Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karamellka

ZONKA JESTEM IDEALNA

Polecane posty

Gość karamellka
troche :) too much alcohol :)

Gość jestem ale mnie nie ma...
ja akurat dbam o siebie...:)

Zupelnie nie mam aspiracji byc idealna kochanka, matka, zona, a do tego rozwijac sie zawodowo. No i nie zapominac przy tym o kosmetyczce i fryzjerze, zeby maz czasem nie znalazl sobie atrakcyjniejszej kobiety. Mam 1 zycie i szkoda mi go tracic na spelnianie czyichs oczekiwan.

Gość karamba czy jakos tak
enamorada -> taka z ciebie kobieta, jak z koziej dupy trąbka w takim razie

Gość to o mnie hehe
ja sie staram, ale w miarę swoich chęci, a nie chęci mężulka. Pokaż mu tylko, ze mozesz harować po 11 godzin, potem piec, gotowac i byc seksy. jak sie do tego przyzwyczai, to nie będziesz miała lekko. Moze jeszcze targasz zakupy i sama sprzątasz, pierzesz, a on z pilotem w ręku? Ciekawe, co będzie, jak przyjda dzieci. Wtedy juz trudno będzie ci odkręcic taka sytuację. Poza tym, wiesz, ae kota można zagłaskać na śmierć. Koty to wojowniki, muszą polować. a na co ma polować twój mąż, jak ma wszystko podane na tacy? Faceci lubią zołzy i nieprzewidywalność.

Wlasnie chodzi o to, aby robic cos dla siebie i drugiej polowki zarazem. Mi akurat duza przyjemnosc sprawia wizyta u kosmetyczki czy fryzjera. Nie mowiac juz o ksztalceniu sie i powodzeniu w zyciu zawodowym. Czasem wydaje mi sie, ze dziewczyny po slubie zamiast rozkwitac jakos tak wiedna i zmieniaja sie w ropuszki:(

Gość jestem ale mnie nie ma...
u mnie w domu to mąż myje naczynia (*wstyd się przyznać ale jeszcze nigdy nie myłam naczyń)...sprząta...chodzi ze mna na zakupy...i pierze mi ręcznie staniki...tak trzeba sobie chłopa wychować!

to o mnie hehe---- zmywa mi zmywarka, okna myje pani, ktorej za to place lub wlasnie maz. On tez pomaga mi w sprzataniu. Nie oczekuje od niego, ze bedzie smarowal stopy kremem nawilzajacym, a on ode mnie zmiany kostek hamulcowych w samochodzie. Jestesmy soba i staramy sie nawzajem doceniac. Tak na powaznie, nie mam raczej szans na jego zaglaskanie, bo jestem NORMALNA i czasem wpieprzam sie o glupoty. Zalozylam ten topik, bo niepokoi mnie to co sie dzieje w otaczajacych mnie mlodych malzenstwach. Ludzie robia sie \'oklapnieci\' i traca chec do zycia.

sorry pomylilamsie:( mieszkam w suterenie z powybijanymi szybami, mam wybite dwie gorne jedynki i wszystko co mi zostalo to pisac tu na moim nedznym pececie odziedziczonym po zmarlej babci:( a monsz mię noterytycznie zdradza😭

Gość ..ona22..
nudzi ci sie podszywaczu?? ja tez gotuje sprzatam i studiuje staram sie byc sexi zawsze ale tak nie idzie niestety.Tez cierpie na migrene ktora mam 4-5 razy w miesiacu i ten czas przeleze w lozku i okres tez w lozku hehe.Nie staram sie mu nadskakiwac za bardzo bo to tez nie dobre ale tez go nie olewam. enamorada napisala bardzo madre zdanie''Mam 1 zycie i szkoda mi go tracic na spelnianie czyjis oczekiwan'' tez sie z tym zgadzam na 1 miejscu ja potem on.Pozdrawiam