Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szylusia

Ametyst,Coralbay,MoniaAnia,Miffy,Ja-neczka, itd.ZACZNIJMY OD NOWA!!!

Polecane posty

Witajcie :) Ja mam na głowie przeprowadzkę, sporo roboty, ale za to na jesień będzie ślicznie w nowym domku ;) I pokoik dla dzidziusia będzie caaaałkiem nowy :D jż nie moge się doczekać, jak będę urządzać! Tyle, że nie znam płci, ale w 20 t.c. idę na USG, czyli za 2 tygodnie, więc mam nadzieję się dowiedzieć, co mnie tak kopie po brzuszku :D :D :D Kocham to moje Słoneczko jak nie wiem co! Strasznie Wam życzę tego samego, Coral, jesteś silna, a tyle przeszłaś... W końcu los Ci wynagrodzi.. Szylusia, czekamy na efekty, szkoda, że kibicować nie mozemy, hihihi! Ja-neczka - Tobie też strasznie kibicuję.. Tyle się starasz i nie poddajesz..podziwiam Was kochane za ten pozytywny upór!A ja mam dosć spory brzuszek, aż mnie dziwi, że taki duży na 18 t.c :) Jerta, a ja sie zastanawiałam nad drugim dzieckiem i podjęłam decyzję, że już nie,bo jestem za stara :) Ale skoro mówisz, że to odmładza, to co mi tam! Postaram się o następne w wieku 32 lat, chyba nie będzie za późno?

Ametyst cieszę się że się odezwałaś ,dobrze że z tobą i dzidzią wszystko dobrze. Ale ten czas leci już 18t.powiedz czy musisz leżec czy raczej wszystko dobrze i moożesz normalnie funkcjonować.❤️ Mnie jutro zawoża do kliniki i zobaczymy co lekarz powie po usg . Bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze🌼

Hej babeczki:) Ametyst, no nie wierzę, jeszcze troche i półmetek! No i niedługo będziesz wiedziec kogo nosisz pod sercem. Dbaj o siebie i maleństwo ;) i zagladaj do nas 🌻 Jerta, a Twoje starsze ile ma lat? I oczywiście zostań z nami, może spodoba Ci się myśl o jeszcze jednym maleństwie? Coral słońce, wiesz co chcę Ci powiedziec. Jutro myslą i sercem jestem z Tobą ❤️ Buziaki dla Was kochane i zmykam spac, bo już mi się oczy zamykają. Milego wieczoru i dobrej nocy 🌻

Coral, nie mów bardzo bym chciała żeby było dobrze, tylko JEST DOBRZE! Bo na pewno jest :D

dzięki Janeczka też trzymam kciuki za ciebie❤️ a teraz idę już spać bo rano musimy wstać bardzo wcześnie dziewczynki milej nocy i słodkich snów

Witam was wszystkie i trzymam mocno kciuki aby wam sie udalo. Ametyst ja w pazdzierniku skoncze 33 lata a w kwietniu urodzilam corcie,i nie uwazam zeby to bylo za pozno i uwierz mi to naprawde odmladza:)Powodzenia kochana i zycze z calego serca takiego porodu lekkiego jak ja mialam:)

WITAM! Dziewczynki ja jestem juz na innym topiku. Na dwoch nie dam rady byc,ale od czasu do czasu bede do Was zagladac:):) Coral my nie mialysmy okazji ze soba pogadac ale zycze Ci mega szybkiego powrotu do zdrowka🌼 Pozdrowiam Was wszystkie a w szszegolnosci Szylusie🌼👄 Janeczke🌼👄 Ametyst🌼👄

hej Coral Rybo mam nadzieje ze bedzie wsio ok i mimo twojej chorej nogi bedziesz mogla spokojnie starac sie o fasolke i ze ci sie tym razem uda na 100%;);););) Miffi nie badz taka dasz rade na dwich topikach jezeli ten drugi jest lepszy trudo ale mam nadzieje,ze jednak wrocisz do nas i bedziesz z nami!!! 0ojjj jak fajnie was czytac znowu;);) cekam na pozostale kobitki z poprzedniego topiku :):):):):) pozdrawiam

HEJ Ja tam z ana bo zapomnialam napisac,ze jade dzis na mazury na weselicho wracam w poniedzialek wiec dopiero wtedy bede dowas skrobac:(:(:( Mam nadzieje wielka,ze jak wroce topik nadal edzie bo w koncu dopiero sie rozkrecamy i ze dolacza do nas kobitki z poprzedniego naszego topiku:):) buziaki paaaaaaaa

no fakt, czas płynie, niedlugo rzeczywiście półmetek :) Za 10 dni mam zamiar przycisnąć lekarza, żeby zobaczył, czy coś tam między nóżkami się majta :D (tak po cichu marzę o synku..) Muszę się odszczędzać dalej, n następnej wizycie dowiem się, czy już mam mieć założony pessar, czy troszkę później,bo szyjka ma tendencje do skracania się, więc pewnie czeka mnie krążek :) Więc będę podwójnie zaobrączkowana :D Ale dla tej kochanej istoty zrobię wszystko!!!

Ja już w domu po wizycie ,która według mnie bardzo udana.... więc tak na usg widać ładne dwa jajeczka ....więc jak tylko dojrzeją (według doktora to będzie wtorek lub środa) to wtedy zrobią mi transfer. Od dziś już mam łykać Duphaston, enkorton i progynowa na zagnieżdzenie.A od poniedziałku jeszcze Luteina na podtrzymanie...dużo tego trochę ale może wreszcie sie uda. Zmartwił nas tylko trochę lekarz poniewarz chcieliśmy z mężem wykorzystać tylko 2 zamrożone embriony a jeden jeszcze zostawić na przyszłość.Ale lekarz mówi żeby rozmrozić wszystkie bo może się okazać że któryś się nie rozmrozi albo nie bedzie sie rozwijał po rozmrożeniu i wtedy nie bedą mieli mi co podać.Wiec jak narazie to nasza jedyna nadzieja na którą bardzo liczymy. Janeczka wiec z tego wynika że jak nam się uda to bedziemy w tym samym czasie panikować i szukać objawów ciążowych 🌼bardzo sie cieszę. Narazie martwię sie trochę żeby wszystkie ładnie sie rozmroziły i żeby można było zrobić transfer. Szylusia mnie taż bardzo brakuje naszego topiku,jak byłam w szpitalu to myślałam ze jak wróce do domu to przeczytam cały od początku..to był taki mój pamiętnik z całej drogi przez in vitro.❤️ Miffy dzięki za życzeni i miło mi cię poznać,myslę że znajdziesz trochę czasu żeby czasem tu zajrzeć🌼 Ametyst życzę ci aby spełniło się twoje możenie o synku, trzymam kciuki. Mnie się marza blizniaki chłopczyk i dziewczynka .....ale oczywiście bedę sie cieszyć z wszystkiego byle tylko się udalo

Szylusia baw sie dobrze na Mazurach! Coral... transfer na pewno się powiedzie no i masz szansę na bliźniaki, bo podobno przy wspomatganym zajściu w ciąże zdarza się to częściej. Też bym chciała bliźniaki, ale już lekarz stwierdził, że mam znów tylko jednego lokatora w brzuszku ;-) Dziś mam w domu 2 dzieci - mojego szkraba i jego 5 letnią kuzynkę. Musiałam ją przywieźć z sąsiedniej miejscowości, bo Młody mi od rana świrował, że się nudzi. Teraz zajadam się kopytkami z kapuistą słodką. Dzieciakom też smakowało, z czego się b. cieszę, bo jak ostatnio odstawiłam Małą do domu - od razu zażadała od mamy obiadu - trochę głupio mi było-jakbym Ją głodziła u siebie (a Jej po prostu nie posmakował mój obiad) Rozpisałam się... Fajnie, że jesteście ! Moje allegro: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6992792

Cześć moje drogie :) Coral :D wiedziałam! Chcialoby sie rzec za wszystko wiedzącymi starymi babami, a nie mówiłam :D Uwierz wreszcie w te moje czarodziejskie zaklęcia :) Ale sie cieszę, może razem wpadniemy na kwietniówki :D Strasznie dużo tych leków, ale bierz kochana i hoduj ladnie te jajeczka :) Ametyst, życzę synka:) i podziel sie z nami nowiną :) Szylusiu, dobrej zabawy :) a topikowi nie damy zginąć! Miffy, ale nie zapominaj o nas, a najchetniej zostań tu, albo tu i tam jak wolisz :) Pozdrawiam serdecznie i napisz co u Ciebie? MoniaAnia, Ty tez niedługo będziesz wiedzieć, kto zamieszkał pod Twoim sercem :) Daj znać i miłej zabawy z dwójką pociech:) Rudamaxi, tez liczę na to odmładzanie :) Serdecznie Cię pozdrawiam, bo czytam Was czasami i jesteście bardzo sympatyczni. życzę powodzenia i aby wszystko ulożyło się po Twojej myśli. Buziaki dla dzieciaczków :)

