o tej biednej dziewczynie co jest z nim w ciąży :( i co z tego ze teraz utrzecie mu nosa? on i tak bedzie fruwal na boki, skoro umiawia sie z czterema :O widac taka jego glupia natura don huana :O

I ja podnosze. Dziewczynki co tam u was? Brzozka, gdzie jestes? Jak sytuacja w domu? Myszka, jak ida przygotowania do ataku? ;) Cos nowego od wczoraj sie wydarzylo? Tiffy, jak udalo sie spotkanko? Czytam wlasnie te ksiazke, o ktorej mowilyscie \"Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy\". Na poczatku smialam sie i myslalam sobie, ze smieszna ta ksiazka, ale w sumie im dluzej czytam tym kurcze powaznie bardziej przekonuje sie, ze tak faktycznie jest:)

Gość aaa..
ja też mag odniosłam takie wrażenie na tej książce..podoba mi się:) ale faceci potrafią być świniami, chodzi teraz o myszkę.. współczuję.. ale on musi mieć tupet..:O brzozko ja myślę żę ten NIBY TWÓJ ma kogoś na boku..bo to nie jest mozliwe że przez taki długi okres czasu gdzieś się szlaja..a gdzie śpi:O??wybacz ale takie jest moje zdanie i myslę że słuszne.. 3majcie się🌻

czesc dziewczynki od wczoraj ... hmm co sie zmienilo... to ze on udaje caly czas , pisal mi wczoraj ze pewnie sie z kims spotykam skoro go zlewam , ze bedzie mu mnie brakowalo, bedzie tesknil,ze chce spedzic ze mna jutrzejsza noc i takie huje muje ... a w tym czasie pisze do mojej Kachy czy godzi sie na jego propozycje ... wiec wkurzona poszlam balwoac i wrocilam o 4 rono:) a teraz siedze nieprzytomna w pracy:)

No hej, spotkania wczoraj nie było - dołek w pracy - chciałbyć sam... Umówiliśmy się dziś na piwo w jakimś neutalnym i spokojnym miejscu. Wiecie ja po przeczytaniu tej książki byłam jakaś taka zmobilizowana do działania. Zbuntowana postanowiłam pokazać mojej drugiej połowie ile jestem warta i jak ma mnie cenić i szanować...w rzeczywistości jednak wyszło troszkę inaczej :/ Myszka zachowanie tego faceta to już przechodzi ludzkie pojęcie...na drzewo z nim!:) Mam nadzieję że się świetnie bawiłaś ;)

tiffy tak ... ale to jest takie niemyslenie na kilka godzin, potem wraca rzeczywistosc :(

domyślam się...ale pamiętaj jesteśmy z Tobą, musisz być twarda, facet nie zasługuje na to żebyś przez nigo cierpiała...

ehh same problemy.. dobrze chociaz ze my kobietki mozemy sie wesprzec:) w koncu najlepiej sie rozumiemy..

Myszko ten facet to perfidny dran, co za menda w zyciu nie wybaczylabym czegos takiego, to juz jest przesada! kopnij go w dupe i rozejrzyj sie za kims nowym, jest wielu dobrych facetow, ten na Ciebie nie zasluguje!

Ariane teraz wlasnie byl z ta ciezarna u znajomej mojej w barze , ma tam byc jeszcze i przyjdzie tam ta jedna laska co jej proponowal wszystko. jak bedzie ta laska w ciazy to robie akcje , wygarniam mu wszystko . ze o wszystkim wiem ... a on niech robi co chce

wygarnij mu i jak najszybciej o nim zapomnij wyrzuc smiecia z zycia, on tylko na to zasluguje

Gość do takiego typu facetow
was ciagnie. Dziwne, ze ten facet moze miec wiecej niz jedna dziewczyne w tym samym czasie, a drugi nie ma wcale. No, ale skoro uwazacie niesmialych za nieudacznikow i smieci, to rozgladajcie sie dalej za takimi palantami. Chociaz jak znam zycie, zaraz mi napiszesz, ze ten twoj tez wydawal sie niesmialy.

O Myszka to się akcja szykuje...? Dokop mu aż mu w pięty pójdzie, niech popamięta, że kobieta to nie zabawka, trzeba ją kochać i szanować. Daj znać co i jak. Bo jestem ciekawa ;) Mnie przez weekend nie będzie bo wyjeżdżam za miasto trochę się odprężyć i pobyć sam na sam z ukochanym, ale w poniedziałek będę, podtrzymujcie topik:) buziaki

Gość Gośka xD
czasami się poprostu kocha mimo wszystko....

Gość Gośka xD
wiem coś o tym...:((