Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helen_doren

szukam przyjaciółki

Polecane posty

Jestem z Piotrkowa i rozpaczliwie szukam przyjaciółki, z ktora mozna pogadac o wszystkim i o niczym. Mam 25 lat. Po studiach moje kolezanki zajeły sie praca, domem... i wszystkie przyjaznie gdzies uleciały. brakuje mi osoby, z ktora mozna pogadac o babskich problemach. jesli jestes w podobnym dołku napisz.

Nie jestem z Piotrkowa,ale Piotrków znam.Mam na myśli Piotrków Trybunalski.:) Aha,jestem starsza od Ciebie,ale myślę,że pogadać możemy.🌻 ♥♪♫

trudno czasem pogadać.pozdrawiam autorkę

Gość hihieeeeee
Marketa cz napsiałas kiedys na topicu o dziwnych imionach ze znasz Eunikę, czy ta dziewczyna jest z wrocławia? pzdr.

No i znow cisza... Poszukam jutro chetnych do rozmowy duszyczek, bo sen wzywa, a jutro do pracy... Niestety.

--------- Do Marketa----------- Dzieki. Niby nic, a jednak mi lzej. ze jest tam ktos po drugiej stronie. Dobrej nocki.

--------------do Marketa---------- Chcialam sie troche pozalic. Moj facet spotyka sie z kumplami, a ja zostaje w domu przed tv albo ...forum i szukam pocieszenia. Ostatnio stracilam prace i ciezko mi z tym. Tesknie za czasami kiedy mialam kolezanki, beztroskie zycie... Mozna bylo isc razem na zakupy albo na kawe. Teraz jak nie pojde z facetem to kaplica.

Kiedys kumpele dzwonily do mnie zeby pogadac lub razem gdzies wyskoczyc. Teraz dzwonia tylko wtedy, gdy potrzebuja czegos ode mnie. Nawet na smsa ciezko jest im odpisac. Czemu tak sie dzieje? Co jest z tymi ludzmi? Moja najlepsza kumpela ze studiów (mieszkamy 2km od siebie) zupelnie nie moze znalezc dla mnie czasu. Umawia sie, a potem dzwoni, ze cos jej wypadlo itp. Skad to sie bierze? Ma ktos podobny problem?

Gość mala czeszka
marketa_cz jestes z cieszyna?

Gość mala czeszka
tez jestem ale z czeskiego....

Gość mala czeszka
nie troche dalej...