Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z czyms

siniaki??plamy?? co to może być?? i skąd???

Polecane posty

Gość dziewczyna z czyms

Nie pamiętam w zasadzie od kiedy to mam, ale raczej od bardzo dawna, bo przestałam na to w ogóle zwracać uwagę...Ale ostatnio kolezanka spytala gdzie sie uderzylam...pozniej kolejna,ze mam siniaki(wczesniej nie nosilam spodnic, tylko dlugie spodnie, wiec bylo to niewidoczne)... Pod stawami skokowymi na wysokosci kostek bocznych, tylko nieco z przodu mam dwa plamy ktor czasem wygladaja jak siniaki,a czasem sa brazowe...:|...skora na nich jak dotykam tez jest jakas pogrubiala, i anwet jak sie opalam one zawsze sa ciemniejsze...czy to mozliwe ze kosc od spodu jakos uciska?? zauwazylam, ze jest ona dosc bardziej wypukla nic u innych...u mnie w rodzinie nikt tego nie ma....co to moze byc???

Gość nie wiem ale
moja koleżanka ma coś takiego i chodzi z tym do lekarza, mówi, że to jakieś genetyczne zapalenie żył, czy coś w tym stylu. Weź Ty lepiej idź do lekarza i na badania...

Gość dziewczyna z czyms
hmm..zyl?? nie nie, dzieki, ale z zylami mam wsyztsko w porzadku...a gdyby to bylo to, to juz dawno bym miala jakies powiklania...a jak mowie, mam to od bardzo dawno...tylko wczesniej nie zwracalam an to uwagi, dopiero jak inni mi zaczeli zwracac... ale dziekuje:]

Gość nie wiem ale
ona nie ma żadnych powikłań tylko bolą ją nogi. ale najlepiej zrobisz jak pójdziesz do lekarza, bo cholera wie, co to jest

Gość dziewczyna z czyms
no tak najpewniej sie wybiore, sadzilam, że moze ktos cos podobnego ma... mnie wlasnie nic nie boli...