Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładne

Z KTÓRĄ Z TYCH KOBIET ZAMIENIŁYBUSCIE SIE CIAŁEM ??

Polecane posty

Gość ja z beyonce

Limą, Kurkovą albo Albą. Gdybym miała wybierać to raczej z Albą.

Gość pytanie dotyczy tyllko ciala
ciałem bylo pytanie a nie twarzą ..pamietajcie. katis nie sugeruj sie twarzą tylko cialem :) ty wyzej z beyonce też :)

Gość pytanie dotyczy tyllko ciala
ja chyba z Brigitte Nielsen :)

Nie sugeruję się twarzą i wybieram te 3, ale tak najbardziej to Albę. Poza tym to jej dosyć niekorzystne zdjęcie, w sieci widziałam lepsze.:P

Gość TYLKO NIE LIMA I ALBA
Alba wyglada jak moja 12 letnia córka a ma 26 lat o ile wiem:( Lima bardziej kobieca ale tez jak u Alby brak talii:( TYLKO KURKOVA!MA ZAJEBISCIE ESTETYCZNE CIALKO. RESZTA TO juz w ogóle nie wchodzi w gre:)

Gość drób
z cameron ale jak tak patrzę , to wcale nie jest ze mną tak źle, mam lepsze ciało od wielu z nich

Gość Beyonce ma tragiczne nogi
nie moge znalezc tej foty ale bylam zszokowana wygladem jej gir:O

Gość TYLKO NIE LIMA I ALBA
katis napisala ze niekorzystne zdjecie Alby :)haha ja nie widzialam lepszych chyba ze w retuszu:) na kazdym zdjeciu widac ze Alba ma figure męską albo dziewczynki małej.zero bioder kobiecych i biustu..:(

Gość poprostuja..
ja z ambrossio, czy jakoś tak, tyle tylko, że zostawiłabym swoje cycki ;p

Gość tu beyonce widac jakie ma
nogi i reszte:( ta gruba krowa jest teraz seksbombą ..co za czasy:) http://aganieznajoma.bloog.pl/id,2126208,.?ticaid=6432c

Gość kkkkklll
z cameron diaz

Gość kkkkklll
kurkova ma za długie nogi ale jest fajna :) lima ma za męską budowe ciała . alba wygląda jak dojrzewająca dziewczynka. beyonce to spaślak furtado BOZEsie pożal..itd...

Gość fabiana semprebom
:)

Gość Majka Oo.
Mi wystarcza chude uda.... moj malu koszmar. Miejsce najwiekszego i wlasciwie jedynego otluszczenia mojego ciala :/ Wymienie uda i jestem prawie idealna ( no moze jeszcze zeby bym wymienila:D , i cere bez prychcy) ! :D

Gość Plina
z kurkova

a mnie najbardziej i to zdecydowanie podoba sie Beyonce zreszta sama tak wygladam i wcale bym nie chciala szczuplej jedyny minus to ciagle pilnowanie sie,bo mozna latwo dostac cellulitu

oczywiscie kazdy moze miec inny gust i nie potepiem Was za inne upodobania,ale gdy narzekacie na to,ze ona jest teraz gwiazda,to juz musze Was potepic,bo chudosc,ktora naturalnie wystepuje u bardzo malego procenta dziewczyn,a do niedawna byla warunkiem uznania za pieknosc,powodowala przeciez kompleksy i anoreksje u wielu z natury okraglejszych dziewczat!

Gość beyonece
o kurczę, no to ja serdecznie współczuję figury Beyonce.Nie próbujcie mówić że jest ładna bo naprawdę to już naciąganie faktów. Ma bardzo brzydką figurę, małą, tłustą, solidne męskie kości. Nie ma co usprawdiedliwiać , trzeba tylko chować pod ciuchami. Ale przeraziła mnie figura Knightley, to ładna dziewczyna, a figurę ma taką że się niedobrze robi!! Dunst nie komentuję.Żal dupę ściska. I w ogóle rozczarowujące... MAJĄC taką kasę naprawdę zrobiłabym cuda z własnej sylwetki...

a mnie wydaje sie piekna i bardzo kobieca:-) tylko musi uwazac,nie moze sobie pozwolic na przytycie chocby kilograma.

Gość beyonece
hmm...nie chcę być niemiła,ale może to i dobrze że masz takie zdanie i tak bronisz swojej figury. Tylko proszę zostaw swoje upodobania dla siebie (bez obrazy) bo widok takich sylwetek na ulicy w mini albo krótkich szortach az boli, troszeczkę krytycyzmu by się prosiło...

Gość koasiunia23 ale co ty
dokladnie tak..takich lasek jak beyonce jest aż za duzo na ulicy:(

alessandra ambrosio tylko zebym taka wielkaaaaa nie była :P :D

Ja mam niestety ciało Kirsten Dunst:( tzn. plecy:(, tak samo się garbię:O O zgrozo!!!Żeber mi na szczęście nigdzie nie widać, biust lepszy no i moja njwiększa ozdoba ----> nogi:) ale jestem tak samo chuda, To kwestia karnacji. Mogę leżeć na słońcu nawet godzinę i się nic nie opalę! Widać Kirsten też ma ten problem:) No ale od czego sa samoopalacze i siłownia do kształtowania swego ciałka. Pozdrawiam. Wg. najfajniejsza Lima