Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pokurcz

znowu chrzciny P

Polecane posty

tak, tak tematow o chrzcinach bylo wiele :P ale ja mam troche inny problem aaaaaa ratunku ja nie wiem w co sie ubrac!!!!!!!! :O pomozcie kochane i napiszcie co wlozyc na siebie w ten dzien dodam tylko ze to bedzie chrzest \"po godzinach\" ze wzg. na to ze jestesmy po cywilnym, bedzie cieplo, no i mam 26 lat :) acha i jestem mama malucha :P myslalam o spodniach i koszuli, albo jakiejs sukience a wy jak bylyscie ubrane? podpowiedzcie cos, bo ja nie mam pojecia :O

to ja sie podłącze do pytania;) tez mam ten problem a za chiny zadnej garsonki nie założę

Gość o dżizas dziewczyny
:D wystarczy sie jakoś ładniej ubrac niz na co dzień, w ładny dzień ładna sukienka :D jak ktos garsonek nie lubi, niech nie ubiera, wystarczy elegancka spódnica z prostym topem plus marynarka albo i nie

Gość o dżizas dziewczyny
no więc właśnie ;) odradzałabym tylko dżinsowe spodnie lub katany :D ubrać sie ładnie, żebyście ładnymi mamami były, ale bez przesady, nie jest porzebna kreacja jak na wesele ;)

tylko ze ja spodni nie naloze :P a do spodnicy co? koszula? a sukienka tez nie moze byc jakas zbyt wytworna chyba nie? ale i tez nie jakas luzacka powiem szczerze ze jestem totalnym laikiem jesli chodzi o mode i w co sie ubierac na takie imprezy :P myslalam ewentualnie o spodniach i tunice, ale to chyba nie za bardzo... pomozcie :)

Gość na temat
masz 26 i nie wiesz jak sie ubrac. jaja to ja lubie ale nie do kolan

Gość o dżizas dziewczyny
pokurcz, a spódniczkę ładną masz? załóż spódniczkę, czy koszula pasuje to nie wiem, bo nie widzę obu części które miałyby stworzyć zestaw, ale jeśli spódniczka jest klasyczna, to bluzka koszulowa pasuje jak najbardziej, ja bym raczej stawiała na jakiś top, byle nie "wynagolon"y :D czyli nie na ramiączkach :D chyba że pod marynarę ;) a sukienka? może być oczywiście, jakas prosta, nie balowa ;)

na temat - ja za jajkami nie przepadam :P o dzizas - myslisz ze spodnica i jakis top by pasowal dla mamy chrzczonego dziecka?

Gość na temat
paulka figUre ale sexi tunika na chrzest? łaj not ;)

wiesz Paulka ten link co podalas, ladna tunika ale jak dla mnie za szkolna :P choc pomysle tez o czyms w tym stylu a o do figury, ekhm, no coz, powiem ze mam kobiece ksztalty, ale na pewno nie rubensowskie :P

Gość o dżizas dziewczyny
no jasne że tak, dlaczego nie? przeciez nie wybierasz się na sylwestra, masz wyglądać ładnie i elegancko, do spódnicy i topu dodaj marynarkę ewentualnie i ładny but na obcasie i będzie super! w domu zdejmiesz marynarę i pokażesz dekold :D może nawet plecy ;) a jeśli masz dobrą figurę - w sklepach jest dużo kopertowych kiecek z dżerseju, za kilkadziesiąt złotych, jak ktoś jest proporcjonalny i nie lataja mu wałki, to bardzo dobrze wygląda, do tego jakis żakiecik prosty i strój gotowy

o wlasnie nie pomyslalam o kopertowych sukienkach :) bo do spodni to tylko tunika do kolana jak cos :P

Gość o dżizas dziewczyny
pierwsza koszula nawet fajna, szkoda że czarna ;) do klasycznej prostej spódnicy na pewno by pasowała kiecka ładna ale chyba nie na chrzest do kościoła ;) chyba że sie troche nakryjesz jakimś delikatnym ażurkowym sweterkiem na przykład :)

Gość teraz wiadomo
dlaczego macie tylko cywilny skoro nie wiesz nawet jak sie ubrac do kosciola...brak slow

teraz wiadomo - widze ze ty wiesz o moim zyciu wiecej niz ja :O jak milo ze sa takie osoby na swiecie :O