Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samba samba25

od dzis lody tylko obrzezanym

Polecane posty

Gość łatwe jak Polki

Gość młoda męzatka 30
a gadajcie sobie a tak naprawde to jstescie tylko wystraszonymi zakompleksionymi facetami z napletami na penisach.......... kazda kobieta ktora byla z obrzezanym takiej fujary z napletem jak wasze nie wezmie

Gość 2423324
a w jednym watku to narzekala, jaka jest praca jest ciezka i odpowiedzialna :D

Gość młoda męzatka 30
Ja, zanim wezmę do ust choćby szparaga, to najpierw go muszę obrzezać.

Gość młoda męzatka 30
A z jaką przyjemnością ssam siurdala mojego synusia. Sam miód. Obrzezany miód. I już mu zapuszczam pejsiki :)

Gość Kaajka
Siema. A czym się różni obrzezany od nieobrzezanego????

Gość one wymagają
obrzezania bo nie lubią jak się penis zaplątuje w ich ogromne faflowate motyle. A bez napletka jest bardziej śliski i się nie plącze...

Gość cg
"kazda kobieta ktora byla z obrzezanym takiej fujary z napletem jak wasze nie wezmie" ja na szczescie nie spotykam sie z latwymi kobietami, takimi jak wy. A jak kobieta zdecyduje sie na seks z milosci to na pewno mnie nie zostawi. Wam to sie nie dziwie, potraficie obciagac ledwo poznanemu facetowi, to pewnie, ze wam napletek przeszkadza.

Gość Kaajka
napletek to jest to co przykrywa żołądz?

Gość cg ma swieta racje
ja tylko z milosci zdecydowalabym sie na sex wiec nie ma problemu jak te dziwki

Gość im nic nie
przeszkadza, ale lubią pomarzyć sobie, że następny klient nie będzie od nich wymagał wylizywania sera spod napleta...

Gość Kaajka
i jak jest obrzezany to ta żołądź jest na wierzchu cały czas, błagam powiedzcie bo nie wiem

a wiecie co? moj facet choc ma 29 lat umowil sie na zabieg obrzezania za tydzien :) nawet nie wiecie jak sie ciesze :) jestem z nim od 2 lat. i chyba domyslalam się czemu sie poddaje temu zabiegowi. Powiedzialam mu kiedys ze moj byly był obrzezany i kochałam go oralnie. MOjego obecnego mimo ze bardzo kocham to za nic w swiecie do usta bym nie wziela z ta skora, bym chyba zwymiotowała. nie mowilam mu tego ale nie robilam mu nigdy lodzika. ostatnio mi mowil ze chcialby zebym go tam piescila ustami i ze wie ze robilam tak temu byłęmu obrzezanemu . chyba mu pozazdroscil bo w koncu uda sie na ten zabieg :)

Gość Kaajka
powiedzcie bo nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ijak jest obrzezany to ta żołądź jest na wierzchu cały czas, błagam powiedzcie bo nie wiem

Gość ale się twojemu
chłopu trafiła durna baba. Straszne. Żal faceta...

Gość kkkaaannaaa
kazda ktora miala obrzezanego kochanka nie przespi sie z nieobrzezanym przeciez to jasne.

Gość kkkaaannaaa
ja sypiam z czterema partnerami dziennie i każdemu suszę głowę żeby się obrzezał...

Gość tak jest
obrzezanie to obcięcie napletka.

Gość POWIEDZCIE BO NIE WIEM.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ijak jest obrzezany to ta żołądź jest na wierzchu cały czas, błagam powiedzcie bo nie wiem

i nie jestem jakas dziwka. mialam 3 partnerow sexualnych w swoim zyciu ktorych bardzo kochałam. poprostu jest roznica miedzy obrzezanym a nieobrzezanym i to duza roznica a faceci ktorzy maja napletki jeszcze nie usuniete albo kobiety ktore na oczy nie widzialy ladnego obrzezanego penisa niech sie nie wypowiadają. bo te ktore widzialy to szaleja na ich punkcie poprostu

Gość tak jest
cały czas na wierzchu

JAK WYGLąDA TAKI OBRZEZANY? Ile jest obcięte tej skóry???

Gość wybacz ale nie
dobieram sobie partnerów pod kątem urodziwości ich penisów, albo braku kawałka skóry

Gość 2423324
taka mala ale fajna - przestan chrzanic, zaden facet nie wytrzyma bez loda 2 lata!

JAK WYGLąDA TAKI OBRZEZANY? Ile jest obcięte tej skóry?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość green light123
a ja mialam 2 facetow i obydwoje byli obrzezani. to jak wygrana w totolotka nie ? :) takiego z napletkiem to nawet bym nie umial obslugiwac ...... no bo jak ? jak bym robila mu dobrze reką to ta skora mialabym ruszac? czy ja sciagnac i ruszac po samym trzonie? ale przeciez ta skora i tak opadnie . wogole to jest obrzydliwe. obrzezac jesli nie urodziliscie sie juz obrzezani

a jak dużo obcięte jest tej skóry??????

to jest chyba niezdrowe!!!! i ta żołądź jest cała na wierzchu i dostają się tam zarazki, a skóra przed tym chroni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głupie idiotki!!!

Gość nie bede lizal cipek jak
nie beda miale opierdolone te skrzydelka pffuuuuuuuuuuj ma byc na buleczke glupie cipy :classic_cool:

Gość emericaa
ja tez bym nie umiała wsalić konia reką mojemu facetowi . jest nieobrzezany ima ten fałd. i tlyko kochamy sie tak normlanie ja go tam reka nie dotykam bo nie wiem jak i co z ta skora