Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*qrcze*

luźne dziewczyny.....wiedziałam !!!!!

Polecane posty

poczytaj i zobacz wawiak ;) ale jakoś mało rozmów blubla zniknęła i tylko czasem ja i Energy z blodni rozmawiałyśmy :) Podjełam decyzję ze w jeden z weekendów wrzesnia jade do stolicy ;)

No wreszcie jakiś konkret :) A co u tego z Mazur, nadal cię uwodzi? :)

nieee własnie założył temat widzę :))) Powodzenia mu tylko życzyć ;)

gościu malo cierpliwy Myślał że skoro jesteście luźne to i jednocześnie łatwe :D Jak przyjedziesz do wawki to w celach służbowych czy prywatnych? ;) