Gość gość Napisano Listopad 11, 2013 ja bardzo lubię tę sieć. Kupiłam tam sporo rzeczy i z jakosci jestem zadowolona. Rzeczywiscie nie sa to rzeczy dla szalonych nastolatek, bardziej klasyczne...kobiece, ale ja już nie jestem taka młoda i akurat się odnajduję. Nie sa to tez rzeczy jakoś strasznie poważne, raczej bardzo wywazone...kolorystyka dośc bogata. Moim nr 1 jest płaszcz (trencz) seledynowy, świetnie skrojony i nienagannej jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2013 ,,ciuchy z tego sklepu nawet po praniu nie pachną?! ja piorę ich rzeczy a one tak jakby śmierdzą. '' :D:D:D większej bredni nie słyszałam jestes nienormalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daga3 0 Napisano Styczeń 12, 2017 Hej, oryginalne ciuchy znanych marek i to dużo taniej możesz kupić w sieci bez wychodzenia z domu. Oferty z wielu sklepów w zasięgu ręki znajdziesz na cozacena.pl - http://www.cozacena.pl/ to super porównywarka cen, polecam bo warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach