Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helen_doren

szukam przyjaciółki

Polecane posty

A to dopiero.:D Ja w Czechach,Ty w Polsce........Fajnie jest mieć taki wybór,jaki my mamy,no nie? Mail doszedł.Odpisałam Ci.Zaraz Cię dodam do kontaktów.:) Jak dobrze pójdzie to jeszcze dzisiaj sobie pogadamy.:) Teraz idę jeść.Wrócę za jakieś 15 minut. ♥♪♫

-----do Ariane1984---------- Przepraszam, ze tyle to trwalo ale juz jestem. Mialam male problemy. Moj nr gg- 778082 Napisz. Czekam na prawdziwa przyjazn.

sol angelica czarownica też ofiarowuje Ci swoją przyjaźń.Mieszka w okolicach Piotrowa.Chyba nie pogniewasz się,jak się do Ciebie odezwie.:) A my,ewentualnie,możemy?Czy tylko Ariane84 uzyskała ten przywilej?:) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny🌻 ♥♪♫

Gość nniiuunniiaa
hej tez sie moge dolaczyc :)?

Gość nniiuunniiaa
No to dołaczam :)) hehe

Nie,nie jesteśmy z Piotrkowa:) Np.ja jestem z Cieszyna,tzn.trochę mieszkam po polskiej stronie,a trochę po czeskiej. mala czeszka,jest z Czeskiego Cieszyna. Inne dziewczyny,tzn.migota jest z Piotrkowa,sol angelica czarownica mieszka koło Piotrkowa,a Ariane chyba jest ze Śląska. O reszcie nie wiem. Ja Piotrków znam,mam niedaleko rodzinę.:) nniiuunniiaa A Ty skąd jesteś? ♥♪♫

Gość Kwiatuszek Rosalindy
Hej ja jestem z Piotrkowa!! Okolice MC dokładnie a ty?

Cześć!:) Tzn.,kogo masz na myśli? Ja pisałam przed chwilą,że jestem z Cieszyna,a rodzinę mam niedaleko Piotrowa.:D Może niedługo odezwą inne dziewczyny,to Ci napiszą,gdzie dokładnie mieszkają. Co dobrego słychać w Piotrkowie? ♥♪♫

Gość Kwiatuszek Rosalindy
Miałam na myśli Mc donald's, tutaj nudy oczywiście nawet po sklepach nie ma gdzie pochodzić.

Tacy ubodzy jesteście w Piotrkowie w sklepy?To dziwne,bo w innych miastach przeważają sklepy i gospody.Tego jest pod dostatkiem :D U nas tak samo,sklepy,sklepy i jeszcze raz sklepy.Poza tym jest jeszcze targ,który odbywa się dwa razy w tygodniu,tzn.w środę i sobotę,są targowiska całotygodniowe,przy granicy,no i w ogóle........ Tylko forsy mieć:D ♥♪♫

hej :* hehe to ja wogole jeszcze gdzie indziej ja trojmiasto :D to do mnie przyjezdzajcie tu jest duzo fajnych miejsc :D hehe

Raz byłam w Gdyni i raz w Gdańsku.To trochę widziałam.Faktycznie jest pięknie u Was i jest co oglądać.:) Mam tu na Kafee koleżankę,która jest z Sopotu.Zapraszała mnie na Jarmark Dominikański do Gdańska.Niestety,jest za daleko,żeby jechać.:( nniiuunniiaa a Ty byłaś na Jarmarku?Jakie odczucia? ♥♪♫

byłam :)) w sobote znowu ide powiem Ci ze w tym roku jest mniej stoisk niz w tamtym ale i tak fajnie jest sie przejsc :D jarmark jarmarkiem nie ma to jak plaza :D i jej okolice hehe

No,na pewno,plaża to jest to.:) Lubiłam oglądać wschody słońca.Bo ja byłam nie tylko w Gdańsku i Gdyni.Byłam jeszcze w Kołobrzegu,Sobieszewie,Rewalu,Niechorzu,Gąskach...... Moja bratowa w zeszłym roku była w Stegnach,a w tym we Władysławowie.:) Jednym słowem znamy trochę wybrzeze Bałtyku. Aha,raz byłam w Stargardzie Szcz. A ty jeździsz gdzieś,czy siedzisz cały czas nad morzem? ♥♪♫

narazie zostaje tutaj a pozniej kto wie :)) jakos na zime sie moze w góry wybiore generalnie stawiam na świerze powietrze i przyrode :D

Tak,masz rację-przyroda i świeze powietrze,to podstawa. Mieszkam blisko Beskidów i tez nie narzekam.Kontakt z przyrodą jest,swieże powietrze także.Czego chcieć więcej?:) Jaka u Was pogoda?U nas gorąco.Wczoraj była lekka burza.Na dzisiaj też coś zapowiadali.Zobaczymy,jak będzie.:) ♥♪♫

u nas wczoraj było mega ciepło dzis tez jest ale zaczyna sie chmurzyć co mi sie wcale nie podoba :P :)) a tak pozatym to co ciekawego :D?

----------do Kwiatuszek Rosalindy---------- ja tez jestem z Piotrkowa! Co porabiasz w tym pieknym miescie...?

-------------Do Marketa------------ Podalam moj nr gg, wiec napisz do mnie (i inne dziewczyny TEZ) jesli znajdziesz wolna chwile. Mam dzis urodziny, a dzien taki zwykly...

migota.:) Chyba ze trzy dziewczyny odezwały się z Piotrkowa.Na pewno znajdziesz wśród nich przyjaciółki.Życzę Ci tego.🌻 nniiuunniiaa nie gniewaj się,ale ja muszę iść już z neta.Jutro idę do Czech i,w związku z tym mam bardzo dużo roboty. Wieczorem jeszcze zajrzę.:) mala czeszka,pochwal się,czy kupiłaś buty.:) Pozdrawiam🌻 ♥♪♫

Migociaaa to wszystkiego najnajlepszego duzo zdrówka szczescia i spełnienia wszysttkkiiicchhh marzeń :* Marketka oki ja tez zaraz znikam ale wieczorkiem tez jakos zajrze pozdrawiam :))

Ja tylko na chwilę.:) Szkoda,że nie byłaś w Polsce.Ale nic straconego,w sobotę znowu jest targ.:) Ja zaraz idę spać.Muszę wstać o 7.30 przynajmniej.Zazwyczaj o tej porze jeszcze śpię.:O Nałożę sobie maseczkę i posiedzę jeszcze 20 minut.Może któras z Was się odezwie........ ♥♪♫

nniiuunniiaa nie,idę do Czech pomieszkać trochę.:D Zrobię jakieś zakupy,spotkam się z koleżanką,itp......... A Ty,pracujesz,uczysz się? ♥♪♫