Cześć dziewczyny, a ja miałam dzisiaj okropny dzień. Na 18.30 miałam wizytę u dentyski - i cały dzień panikowałam a dodatkowo: 1. przyszła klientka i powiedziała, że nie chce już okna ( bo ja sprzedaję okna), bo monter spóźnił się 1 godzinę. A ja jej nato to nie. ale wiedziałam, że monter sprawę załagodzi i tak się stało. 2. jakiś czas temu zamówiliśmy kanapy. Dzisiaj przyszły, jak je zobaczyłam to się popłakałam, tak mi się nie podobają w tym materiale, który wybraliśmy. Ja chciałam skórę ekologiczną albo jakiś żywy kolor, ale mąż lub stonowane kolory i wybraliśmy jakiś melanż no i jej jak jest. 3. do dentysty nie poszłam bo ja się strasznie boję a ta dentystka nie jest za bardzo wrażliwa na cudzy ból - długo by o tym pisać. O 18.00 wzięłam 2 tabletki na uspokojenie i jakoś funkcjonuję a w niedzielę jadę na 5 dni nad jezioro.

Jerta nic się nie denerwuj może sie przyzwyczaisz do tego koloru ,a po co się stresować takimi drobiazgami człowiek tylko przez takie głupoty wcześnie siwieje. A do dentysty i tak będziesz musiała iść wcześniej czy puzniej więc lepiej tego nie odwlekaj...trzymam kciuki żeby nie bolało🌼 Janeczka ja już się zaczynam pomału nakręcać że sie uda i jeszcze załapiemy sie na koniec kwietnia....ale byłabym szczęśliwa.❤️ Narazie myślimy z mężem żeby się wszystko ładnie rozmroziło ...bo z trzema większa szansa jak z jednym. Udanych staranek dzisiaj zróbcie sobie fajny nastrój ,no i lampka wina wam też nie zaszkodzi,i nie zapominaj po nóżki do góry może lepiej zadziała.hi.hi.hi MoniaAnia przesyłam pozdrowienia i pogłaszcz dzidzię po brzuszku ode mnie❤️ Miłego dnia wam życzę...a starającym owocnych staranek

Hej dziewczyny :) Jerta, dużo słonca i bardzo przyjemnego pobytu nad jeziorem. Ja za stomatologiem też nie przepadam i nie mozna tu mówić o jakiejś sympatii :P ale wolę leczyc zęby wcześniej, niż czekać aż sie zrobi dziura. Coral :)ja znowu marzę 🌻 i prawie widzę nas na kwietniówkach. Wczoraj robiłam test owu i po dwóch negatywnych, wczorajszy pozytywny, czyli raczej owu bedzie tak jak mówił mój magik sobota lub niedziela :D Ja obstawiam, że raczej dzisiaj. Ostatnio jakoś wiecej we mnie spokoju w tym temacie. Choc pewnie pod koniec cyklu będę panikowac i szukać objawów. Dobrze, ze razem będziemy wariować ;) Trzymam kciuki za wszystkie trzy zamrożone szczęścia :D Pozdrawiam Was babeczki i miłej soboty 🌻

Janeczka jak tam po starankach...... U nas niestety staranka przebiegają w wielkiej abstynencji ,czyli zakaz przytulanka przed i po.No ale czego sie nie robi żeby osiągnąć cel.Dziśiaj 12dc jutro rano usg jeżeli jutro się okaże ze już jestem gotowa to we wtorek rano transfer.Więc jutro już zacznie sie rozmrażanie moich trzech kruszynek.❤️ Ja narazie też jestem jeszcze spokojna ale nie wiem czy nie zaczna się małe nerwy już jutro🌼 MIłej niedzieli życzę wszystkim starającym i dopingującym.

