frysiaa 0 Napisano Lipiec 31, 2007 Witam! chciałabym wiedzieć czy ginekolog może mi powiedzieć dokladna date poczęcia. bo chodzi o to ze kochałam sie 3 dni z rzędu i czy jest możliwośc ze bede wiedziala w którym z tych dni zaszłam w ciąże?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dajcie podobne określenia Napisano Lipiec 31, 2007 nie, a kandydat na tatusia jest jeden? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frysiaa 0 Napisano Lipiec 31, 2007 no w sumie nie... chyba.. bo z chłopakiem bylam przez 5 lat i tylko z nim ale sie rozstalismy na jakis czas no i poznalam innego.. no i to było tak ze w środe spotkałam sie z tym chlopakiem i w sumie zaczelismy cos tam ale tak naprawde do niczego nie doszło fakt bylismy nago i wogole on chcial, mozna powiedziec ze prawie wlozyl ale ja nie chcialam i przerwalismy to... a na drugi dzien wrocilam do chlopaka no i sie kochalismy...juz sama nie wiem... jestem poprostu zdezorientowana i dlatego chciałam to wiedziec:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala ma kotaaa Napisano Lipiec 31, 2007 jesli to był jeden dzien róznicy to na pewno talk dokładnie Ci nie określi ..... coż pozostaje tylko test na ojcostwo - za brak rozumu sie płaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach