Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szylusia

Ametyst,Coralbay,MoniaAnia,Miffy,Ja-neczka, itd.ZACZNIJMY OD NOWA!!!

Polecane posty

Renka tak mi przykro ,naprawdę trzymaj się dzielnie w następnym miesiącu napewno się uda ❤️🌼❤️

HEJ HEJ HEJ 🌼🌼 Jak fajnie patrzeć jak kobitki sie odzywają,az łza mi w oczku pojawiła;( Coral kochana wiem,ze jest ci ciężko czekać jeszcze kilka dni,więc wiesz co pędz w poniedziałek na badanie krwi i badż sczęsliwa,bo napewno wtedy wpadniesz tutaj z wielkim okrzykiem szczęscia ZAFASOLKOWAŁAM !!!!!! Zycze Ci tego z całego mojego serduszka❤️,będziesz napewno wspaniala mama;););) Tak osbie mysle,ze chyba jakbym byla zafasolkowana to oraganizm da mi znac,ze np.za duzó już szaleństw trzeba przestać;);)bo w tym Aqua parku to my z sasiadka zachowujemy sie jak dzieci,szaleństwa,szaleństwa kilka godzin;);) Z drugiej strony kurcze ile jest kobiet,ktore baluja,imprezuja pija pala,biora narkotyki,zle sie odzywiaja itd.i ajkos wszystko jest w wiekszosci ok,to chyba mi ten wypad(jak jestem w ciazy)nie zaszkodzi?? 🌼renka07 Czyli nie zaszkodzil Twojej Fasolce wypad na takie szaleństwo??? heheheh mam nadzieje,ze woda spelnia marzenia i tez robiac test po pobycie w aqua parku beda dwie wielkie grube kreski!!!!:):) ***Monika**** Może dołączysz do nas??🌼 Co do mnie hmn hmn hmn rano czułam się w miarę,ale teraz strasznie boli mnie dół brzucha,normlanie tak jakbym miala dostac jutro okres:(:(ale do niego jeszcze 6 dni,piersi sa bardziej nabrzmiałe,no i boli mnie kregosłup ledzwie:(:(ehhhhh czy to wstretna@ czy moze niespodzianka wielka!!;)jeszcze 6 dni ojjjjjjj

renka07🌼🌼 Ojjjj tak mi przykro,ale głowa do góry za miesiąc się uda,mysl pozytywnie będzie dobrze;););)musiiiii być!!

Cześć Nie, ja nie robię sobotnich porządków, ale znów przywiozłam na cały dzień 2 kuzynki syna, żeby miał się z kim bawić, więc pewnie całą niedzielę przeznaczę na doprowadzanie mieszkania do ładu ;-) renka07 WITAJ, życzę żeby Ci się wkrótce udało! ja też miałam leczoną nadżerkę, a zaszłam w 4. cyklu starań. Z jakiego miesiąca jest córka? bo mój syn skończy 6 lat za 10dni... I jak tam przygotowania do zerówki? ja jeszcze nie kupiłam Młodemu książek i nawet nie wiem czy jakiś tornister już musi mieć, czy będą zostawiali te książki codziennie w sali... Szylusia miłego wariactwa w AquaParku! ja podobnie jak renka, byłam ostatnio w AquaParku nie wiedząc że już jestem w ciąży, więc może będziesz trzecia ! :-) Coral i Szylusia no nie ześwirujcie nam ! szkoda by było :D Moje allegro: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6992792

MoniaAnia 🌼 Jak miło Cie widzieć..hmn hmn no prosze coż za zbieg okoliczności,hehehe byloby fajowo gdybym bya tę trzecią po Aqua parku,a Coral czwarta,jako dodatek do nas szalejacych w Aqua parku ;);););) A jak tam Twoje samopoczucie???? Jakie mialas objawy zanim Ci sie okres spoznił???? pa

Szylusia pisałyśmy o moich pierwszych objawach 2 strony temu :-) TEGO SIĘ OBAWIAŁAM - TY JUŻ ŚWIRUJESZ _TRACISZ PAMIEĆ!! ;-) :D hihi, żartuję sobie W AquaParku nie oszczędzałam się- zjeżdżałam z rurowych zjeżdżalni, pływałam i nawet biczowałam się w wodnych masażach. Polecam AquaPark w Libercu w Czechach -z Dolnego Śląska jest blisko (z Pomorza - nie bardzo...) Moje allegro: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6992792

