Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka23

ulewanie u 11 miesiecznego dziecka,czy to normalne?

Polecane posty

Gość myszeczka23

od jakiegos czasu moja córeczka zaczeła ulewac po jedzeniu,a nawet gdy wypije sok to tez go uleje jutro ide z tym do lekarza pisze tu bo moze sa jakies mamy których dzieci wtym wieku tez ulewały i moze sie wypowiedza ulewa mlwko ,zupke tylko troszke ale zawsze to ulewanie martwie sie toche:( moze zaduzo daje jej jesc?

symek mojej siostry tez tak mial- chyba po roku ustalo. dostawal takie specjalne zagęszczone mleko specjalne dla dzieci z tendencja do ulewania- ale nazwy nie pamietam. Nie chce Cie straszyc ale uwazaj za każdym razem po jedzeniu bo nasz bąbelek ulał raz wewnątrz- z oczu poleciały mu łzy, zamknął je i przestawał oddychać, więc szybko pojechalismy do szpitala ale na szczescie przeszlo. Bałam się z nim zostawać, więc jak juz ulał to kamień mu spadł z serca. Napisz pózniej co Ci powiedział lekarz. Głowa do góry

Gość Roksana 29
Czasem tak bywa ,ze dzieci ulewają bez chorobowej przyczyny i wtedy podaje się zagęszczone potrawy ,jest nawet takie mleko ;ale w ten sposob objawia się też refluks[wykluczam,dawałby objawy sporo wczesniej].Może zbyt duzo dajesz dziecku do zjedzenia,nie przekarmiasz czasem małej ?Skonsultuj sie z lekarzem pediatrą