Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samo zycie nasze

Czy sa tu kobiety ktore blagaly faceta by do nich wrocil?

Polecane posty

Gość gość
Gdy czujesz, że gośc którego kochałaś staje się mendą, to odejść trzeba i się nie oglądać za siebie.

Gość gość
czy mozna przestac kochac?

Gość gość
Menda? to on odszeld ode mnie a nie ja od niego. Ale ja chcialam sie troche zmienic zeby bylo lepiej. Z reszta jak facet mowi kazdeg dnia ze kocha to ja na jego miejscu bym nie wypuscila milosci. No bo kurde, do lozka mozna miec i 50 potem innych ale o milosc nie jest latwo. o ile komus zalezy na tym w zyciu.

Gość gość
znam takie...to takie zalosne, nawet jak uczucie pali to nie mozna sie tak ponizac... to cecha idiotow

Gość gość
czytam te komentarze i nasuwa mi się jedno pytanie.. baby kto was wymyślił...!

Gość gość
gość dziś czytam te komentarze i nasuwa mi się jedno pytanie.. baby kto was wymyślił...! xxxx Uwazasz ze warto prosic faceta o szanse czy nie?

Gość gość
Ja nie blagalam ale prosilam,napisalam list,niestety...brak odzewu

Gość itika
Ja nie błagałam ani nie mam zamiaru. Spróbuje go odzyskać w inny sposób. Wiem ze w obecnym zwiazku nie jest szczesliwy a nasze relacje ostatnio znacznie sie poprawiły i zrobie co bede mogła zeby stały się jeszcze lepsze. Albo się uda albo nie.

Gość gość
Never say never!

Gość itika
mój facet jest tak dumny ze nawet jakby chciał do mnie wrócić to mi tego nie powie

Gość itika
tzn. mój były facet

Gość gość
Itika to co zamierzasz zrobic

Gość gość
Może nie błagałam nigdy, ale walczyłam bardzo o Niego! Wsiadłam w autobus i pojechałam za nim 600km jednego dnia! Później dałam mu trochę spokoju... nie odzywałam się, ale nie trwało to długo, napisałam tzw "referat" na temat jak bardzo go kocham i żałuje. Nigdy nie prosiłam by wrócił, ale nie powstrzymywałam łez nie kryłam ich przed nim, mówiłam "Kocham Cię" kiedy najmniej się tego spodziewał. Kilka rzeczy mu tłumaczyłam, po 1 trzeba przyznać się do popełnionego błędu, szczerze.... dać czas do przemyślenia... chociażby kilka marnych dni... Ja nie dałam mu odejść, wrócił do mnie, ale po roku znowu odszedł z podobnego powodu. Przemyśl, czy chcesz żeby był z Tobą dlatego że Ty go o to prosiłaś, czy dlatego że Cię kocha.

Gość itika
Wiem ze on dalej cos do mnie czuje mimo wszystko. Widze to po tym jak na mnie patrzy itp. Takie rzeczy się czuje. Więc skoro jest chociaż cień szansy zebyśmy wrocili do siebie to nie zamierzam tego tak zostawic. Mam to szczescie ze czesto sie widujemy wiec moge z nim rozmawiac i powoli zmniejszac dystans ktory narodzil sie miedzy nami po rozstaniu. Narzucanie się w moim przypadku nic nie da. Musze wziać go sposobem :)

Gość gość
podobal mi sie jeden facet .ale mial dziewczyne i nic z tego nie wyszlo.

Gość gość
itka w takim razie powodzenia, obyś była tylko szczęśliwa i niczego nie żałowała

Gość gość
Wlasciwie to uwazam, ze jesli facet odszedl, to on powinien blagac o kolejna szanse, jesli sobie przemyslal, ze jednak chce byc z kobieta. Wg mnie tylko wtedy to ma sens.

Gość gość
Kobiety to wredne suki ... O milosc walczyc to nie wstyd.ponizalem sie przez dwa mies.tyle minelo czasu.napisalem list,przeszedlem na piechote 30km do miejsca gdzie pierwszy raz sie spotkalismy,wymyslalem roznosci i nic nie pomoglo.Nie ma chwili bym nie myslal o tej dziewczynie ale juz 3 tyg.jak stwierdzilem ze to nic nie da,kupilem piekny upominek z diamentem i musialem pozegnac sie,podziekowac.nawet teraz mam lzy w oczach ale czasem kochac kogos tzn.pozwolic komus odejsc,pozwolic mu byc szczesliwym...

Gość gość
Faceci nie lepsi - nie dasz - odchodzi, dasz nie tak, jak on chce - odchodzi, nie zrobisz czegos tak jak on chce - zegnaj, chcesz naprawic - juz za pozno. Walczylam, ale racja, jesli jest szczesliwy teraz, to i dobrze. Ja nie jestem, ale nie wszyscy moga byc.

Gość itika
do gość z 13:52 - nie dziękuję ;)

Gość gość
Wszystko jest możliwe, a co nie jest, zajmuje tylko trochę więcej czasu.

Gość gość
Widocznie mozna przestac kochac. Moj kolega mowil, ze kocha swoja dziewczyne i ze nie zostawi jej dla innej i co? po roku od kiedy padly te slowa zostawil ja dla innej.

Gość gość
Tajny tekst tylko ze niestety nie wszystko,bo jak ktoś przestaje kochać to nic nie pomoże

Gość gość
Zeby czlowiek stawal na rzesach to nic nie da. Czlowiek gdy mu zalezy pokona absolutnie wszystko a gdy mu przestaje zalezec to odchodzi.Proste. I powinno byc przyjete za punkt honoru ze gdy ktos odszedl to chocby do stop padal,nie ma wybacz !

Gość gość
Ja mojego faceta nigdy nie zapomne, nie chcial to nie chcial ratowac. Bede pewnei plakac jeszcze caly kolejny rok, potem sie moze uspokoje. Z jednej strony to romantyczne tak trzymac w sobie to uczucie wiedzac, ze nic juz z tego nie bedzie. Z drugiej to glupie, ale nie umiem sie zakochac w innym.

Gość gość
gość dziś Zeby czlowiek stawal na rzesach to nic nie da. Czlowiek gdy mu zalezy pokona absolutnie wszystko a gdy mu przestaje zalezec to odchodzi.Proste. I powinno byc przyjete za punkt honoru ze gdy ktos odszedl to chocby do stop padal,nie ma wybacz ! xxxx zgadzam sie z pierwsza czescia, ze jak sie chce to czlowiek wiele zniesie, wybaczy i zyje nadzieja i cieszy sie z tego co ma. Ale z druga czescia sie nie zgodze - jesli ktos odchodzi a potem chce wrocic bo przemyslal i nie moze zyc bez tej osoby a osoba porzucona jeszcze kocha, no to czemu nie probowac?? Czym jest jakas tam przerwa wobec reszty zycia, ktora moze byc szczesliwa.

Gość gość
I po co to sie zakochiwac ? Nie lepiej piepszyc sie bez zoobowiazan? Na jedno i tak wychodzi.

Gość gość
Nie,nie ma przebacz... Osoba porzucona(smiec) Jesli przemyslal,przemyslala? A co jesli dostaje kosza od kochanki a nam mowi przemyslalem...Raz odszedl wiec to juz osoba nie jest godna zaufania

Gość gość
No jesli wiemy, ze odszedl do kochanki i potem wraca no juz nasz wybor. I to jeszcze maz. Mi raczej chodzilo o to ze para sie rozstaje z innego powodu niz osoba trzecia. I potem chca sie zejsc. no to mozna jesli oboje chca.