MoniaAnia;);););) No chyba kurde świruję,niby postanowiłam nie mysleć,bo to pierwsze podejście,a im bliżej do okresu tym gorzej ;););) Dzisiaj tez sie nie najlepiej czuję,strasznie bola mnie ledzwie i brzusio w dolnej czesci i jakos tak mysle czego to moze byc przyczyna,bo do tej pory nie bolalo mnie tak wczesnie przed okresem i nie tak intensywnie jak dziś,czuję sie jak dzien przed okresem albo jak w pierwszym jego dniu:(:(:(:( Chciałam jechac dzis do kuzynki ale niewiem czy dam rade,marze o polozeniu sie do wyrka,bo czuje sie jakbym byla po jakims maratonie:(:(:( ehhhhhhhhhhh jak to znak,ze @ sie zbliza to wiodcznie cos mi sie poprzestawiało,ze tak to odczuwam;) A na dodatek ja dzis w pracy na 4 H,ale jeszcze tylko 24 minutki i jade do domciu.Dobrze,ze mąz dął mi dziś samochód bo bym nie dała rady iść:(:( papapa

🌼 jerta Wiesz ja sie nie denerwuje tylko kurcze dziwie sie dlaczego tak sie zle czuje ,w sensie dlaczego mnie tak plecy bola i brzuch skoro do okresu jeszcze 6-7 dni:(:( A testu nie zrobię bo nie ma sensu jeszcze,zrobię najwcześniej jak nie wytrzymam w srode,chyba,ze juz bede miala dodatkowe objawy wskazujace na @:(:( lece do domciu paaaaaaaaaaa

Zamiast odwiedzić koleżankę pojechałam do teściów,żeby zobaczyć ich nowy nabytek,a raczej nabytek szwagierki czym jeszcze bardziej się zdołowałam.Wróciłam z mężem do domu.Mąż poszedł do pracy,córka bawi sie na dworze a ja....no cóż...poryczałam sobie. Trochę mi ulżyło.

MoniaAnia moja córka jest z marca.A jesli chodzi o ksiażki do zerówki to u nas jest tak,ze to szkoła kupuje,a rodzice dają pieniadze. Tak jest ze wszystkim.Kupują kredki , farbki, bloki itp. rzeczy.Chodzi o to aby każde dziecko miało takie samo wyposażenie.Żeby nie było drugiemu przykro jeśli nie będzie miało firmowych ...no wiesz barbie,witch itd. Jestem zdania,ze to bardzo dobrze.

HEJ HEJ Jak tylko wrocilam z pracy walnęłaam sie na 10 minut do wyrka aby rozprostowac kości.... Nie pojechalismy do kuzynki,bo zle sie czuje i chyba dlugo bym nie posiedziala:(:(:( Teraz sie jakos krzatałam po mieszkaniu,ale boli mnie podbrzusze i ledzwie wiec klade sie do wyrka....bleeeeeeeeeee chyba to na okres..a jeszcze do niego daleko:(:(:(:( buziaki

Hej :D :D :D Na razie przywitam się z Wami kochane moje bardzo cieplutko, ale się za Wami steskniłam i już się biore za czytanie co u Was ;) Liczę, że same dobre wieści i pełno zaciążonych mamusiek 🌻 U mnie...??? @ nadal nie ma, dzisiaj jestem chyba juz po jej terminie, zaraz odszukam zapiski. Temp. nie mierzyłam i nawet nie wiem jaką mam. Niestety to chyba nie ciąza bo objawów żadnych nie mam :( W domu będe miała od dzisiaj czworo dzieciaków, dwójkę własnych, reszta siostry, a od połowy tygodnia to nawet piątkę, bo ma jeszcze siostrzeniec dojechac :P Nie wiem jak dam radę :) No to biore się za lekturkę... :)

