Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chcę łatwej

Dla własnej dumy chciałbym poznać pannę, która oddała by mi się po 3 latach

Polecane posty

Gość Nie chcę łatwej

Tak po prostu dla własnej dumy i ambicji chciałbym poznać niełatwą, maksymalnie trudną dziewczynę, która mimo usilnego nalegania na seks zdecydowałaby się dopiero np. po 3 latach. Byłbym wtedy dumny, że trafiła mi się wyjątkowo porządna kobieta, o bardzo silnych zasadach

Gość Nie chcę łatwej
jestem juz bliski, poznałem fantastyczną dziewczynę w internecie..zobaczymy jak się to potoczy,to jej fotka-co myslicie? http://www.b0g.org/wsnm/articles/Are+You+Staring+At+My+Tits%3F

Gość jenifer bez lopez
kpisz czy o droge pytasz?

Gość Nie chcę łatwej
Mam już dosyć chłopaków, którzy rżną mnie analnie już na pierwszej randce :(

Gość guuupi
glupi jestes? biedna dziewczyna na zdjeciu :( lepiej swoja wystaw gdzies na www. ugly people . com lub cos!! :(

Gość edqdqwedqewd
i potem okazałoby się że już dawno na siebie nie działacie seksualnie oraz że żadne z was nie lubi seksu

Gość co wy tam wiecie
Mój kumpel też byl dumny że miał dziewczyne która się z nim nie przespała mimio że byli ze soba juz dosyć długo. Przestał być dumny gdy się rozstali a ta dziewczyna przespała sie ze mna po 3 tygodniach :) Dotarło do niego że poprostu był kiepski w uwodzeniu a nie ona niedostepna :) Także nie szukaj takiej panny, bo byc z kobieta życia i z nia nie sypiac to powód do wstydu a nie do dumy PS Cóż czego to juz człowiek nie wymyśli byle swoje porazki przerodzić w sukcesy :D

Gość do-- co wy tam wiecie
alez niezla historyjka, jesli prawdziwa to jeszcze lepiej lol

Gość co wy tam wiecie
prawdziwa jak najbardziej takie jest zycie. jeden buja się z dziewczyna 2 lata zanim pójdzie z nnią do łóżka inny by tę sama laskę zaciągna po dwóch miesiacach do wyrka. Dlatego dla mnie autor tematu jest raczej dupkiem który chce usprawiedliwic swoją nieudolność wobec kobiet aniżeli beskompromisowym lovelasem :)