Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helen_doren

szukam przyjaciółki

Polecane posty

już nie pomarańczka :) a ten poprzedni kolorek to wynik braku doświadczenia w poruszaniu się po forach, ale od dziś zamierzam to zmienić. Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia - hmm- pewnie jutro

Gość angelina176
hej dziewczyny.Dopiero dzisiaj sie odzywam,bo mialam urwanie glowy-remont w domku.Mam juz powoli dosyc tego balaganu;/

Gość angelina176
moze ja podam swoje gg283568 gdyby ktoras z Was chciala pogadac;),bo na forum ciezko razem sie spotkac;p.Kazdy ma jakies zajecia;pPozdrawiam

--------Marketa---------, jak zdrowko i wizyta u lekarza? Niestety (a wlasciwie stety) dostalam telefon, ze dzis o 20.00 przyjda do mnie panowie wywiercic dziury na moje nowe szafki. Czekam na to od dwoch tygodni, wiec ciesze sie, ze bedzie z glowy. Ciekawe tylko co powiedza szanowni sasiedzi... Jak pojda i uporam sie ze sprzataniem to maszeruje do kompa i na forum.

Wczoraj na forum przez przypadek natknęłam sie na niejaką POMARANCZOWĄ \"Paulina25\", ktora ściągnęła moj topik... Niektorzy mogli pomyslec, ze to ja. Jednak ja to niezmienna \"Migota102\", ...CZARNA.

Jak się macie? Ja niezbyt dobrze,tzn.humor mam kiepski.Jestem dosłownie wściekła. Ze zdrowiem raczej wszystko OK.Mam zjeść tabletki i ma być dobrze :O Migota------->ten topik Paulina 25 znam.Nawet się tam udzielałam:D I zadałam pytanie dlaczego nie piszesz na starym topiku tylko zakładasz nowy........Byłam przekonana,że to Ty:) angelina176 nr.zapiszę.A może byś się zaczerniła?Co Ty na to? doktorka------->czekamy na Ciebie,odezwij się.Choćby jutro:) Jeszcze raz do Migoty---->myślę,że panowie uwiną się szybko z tym wierceniem dziur.A czas masz do 22.oo.Po tej godzinie obowiązuje cisza :) mala czeszka----->zaglądasz tu jeszcze? A niunia?Co z Tobą? A reszta dziewczyn,gdzie?:O ♥♪♫

a nie narzekam, tydzień rozpoczął się wesoło i zakończy pewnie też. Właśnie pakuje sie jednodniowej podrózy nad jeziorko A jak tam u was? widzę że jako jedyna jestem tu nowa

nazwy jeziora nie znam, w każdym razie jest to jakieś niewielkie jezioro niedaleko Morąga(mazury) a Morąg jest zaledwie 40 km od Olsztyna, w którym mieszkam

nie, nie piszę , ale w moich 27 latach chyba bliżej mi do nich . a w ogóle to jest to pierwsze forum na jakim klikam,

No cóż muszę już zmykać, ale chętnie tu wkrótce zajrzę :). Marketa przesyłam pozdrowienia, pappa

hejcia :) jednak z tamtej zrezygnowałam za daleko było mi dojezdzac ale teraz pozaostawialam kilka cv koło mnie w tym w jednej restauracyjce wiec bedzie dobrze :)) a narazie mamie w pracy pomagam wiec zajecie mam :D

No to dobrze,że chociaż Mamie pomagasz.:) Na pewno coś znajdziesz.Trzymam kciuki.🌻 Chciałam Ci odpisać na tamtego posta pół godziny wcześniej,ale prawie przyszła sasiadka na chwilę i tak się odwlokło....... Ja pisałam,że pogoda u nas piękna,ale tak ma byc do jutra,a od jutra mają byc burze i ma padać deszcz.U Was też coś takiego zapowiadają? ♥♪♫

a nawet nie wiem jaka ma byc pogoda ale mam nadzieje ze ładna bo sie chce wybrac na plazunie i jarmark :/ a tak to bedzie chlapa tak jak na ostatniej wystawie psów :((