Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolek b.

a jednak najwiekszymi dziwkami nie sa polki popatrzcie sami

Polecane posty

Gość gość
Najlepsza byla ta panna, co jej pół doopy w stringach z obsunietej spodnicy wystawało:D Masakra, że tak sie ulica ubiera.

🖐️:D one sie nawet potrafia usmiechac :classic_cool: .... juz odwyklem norrmalnie nasze panny jak z kamienia i to nie tylko te\" lekkich obyczajow\"

Gość gość
Ja tam często susze zęby :classic_cool:

hm ... to rzuc mi taka fote bede mial na desktopa ...... na tej aktualnej tapecie tylkolezysz niby pogodna ale zamyslona :-(

Gość gość
Aj daj spokoj, ta fota jest przeokrutnie straszna:oWez ją wywal, plis:oZałatwiłam sie ostatnio osstro....długa historia, ale przez własną głupote stracilam wszystkie foty z kompa:(

heh a ci \"turysci\" jacy zakochani za raczke ladnie spacerkiem :D:D ciekawe czy kasa przed czy po spacerku wlasciciela zienia ?

Gość gość
Ale lachony przedniej jakości w dużej mierze;)

ja raz ze sticka caly urlop stracilem potem czesc fot programem specjalnym odratowalem ale i tak ze 170 tylko 80 zostalo z 4 krajow :o a tapeta hmmmm jak ja wywale to nic nie bede mial :-(

taa azjatki sie ciezko poznac czy ma 17 cz 38 prawie sie nie zmieniaja takie drobne ale to co im szczegolnego uroku dodaje to usmiech taki szczery z zabkami i geste blyszczace wlosy :-)

cicho ciekawska , ja tu chce dziewczynom reputacje pocerowac a ty sie oburzasz , popatrz na te topy o polkach w irlandii anglii czy nawet w niemczech co tam kolesie o nich wypisuja przeciez to nie regula :o:o:o

Gość gość
Z kim bym nie rozmawiała, kto był dłuższy czas za granicą, to sie dziwią, że nastała taka moda na Polki-kuurwy, bo ludzie-Polacy po prostu tego tam nie widzą na taka skale.Bujda na resorach:o

kurna popatrzcie na angielki które wyjeżdżają zarobić rzną się jak świnia..polki to przy nich mały pikus

jasne ze bzdury , w burdelach przewaznie niemki robia a reszta to rowna mieszanka .....(slyszalem od wiarygodnej osoby) :p

Gość oj co wy z tymi polkami
kurwami, e tam, ja nie znam

Gość nie znam się na tym jakoś

prawda jest taka ,ze nie ma narodu gdzie by się kobiety nie puszczają jak to powiedział Pawlak ludzie się dzielą na głupich i mądrych..nie inaczej

Gość gość
Ale z tymi Niemkami to fakt. Ostatnio pewna Pani, wiek 60 lat mi opowiadala o rozwiązłości wsrod Niemców, jaka miala okazje obserwowac przeszło 30 lat temu, jak była w Niemczech na stażu.....w sumie racja, branża porono to skąd sie wywodzi? Z Niemiec:o

no i juz mamy winnch,,,, krzyzacy A.H. i prostytutki wszystko niemcy :p

..i te teksy on tym ze białe kobiety lecą na czarne pały:ojakosmi sie ich pały z kupa kojarzą i w ogóle nie jarają poza tym czy nie ma facetów wśród białych co w czekoladę nie pchał

no to na druga noge i nyny...\\_/....... :o pieprzone wstawanie :o:o:o dzis ma ojczym urodziny zebym tylko nie zapomnial zadzwonic z pracy w razie co to mi przypomnijcie , ok ? a tera 🖐️💤

Gość windowski
:p

Gość upssssssssss
to sa dziwki czy normalne dziewczyny bo już zgupiałam...

Gość Delia
To jest ulica prostytucji- Walking Street, w Pattaya, w Tajlandii. Centrum seks-turystyki. Tam sa nie tylko panienki, ale tez spora ilosc chlopaczkow w przebraniu, ktorzy tez sobie dorabiaja. Trudni do rozpoznania, ale pod pierwszym filmem w komentarzach, ktos wypisal, kiedy sie pojawiaja. To glownie ci bardziej rozebrani i z mocnym makijazem. Jak ta "panienka" w stringach, co jej pol doopy widac. Obrzydlistwo. Tak samo, jak ci co sie przechwalaja, ze tam byli. A znam takich, niestety.