Coral 🌻 wszystie znaki wskazują że Ci się udalo kochana. Trzymam kciuki ale w głebi serca wiem ze tak :) Szylusiu 🌻 Ty tez jesteś podejrzana. Te objawy to stanowczo za wczesnie na @. Raczej na coś innego :) Z tego wszystkiego zaczęłam sobie naciskac i macac piersi :P i chyba mnie bolą ale tylko jak naciskam, więc raczej żaden objaw :( Ametyst{kwiat] gratuluję syneczka, tak przeczuwałam, że to maleństwo u Ciebie to synek :) Madafi 🌻 szczere gratulacje córeczki :) Powiedz czy jakoś specjalnie się o nią starliście czy tak wyszlo? Bo moim marzeniem jest własnie dziewczynka i tak wszystkich naokoło pytam o przepis :D Reniu 🌻 witaj serdecznie i zyczę abys dobrze się z nami czuła. Przykro mi ze jednak przyszla @, ale musisz byc dobrej mysli i nie poddawac się. Jerta, MoniaAnia dla Was 🌻 🌻 Dziewczynki, u mnie zaczyna sie sajgon :O lecę robic kolację, mam nadzieję ze cały bochenek starczy, bo wlaśnie towarzystwo wróciło z podwórka i już krzyczą ze są głodni. Jak uda mi sie dorac do komp. to jeszcze zajrzę. Pozdrawiam i miłego wieczoru {kwiat]

HEJ HEJ HEJ Ja-neczka🌼🌼🌼🌼🌼 Jak miło Cie w koncu czytać.....no troszku sie u nas ruszyło.....heheh przynajmniej pisanie,bo jak widac inne rzeczy jak narazie niewiadomo:(:( Coral❤️❤️ będzie wiedziała najwcześniej,bo pewnie juz w poniedziałek...ja hmn tak wlasnie sobie myslę,ze okres mam dostac w piątek,więc jak nie wytrzymam to test zrobię sobie w srodę.....ale .... Hmnn z jednej strony wydaje mi sie,ze moze sie udalo,ze mam kilka objawów wskazujących na ciążę,ale z drugiej strony za chwile mysle sobie,ze to nie mozliwe,ze za mało starań aby sie udało,ze wszystko wskazuje na @,no moze za wczesnie na takie objawy ale tak mi sie wydaje,ze poprostu sie cos przestawilo i dlatego tak sie czuje:(:(:(:(:( ehhhhhhhhhh

SZylusiu, a powiedz mi moja droga, dlaczego Ty się chcesz tak napracować przy tych straniach o maluszka? :D Przecież wystarczy RAZ!!! i tylko jeden jedyny plemniczek, więc szanse masz tak samo duze, jakbyś robiła to w dzień i w nocy przez caly miesiąc :) a nawet może i wieksze, bo plemniki wzmocnione, wystarczy tyko wstrzelic się w owulację. Nigdy nie mów nigdy :D

HEJ ja-neczka🌼 To nie tak,że chcę sie napracować;););)choc nie powiem przyjemna jest to praca;););)ale wiesz ,wiem jak jest ,a nie jest teraz tak latwo zajść w ciąże. Oczywiscie sa wyjątki,ale już jest ich bardzo mało:(:( Fakt plemniki sa silniejsze i jest ich wiecej jak się kocha rzadziej,no ja nawet miałam taki plan przytulac sie co drugi dzień,bo pamietam jak dzis jak moja kuzynka starała sie o fasolke i zajeło jej to rok.Lekarz do ktorego poszła ze swoim\"teoretyczny\"problemem zapytal\"JAK CZęSTO SIE PANI PRZYTULA\"??Ona powiedziała,ze codziennie a nawet dwa razy dzinnie,a lekarz na to,ze za często;) nie chodzi o to by przytulac sie jak najczęściej a wręcz odwrotnie co drugi dzień,bo wtedy plemników jest więcej i sa większe szanse aby zajść,no i po miesiącu kuzynka była w ciązy;;);););) Pewnie byłoby super,gdyby sie okazało,ze to już,ale wiesz wolę nie myślec w ten sposób,nie nastawiać się tak bardzo,bo rozczarowanie boli,a wole raczej być zaskoczona niz rozczarowana;);););) paaaaaaaaa

Hej babeczki:) Co tam u Was, jak objawy? U mnie :( nadal brak @, ale rano zmierzylam temp. i mam 36,5:( :( :( Glupio zrobilam bo nie zmierzyłam jeszcze raz, ale chyba koniec złudzeń :( A jeszcze w domu niezly meksyk, po obiedzie jedziemy wszyscy na rowery, moze wtedy troche wyluzuję. i czeka mnie jeszcze rozmowa z mężem, chyba bardziej liczył na tę ciążę niż ja :( Mam nadzieję ze chociaz Wam się udało, życzę szczerze i trzymam kciuki :) Pozdrawiam

Janeczka, a może termometr zepsuty, albo jeszcze coś innego zawiniło. Dopóki @ nie nadejdzie trzeba mieć nadzieję. Ja jestem okropnie zmęczona - przez pracę, ale tak to jest jak się pracuje u siebie to nawet na porządny weekend nie można liczyć. Coral odezwij się do nas jutro trzymamy kciuki. Szylusia - więcej odwagi, test w garść i do toalety marsz!!!