Hej dziewczyny :) Jak Wam mija weekend? My dopiero wrócilismy do domu, bylismy u moich rodziców. Coral, postaraj się zachować ten spokój, domyslam się że nie jest to łatwe i mogę tylko przypuszczać jakie napięcie może być w takiej chwili. Jeszcze dwa dni kochana, a potem co leżenie w domku i czekanie na dwie kreski :) Ja juz po starankach, owulacja była w sobotę, dzisiaj rano już skok temperatury i słaba kreska na teście owu. I tez czekanie tak gdzieś do 17-18. Moje mysli tez krążą wokół tego tematu, nie umiem sie wyłączyć. Nie wiem czy pocieszeniem dla Ciebie będzie fakt, że ja o seksie tez teraz mogę zapomnieć, mamy zakaz przez tydzień a najlepiej 10 dni po owulacji, ze względu na przebyte poronienie.Czytałam, że nie wszyscy lekarze to praktykują, ale może lepiej dmuchać na zimne. No i od jutra mam brać akard i luteinę. Och babeczki, tak bym chciała, żeby nam sie wszystkim udalo, wtedy ten topik zmieniłby się w topik ciązowy,a potem dzieciaczkowy :D ściskam Was mocno i zyczę przyjemnego wieczoru. Coral ❤️ dużo optymizmu i pamiętaj będzie dobrze!!!

Cześć :) ja dzisiaj tak króciutko bo jeszcze z pracy Coral i jak usg, daj znać. Siedze cały dzień jak na szpilkach i myslę co tam Cio wyszlo. Dziewczynki, piszcie co u Was :) Pozdrawiam i zmyklam do domku, pa 🌻

Ja buszowałam sobie po Ikei dzisiaj, zjadłam porządny obiadek do tego :) i teraz muszę się zabrać za układanie rzeczy w szafach... :o Ale kupilam sobie takie specjalne wkłady do szuflad, żeby było estetycznie i przejrzyście, to jakoś może pójdzie mi to układanie ;-)

Hej, Ametyst, widzę ze dobry nastrój dopisuje. Kiedy sie dowiesz dokładnie kto mieszka w Toim brzuszku :) Coral, co się dzieje? dlaczego nie piszesz jak dzisiejsza wizyta. Czekam na wieści od Ciebie i pozdrawiam :)

Gość Szlusia
Hej Kobitki A wiec powrocilam po 3-dniowej eskapadzie weselnej mam dosc.....a jutro po urlopie powrot do pracy niewiem jak to zniose:(:(:( W sobote zaczelismy staranka zobaczymy jak dlugo beda one trwaly;);) Mam wielka nadzieje,ze do pazdziernika sie wyrobimu bo juz jestem zmeczona ta moja praca a teraz nie za bardzo moge ja zmienic bo wtedy znowu umowa na okres probny itp itd.a tu juz pewniak;),a tak poczekam na zafasolkowanie i na chorobowe,macierzynsie wychowawcze i zukanie nowej pracy.no chyba ze sie cos zmieni to wtedy sie plany tez beda musialy zweryfikowac No wlasnie Cora co tam u ciebie??Jak po wizycie??? narazie koncze ide do sasiadow(mieli wczoraj wypadek:(:(:(karki w gorsetach potluczeni,a tez staraja sie o dzidzie) paaaaa

Hej Coral pewnie jest tak podekscytowana,ze nie msli teraz o pisaniu na topiku tylko cieszy sie chwila;);););)jak ochlonie pewnie cosik napisze do nas jak tam wszystko poszlo!!!! No kobitki odzywac sie bo cos nas tu tak jakos malo ,hmn postaram sie to zmienic jakos....;) papatki zmykam spac jutro 1 dzien w pracy:(:(:( po 3 tyg.urlopowania:)):):)

Cześc :) Coral, czy jestes dzisiaj u lekarza, napisz choc słówko jak bedziesz mogła. Trzymam kciuki i jestem sercem z Tobą 👄 Pozdrawiam wszystkie starajace ;)

Hej Zaciążone nasze chyba dużo odpoczywają albo nie chce im sie do nas pisać:( Mniejmy nadzieje,ze to sie zmieni i odezwa sie piszac jak cudnie byc zafasolkowana:) No a ja dzis do pracy nawet nie macie pojecia jak mi sie nie chce to jest straszne...ale tak to jest jak czlowiek sie byczy tyle czasu to sie przyzwyczaja do lenistwa i ciezko jest potem wpasc w rytm,tymbardziej,ze bede teraz zasuwac do konca miesiaca NON STOP,no oprocz niedziel i w sobote tylko 4 H,ale bez innego dnia wolnego:(:(:( No to ja zmykam,a Ty CORAL pisz nam co u ciebie jak po wizycie?? buziaki