Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helen_doren

szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość mala czeszka
w sumie zagladam raz na pol roku...glownie czytam opinie... jesli juz .. milo na kogos z okolicy trafic na forum...niespodziewalam sie tego

Prawda,ze miło spotkać kogoś z okolicy?:) Ja wczoraj byłam na Atlasie,uśmiałam się sama do siebie,jak czytałam opinie,dotyczące Heidi Klum.:D Tu też nie raz można się pośmiać.Mam nadzieję,że będziesz częściej zaglądać na to forum?🌻 ♥♪♫

Gość mala czeszka
marketka masz gg?

Gość mala czeszka
jeszcze sie zjawie... musze juz isc pa

Gość mala czeszka
wlasnie mi sie plany pos*aly.... grrrr... mialam isc z kolezanka na festival teatralny .... ona nie moze a samej mi sie nie chce...

Gość mala czeszka
nieee to w innym miescie..nie znam go zbyt dobrze...nie widzi mi sie to zbytnio....

To siedź w Cieszynie:) Ja miałam telefon,a teraz idę coś robić.Odezwij się później.Specjalnie dla Ciebie załączę Tlen.Albo pogadamy na forum,jak chcesz.:) A jakie to miasto miało być?No,chodzi o ten festiwal filmowy? ♥♪♫

Gość mala czeszka
teatralny.. blisko... karvina...

Gość mala czeszka
dlaczego mieszkasz raz po jednej raz po drugiej stronie?

mala czeszka---------->pewnie Cię już nie ma forum.Musiałam zejść z kompa,bo zaczął mi się skanować.A teraz idę obiad robić.Odezwę się później:) A czemu mieszkam raz tu,a raz tam?Tak się złożyło.Sama wiesz jak to jest........:) Pozdrawiam Was🌻 ♥♪♫

Gość mala czeszka
jestem jestem zmieniam plany wieczorem sie wybiore na gorolski swieto do jablonkowa to smaczego zycze

Do migota102 Jestem w podobnej sytuacji. Też szukam przyjaciółki, ale niestety... Myślałam niedawno, ze ja znalazlam, ale pomylilam sie... Nie tak sobie wyobrazalam prawdziwa przyjazn. Mowilas, ze Twoja kumpela umawia sie z Toba, a pozniej odwoluje spotkanie. Mam tak samo i bardzo mnie to denerwuje :( W ostatniej chwili odwoluje spotkania... Nie wiem skad to sie bierze, ale moim zdaniem jesli bardzo by jej zalezalo na spotkaniu to raczej nic nie powinno stanac na przeszkodzie. A ze sie powtarza taka sytuacja, wiec chyba jej nie zalezy... :((

Ja mam dwie znajome z którymi od czasu do czasu się spotykam.Jedna jest moją sąsiadką,a druga mieszka na niedalekim osiedlu.W zasadzie siedzę sama w domu,idę do Czech,też sama.Tam mam jedną koleżankę.I jakoś czas płynie.:) Przez telefon dużo rozmawiam,ale to nie jest to.:O Jakoś się przyzwyczaiłam,chociaż nie było łatwo.Zawsze miałam dużo koleżanek.No,ale cóż.......Takie jest życie.Niestety!:( migota,dlaczego się nie odzywasz? Pozdrowienia 🌻 ♥♪♫

Gość mala czeszka
bylo nijak bo nie poszlam znowu nie wyszlo...taki jakis dziwny dzien mam... przeszlam sie dzisiaj do polski i chcialam cos zalatwic... sklep oczywicie w remoncie zamkniety... szczescie mam no...

Tylko mi nie mów,że Rossman jest w remoncie :O Chcę oddać kliszę do wywołania.:) Ja mam jeszcze trochę roboty.Zamiast robić,siedzę na Kafee :D Szkoda,że dzień Ci się nie udał.:( Niekiedy tak bywa. ♥♪♫

Gość mala czeszka
i jak tak szlam praktycznie po nic do pl to se nogi obtarlam....tak bywa czasem....

To żebyś wiedziała,jaką ja miałam przygodę.:) Wybrałam się do Czech,jednego razu.Po drodze stwierdziłam,że mam buty niewygodne.Poszłam do Vietnamczyków i kupilam sobie nowe.Te mi dały popalić,pięty obtarte,podeszwy odparzone.........Szok! Tak,tak,nie raz tak bywa.:) Czyli Rossman otwarty?Bo nic nie piszesz....... ♥♪♫

Gość mala czeszka
no cos widzilam ze drzwi byly otwaarte lub wyjete i zabarykadowane czyms a babki w srodki polki przestawialy... ale nie zwrocilam na to uwagi... a TY mieszkasz w centrum czy dalej děkuji pěkně a Vám přeji taky dobrou noc...

Tu,w Polsce,mieszkam trochę dalej od centrum Cieszyna.Trzeba korzystać z komunikacji miejskiej,albo samochodu.:O Powiedz,zmieniasz język w komputerze,chcąc pisac po polsku lub czesku? ♥♪♫

Gość mala czeszka
no klawiature zmieniam ale przewaznie mam czeska

Gość mala czeszka
a w czechach gdzie mieszkasz?

hej Migota102, bardzo chętnie z Toba pogadam, dołącz sie do topiku \"zycie nie jest takie złe\" tam pogadamy, wymienimy sie numerami gg:) ja rowniez szukam przyjciolek bardzo mi tego brakuje

Pisałam Ci,że blisko centrum.:) Ciekawe,ponoć klawiatura nie ma znaczenia,co do pisania różnymi językami........Tak tu czytałam na forum.Pewna dziewczyna pisała,że dopiero wtedy ma znaczenie,gdy kupi się klawiaturę z jakimiś \"znaczkami\",np.chińskimi.Dlatego pytam.:) A Ty daleko mieszkasz od centrum w Czeskym Tesinie? ♥♪♫

Gość mala czeszka
co? no ja mam tak ze cykne na kompie na tekie cos i mi sie jezyk przestawi... tylko musze miec popisane gdzie co jest czyli mam naklawiaturze poprzyklejane male karteczki... no jakies 15minut drogi pieszo