Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helen_doren

szukam przyjaciółki

Polecane posty

To życzę Ci,żeby wszystko poszło jak należy:) Nie dziękuj,aby własnie nie zapeszyć. A jak u Was z pracą,w Trójmieście?Ciężko dostać? Uprzedzę Twoje pytanie i napiszę,że u nas jest ciężko.Polikwidowali dużo zakladów,a to,co jest,ledwo dyszy........Pracę można załatwić po znajomości i za marne grosze tyrać.tragedia!:( ♥♪♫

w sumie róznie wiesz ... ja teraz ide na tzw doczepnego zeby nie tracic miesiaca a od wrzesnia- pazdzirenika ide gdzie indzej :)) Grunt zeby cos robic a Ty tylko pracka czy sie tez uczysz :)?

Ja nie pracuję,ani nie uczę się,tzn.naukę mam za sobą,a pracy nie mam.:O Zajmuję się domem.Jest co robić.Mieszkanie duże,działkę mamy...Nie nudzę się.:) Idę zmyć maseczkę,bo już czas.Zaraz wejdę jeszcze na chwilę. ♥♪♫

No,trochę mam.:D Kiedyś Ci napiszę.:) Póki co,życzę dobrej nocy. No i,żeby z pracą się udało.🌻 Odezwij się jutro i napisz jak poszło.Pa! ♥♪♫

Dzieki dziewczyny za zyczonka!!! Takie okragle urodzinki... Ciekawe dlaczego -------Kwiatuszek Rosalindy---------- sie nie odzywa.

Gość ali_000
Kurczę, to ja też się dołączam - spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe dla krajanki z Piotrkowa :) :) :)

Gość ali_000
w sumie to mogłybyśmy założyć sobie taki topik - piotrkowianki :)

Gość migotka102
Jestes z Piotrkowa???

jestem!:) Co słychać u Was?Ja pobalowałam w Czechach,a dzisiaj wróciłam. mala czeszka------>na maila odpowiem później,teraz czytam trochę. Nazbierało się zaległości......:O ♥♪♫

Gość Luthien00
nie jestem co prawda z tej samej miejscowości ale mysle że jak najbardziej pogadać możemy

Luthien00 witam Cię!:) Mam nadzieję,że jeszcze jesteś.Musiałam zejść z kompa bo była burza. U Was też grzmiało?Z jakiej części Polski jesteś? ♥♪♫

Gość angelina176
hej ja chyba tez moge sie dolaczyc;p,od pazdziernika bede znowu mieszkala w piotrkowie-studiuje tam;p

--------Angelina---------, odezwij sie jeszcze! Jestem z Piotrkowa, wiec mozemy pogadac o naszym PIEKNYM miescie i nie tylko... Moje gg- 778082 ---------Marketa----------, fajnie, ze caly czas tu zagladasz. Chociaz jestem zalozycielka topiku to jednak nawal obowiazkow powoduje, ze nie moge sobie pogadac z Wami tak czesto, jakbym chciala...

Migota:) Wiem,że nie masz zbyt dużo czasu.Pisałaś o tym. Tu się odezwało parę dziewczyn z Piotrkowa,a teraz jakoś umilkły.....Może jeszcze się odezwą.:O Ja jutro idę do lekarza.Załatwię wizytę i będę miała czas.Odezwę się do Ciebie.Twój numer już mam wciągnięty na listę znajomych.Ten Twój nr.jest z GG?Pytam,bo ja mam Tlen.Zaznaczyłam,że jesteś z GG,ale muszę wiedzieć dokładnie. Pozdrawiam 🌻 ♥♪♫

--------Marketa------------ To jest moj numer GG. Ja tez sie wybieram do lekarza i jakos wybrac sie nie moge... Musze zrobic badania i isc do gina. ---------Pisalam do kilku POMARANCZOWYCH dziewczyn z Piotrkowa i okolic (nawet przed chwila), ale one milcza..., a niestety z tego wzgledu, ze sa wlasnie POMARANCZOWE nie da sie ich namierzyc... a szkoda.

Gość doktorka
Hej Migota102, świetnie Cię rozumiem bo jestem w podobnej sytuacji. Moja przyjaciółka mieszka 150 km ode mnie :( więc nie mamy wielu okazji by poplotkować. Ja mieszkam w Olsztynie ale zawsze chętnie poklikam

No,właśnie------->te pomarańczki.....:D Pogadamy sobie,ale jak piszę,raczej jutro,OK? Jeżeli jesteś jeszcze,napisz o której,ale popołudniu,będziesz dostępna. Dzisiaj,muszę się przygotować do lekarza,a poza tym jest \"Moskiewska Saga\",którą ogladam.:) Zaraz idę z neta. Witam koleżankę z Olsztyna.Ja jestem z Cieszyna....:D ♥♪♫

Mam nadzieje, ze bede jutro pod wieczor, mniej wiecej podobna pora. Ja tez schodze z neta, bo na filmik ide. ---------Marketa, zycze zdrowka. Pa