HEJ HEJ HEJ Dziewczyny czy zawsze ale to zawsze temperatura jest podwyzszona w poczatkowym okresie ciazy??? Bo ja nie mierzylam jeszcze ale jakos nawet jak jestem chora to nigdy nie mam temperatury,nawet przy zapaleniu oskrzeli itp.nigdy nie mam temperatury,moj organizm jet w tej materii jakis inny!!! Dziewczyny i co najlepiej rano ja zmierzyc??Akurat tej kwestii nie pamietam;);):) 🌼🌼 Ja-neczka kochana nie łam sie i nie trac nadzieji ,poki nie masz okresu jest nadal duza szansa ,ze jednam zafasolkowalas.Wiesz przeciez,ze kazda kobieta inaczej reaguje ma inne objawy a czasami jest nawet tak,ze nie ma zadnych;);) Wiec spokojnie głowa do góry!!! Coral❤️❤️jak u Ciebie,jak objawy??? Ja własnie wróciłam z AQUA PARKU,ooo matko jak się wyszalałam..wszystko mnie boli....byłam tez na saunie,po 5 minut w każdej z przerwami,ojjj jak fajowo mi jest,najlepiej bym sie polozyl do wyrka,jutro pewnie bede mila zakwasy:(:( Co do objawów hmn hmn bardzo bola mnie lędzwie i podbrzusze.....nawet przed okresem mnie tak nigdy nie bolało...piersi hmn sutki juz nie sa wrazliwe a same piersi moze troche sie powiekszyly,dlatego coraz bardziej pewna jestem,ze niestety nie udało sie:(:(:( We wtorek robię test,jak mylicie wyjdzie cos jak okres mam dostac w piątek???? buziaki🌼🌼

Hej :) Kochane, już nie musze robic testu, 2 godz.temu dostałam przebrzydłą @ :( koniec złudzeń :( Och chyba muszę trzasnac się w leb, byłam, pewna ze uda mi sie w tym cyklu, urlop, wyjazd, odstresowanie, monitorowana owulacja, wszystko na tak,nawet nie mam w domu juz clo, bo myslałam, ze może nie będzie potrzebne :( Jutro albo pojutrze musze isc do gin.po ostatnie juz opakowanie tabletek, potem przerwa. To będzie trzeci cykl stymulowany clo>>> do trzech razy sztuka! Teraz juz musi się udac, muszę w to wierzyc, bo inaczej za chwilę zacznę ryczec :( Szylusiu, od owulacji temperatura jest na podwyższonym poziomie i tak się utrzymuje jak jest ciąża. Natomiast kiedy cązy nie ma spada o parę kresek :( i przychodzi przebrzydła @.A i najlepiej zmierzyc ja rano, zawsze o tej samej porze +/-pól godziny, ale najlepiej przed 7 po conajmniej trzygodzinnym snie i bez wstawania w nocy. Mierzy się w sluzówkach, ja mierzę w pochwie. Coral, co u Ciebie, daj znac czy decydujesz sie jutro na betę. Trzymam kciuki aby Wam się udało :) Milej niedzieli Wam zyczę :)

HEJ HEJ ja-neczka:(:(tak mi przykro,kochana nie martw sie za miesiac sie uda,ja pewnie tez niedlugo dolączę do ciebie wiec spokojnie nie bedziesz sama;) Tak to jest,ze jak sie czegos bardzo chce to zajmuje to troche czasu,ale jak sie chce bardzo to w koncu sie spelni!!;););) Wiesz co do tej temperatury,to chyba nie ma sensu abym ja mierzyla,bo wnie robilam tego do tej pory wiec niewiem jaka mam temperature w poszczegolnych okresach :(:(:( Nie mierzylam do tej pory bo nie staralam sie o fasolke,poza tym to jest pierwsze podejscie i jak arazie sie nie martwie,ze sie nie uda,jak nie bedzie sie udawalo przez kilka miesiecy to wtedy moze zaczne mierzyc temperature(poza tym biorac tabletki,plastry anty.to nie mialam jajeczkowania wiec tez by mierzenie nic nie dało):) Zaczynam miec zachciewajki czyli zbliza sie okres bo zawsze tak mam:(:( Mam tylko nadzieje,ze Coral nie dostanie okresu,ona najbardziej z nas zasluguje na to aby jej si eteraz udało,w sumie jak narazie jest to jej ostatnia szanasa na jakis czas:(:(jestem z Tobą Coral❤️❤️pisz od razu jak bedziesz wiedziala jutro co i jak paaaaaaaa

