Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zamiast farby

Poproze o rade dziewczyny koloryzujące włosy szamponami i nie tylko!!!!!

Polecane posty

Gość co zamiast farby

Tydzien temu farbowalam wlosy a za 2 tyg wyjezdzam na tydz. i wiem ze bede na wyjezdzie miaal juz lekkie odrosty itd. w zwiazku z tym chcialabym jakos przedłuzyc ich zywotnosc myslalam o szamponie takim do kilku myc? Czy on pokryje odrosty i rozswietli włosy? prosze o rady. Ahaa i dodam ze te wlosy przed wyjadem muse sama zafarbowac, bo bede saama w domu.

napewno pokryje ale po tygodniu sie zmuje potrzymaj ten szampon dluzej i nie ma problemu ja zawsze robie sama

Gość co zamiast farby
a co dokladnie polacasz?

Gość _wredota_
jaka farba farbowalas?

Gość brilliance czy jak to sie pisz

Gość _wredota_
to cos kolo czerwonego tak?

Gość opakowanie czerwone
a farba czarna :P

Gość _wredota_
heehehe ja uzywam szamponetek z mariona i jestem bardzo zadowolona i mimo, ze to szampon do kilku myc wcale tak szybko sie nie zmywa (co akurat mnie cieszy :D)

szampon a szamponetka to różnica- ja farbuję szamponem- teoretycznie ok 20-30 myć powinno trzymac. myję glowę codziennie a szmpon trzeyma isęnieźle- nie stosuję kolorów kntrastowych- tzn mamciemne włosy izawsze wybieram cimne kolory- w zasadzie to tak dla podkreślenia i nadania połysku-. nie wiem jaki masz kolor-tzn jesli na ciemne włosy nałozysz jasną farbę ( i odwrotnie) to wiadomo ze odrosty zawsze będa widoczne1 i nie pomoże trzymanie dłużej na głowie farby- nie rób tego pod żadnym pozorem- możesz podrażnić skórę i zniszczyć włosy kompletnie!! jeśli chcesz odświeżyc kolor na urlopie no kup szampon (ewentualnie szamponetkę- saszetkę- ok. 8 myć) takiego samego kolory co obecnie masz na głowie i tej samej firmy (odcienie mogą się różnić w zależności od producenta). nałozysz sama w domu bez problemów- choć przyda się np drugie lusterko żeby zobaczyć czy z tyłu głowy i na karku pokryłas wszystkie włosy, ja robiętak zawsze i nie narzekam :) powodzenia

Gość hophophop