Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek lat 31

czy ten pierscionek sie Wam podoba doradzcie kobiety?

Polecane posty

Gość marek lat 31
teraz to juz nie wiem nic.bedzie trudniej jak myslalem

z reguły jestem miła, ale wybacz.. :-O pytasz nas o zdanie, więc je wyrażamy ;-)

Gość marek lat 31
tak znam nosi 15.A wypada kupic obraczke? bo w Aparcie byly fajne

Gość oj dajcie spokójk
kazdy ma inny gust!!! dlaczego ty się pytasz, nie lepiej wziąć ją do jubilera i tak przeciez pewnie sie domyśla. Każdy lubi co innego ty kupisz jej to co kafeteriankom się podoba a ona będzie płakać. Mi najbardziej podoba się ten drugi który tobie, czyli taki złoty, albo ten a la obrączka, alr np. ten z brylantem jakbym odstała to bym płakała, taki nijaki, prawie go nie widać. Każdy lubi co innego, pamiętaj!!! U jubilera możesz jej różne pokażywać, zobaczysz w jakich gustuje, czy woli duże czy małe i wtedy będzie o niebo łatwiej!!

Ty się lepiej najpierw zaręcz:),obrączki się kupuje 2 miesiące przed ślubem

Gość kurde MAREK
przecież to Ty znasz swoja dziewczynę. Jak razem mieszkacie to zrób zdjęcie pierścionka który nosi i zapodaj tutaj to będzie jaśniejsze jaki gust ma Twoja kobita. Właśnie "NA MÓJ GUST" skad wiecie jaki gust ma jego kobita??

Marek na zakup pierscionka zareczynowego wybierz sie z jakas kobieta (mama, siostra, kolezanka) i niech przymierzaja pierscionki, bedziesz widziec jak on sie prezentuje na palcu itd .... i absolutnie nic z tego co nam pokazales !!!!!!!!!!!!!! a cos w stylu obraczki moze byc ... tylko niech tam jest jakies malenke oczko - brylancik :) Powodzenia

Marek się zapytał jak nam śię pierścionek podoba,każda się wypowiedziała.Albo weż jej koleżankę i niech ona Ci pomoze.Mój facet wziął moją najlepszą koleżankę i trafił w 10!

Gość marek lat 31
dzieki za rade wezme przyjaciolke i w weekend pojedziemy do sklepu Apart.pozdrawiam

całe szczęście że do apartu (choć tam płacisz połowę za metkę bez sensu) bo nie znajdzie tam tego, co prezentował w linkach ;) przynajmniej ja nigdy w aparcie takich kastetów nie widziałam

Gość marek lat 31
bylem w Kruk i tam byly zbyt nowoczesne pierscionki

Mój był z Apatru,ale ceny nie znam więc nie wiem czy drogie są.,ale są fajne katalogi ,weź sobie z Kruka,Apartu i Yes.Tam są odrazu obrączki

Gość o matko....
facet ale masz gust koszmarne te pierścionki bllllleeee

To zależy jaki gust ma twoja dziewczyna. Mnie się nie podobają te które sugerujesz. Nawet są straszne bym powiedziała. Ale Twoja dziewczyna może lubi takie duże, to już sam musisz zdecydować.

Gość jenny21
Ja bym sie zapłakała jak mój chłopak wyskoczyłby z takim kastetem jak Ty Marek

Gość lola234
marek - nie kupuj tego, co pokazywales - one wszytskie sa jak z bazaru i ordynarne

Gość Marku nie kupuj
zadnego z tych 3 przez Ciebie zapodanych. O gustach sie nie dyskutuje, jesli Twoja kobietka lubi tego typu, to zawsze mozesz kupic na urodziny, czy na rocznice. Na zareczynowy absolutnie sie nie nadaje. Kojarzy mi sie z Wisniewskimi :-o Na zareczynowe idealne sa diamenty. Koniec kropka. Petula Ci wyslala kilka linkow, sa na prawde tanie, no zobaczacz, na taki na pewno bedzie Cie stac, a wyglada juz o niebo lepiej. Zwlaszcza ten z bialego zlota, pierwszy, taki klasyczny. Jesli hccesz, aby Twoja ukochana powiedziala TAK, kup jej z diamentem. Wiesz jak to przyjemnie nosic pierscionek z diamentem? Na pewno bedzie zachwycona. Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru:)