Dziewczyny przepraszam że się od wczora nie meldowałam,ale rodzinka pochłoneła mnie całkowicie....chociaż leżę cały czas w łużku to ciocia nie pozwoliła mi się nudzić. Janeczka bardzo się cieszę że już wróciłaś,mam nadzieję że wypoczęta🌼......natomiast jest mi przeogromnie przykro,że ta @ przylazła,a taką miałam nadzieję że przywitasz się dobrymi nowinami..........cholera to życie jest okropnie niesprawiedliwe ,te co chcą to nie mają i odwrotnie❤️ Strasznie mi przykro i nawet nie będę cię narazie pocieszać bo sama jestem załamana......a tak sobie myślałam że albo dołączymy do kwietniówek albo sobie założymy topik majowy. Ja jednak jutro testuję co ma być to będzie nie mam siły już czekać ,jedziemy rano tak ok.8 więc wynik powinien być już popołudniu może ok. 13 lub14 Szylusia ja piersi mam nadal powiekszone i wrażliwe ....ale już sama nie wiem trzymam za ciebie kciuki we wtorek,chociaż nie wiem czy to nie za wcześnie jak @ powinna być w piątek. trzymajcie się ciepło❤️ Janeczka jestem z toba być może ja jutro też dołącze do ciebie. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Coral, Szylusia mam nadzieję, że ten tydzień przyniesie Wam wspaniałe wiadomości! bardzo na to czekam!! Szylusia polecam test z moczu QuickView - mi już 2 razy przyniósł 2 kreski, a żaden inny się nie sprawdził ;-) nie wiem czy wtorek to dobry dzień, jeśli @ ma NIE-przyjść w piątek -napisz ilo-dniowe masz cykle?

MoniaAnia ja jednak zrobię betę,bo lekarz musi znać jej poziom żeby określić ....jeżeli coś wyjdzie..jak mam łykać tabletki bo narazie mam ich ogromnie dużo🌼

HEJ HEJ MoniAnia Hmn cykle mam 28-dniowe,aczkolwiek ostatnio mialam po 30 dniach @,ale to chyba przez to ,ze bylam osłabiona po chorobie!!!!Ogolnie sa one regularne co 28 dni;) No własnie sama niewiem czy jest sens robic test we wtorek,no ale jezeli one wykrywaja juz 6-dniowa ciaze to chyba powinien juz wykryc nawet we wtorek ,hmn hmn sama niewiem. EEE tak szczerze im blizej do @ tym bardziej jestem pewa,ze on przyjdzie:(:(:(:(cóz takie zycie hej

Dziewczyny dobrej nocy wam życzę.🌼 Janeczka trzymaj sie dzielnie i nie zalamuj się może rzeczywiście do trzech razy sztuka❤️

HEJ HEJ HEJ Coral❤️❤️❤️ Trzymam kciuki abyś jutro napisała UDAłO SIę ZAFASOLKOWAłAM;););) Buziaki Dobrej nocki🌼

Dziewczyny, dziekuję 👄 Coral 🌻 nawet tak nie myśl, nie załamuj się , wierzę ze Ci się udalo, a mnie przy dobrych wiatrach uda sie dołaczyc do Ciebie z terminem późno majowym. Modlę się abyście jutro usłyszeli tylko dobre wieści. Szylusia, testy wykrywają 6-7 dniowa ciążę, ale liczoną od zagniezdżenia, które ma miejsce około 6-7 dni po owulacji, czyli 6-7 dni od owulacji+ 6-7 dni po zagniezdzeniu daje 12-14 dni od owulacji czyli termin @. Wczesniej moze byc fałszywie ujemny, więc jezeli bardzo Cię kusi zrób betę. Dobrej nocy Wam zyczę 🌻