Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helen_doren

szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość mala czeszka
no w kompie masz cos takiego ze mozesz zmieniac jezyki klawiatury tylko trzeba to znalezc ...w jakis ustawieniach czy gdzie...

No właśnie,o to Cię pytałam,czy zmieniasz język w komputerze,czy cała klawiaturę.:D To teraz już wiem.Dzięki🌻 Będziesz jeszcze trochę na forum?Chodzi o dzisiaj.:) ♥♪♫

Gość mala czeszka
jesli mnie rodzice nie wywala od kompa to troche bede... a jakos zaznaczylam ze cala klawiature wyminiam...lol to by bylo pracy bo co chwila zmieniam jezyk :-)

Kruca,pytam bo mam trochę roboty jeszcze.Jutro będe miała gości:) Czyli,język przestawić na komputerze,a na klawiaturze poprzyklejać,gdzie co jest? ♥♪♫

Gość mala czeszka
nie slyszalam o tym jeszcze..zajrze..dokladnie tak z ta klawiatura :-)

No,to napisz mi.Ja za chwilę wrócę,bo teraz muszę odejść od kompa,na parę minut.:) Chyba,że Cię Rodzice wygonią spać,to mi napiszesz jutro,OK? ♥♪♫

Gość mala czeszka
wygonili...dobranoc

Gość mala czeszka
witam serdecznie marketka dzieki za linka... ladna pogode dzis mamy w cieszynie :-)

Jak Wam minął dzień?Ja jestem zmęczona po wizycie gości.Pójdę dzisiaj wcześniej spać.:) Bajbajka 1986-witam Cię serdecznie.Pisz jeśli masz ochotę.:) mala------->byłaś w Jabłonkowie?Co słychac w sprawie klawiatury?Już wiesz gdzie \"cykasz\",aby przełączyć język? Tak,w Cieszynie była dzisiaj ładna pogoda.Jutro ma być jeszcze ładniej. Pozdrawiam🌻 ♥♪♫

mala czeszka :) Widzę,że się \"zaczerniałaś\",to dobrze,nie będziesz miała podszywów na swój nick. Prawdę powiedziawszy myślałam,że topik zdycha.Dobrze,że chociaż Ty się odezwałaś.:) Wiem,że staję się nudna,ale,co z tą klawiaturą?Wiesz coś? Ja w czwartek wejdę do sklepu komputerowego,na Srebrną(jest tam miła obsługa)i może mi coś powiedzą.:) W Rossmanie faktycznie się coś działo,a może jeszcze dzieje,nie wiem czy brać kliszę,czy nie....?A,najwyżej oddam gdzieś indziej do wywolania. Dobrze,kończę na teraz.Za 10 minut będzie\"Moskiewska saga\".Później zajrzę.:) Dziewczyny---------->odezwijcie się,piszcie coś! Pozdrawiam🌻 ♥♪♫

lepiej idz do tego komputerowego bo ja...niezadobrze wychodze z komputerami... notak topi bez nas by chyba upadl zupelnie.... czasmi sie ktos odezwie co to jest ten tlen?

sol angelica czarownica--------->witaj!:) Na założycielkę topiku chyba się nie doczekasz.Nie pisze od kilku dni.Szkoda.:( Możesz z nami pisać jeśli chcesz.:) mala czeszka---------->jak Ci pisałam,Tlen jest komunikatorem.Jak masz GG i zainstalujesz sobie Tlen,to GG możesz odinstalować.Numer z GG przechodzi automatycznie na Tlen.Z Tlenu możesz gadać z użytkownikami Tlenu i GG. Jak wejdziesz na stronę główną portalu o2,na samej górze są ikonki,np.do poczty,Tlenu,itd. Klikniesz na Tlen,otworzy Ci się strona i wszystko jest tam opisane dokładnie.Możesz też od razu sobie ściągnąć ten komunikator. Pogoda u nas bardzo ładna.A po drugiej stronie Olzy,też? ♥♪♫

No,mogę do Ciebie napisać.:) Problem w tym,że nie znam Twojego nr.GG.W kontaktach nie będę szukać,bo nie wiem,pod jakim nickiem figurujesz.Może masz taki sam jak tu,na Kafee,a może inny...........:) Była u Was burza?U nas była. Najpierw się mroczyło zaraz po 12 w południe,ale poszlo na Beskidy.Natomiast o 16.30 nieźle grzmiało.:) Była u mnie znajoma,całe dopołudnie mi zajęła.Przyszła bez zapowiedzenia i plany mi pokrzyżowała.:O Miałam zamiar sobie umyć 2 okna.I nici z tego. ♥♪♫

Wyślij.Adres jest pod nickiem.:) Co będziecie kupować na targu? Ja raczej kupuję w Czechach.Ubrania,buty,a nawet zywność.:) Nie wszystko,ale zawsze coś.......... Aha,że nie wspomnę o alkoholu.:D ♥♪♫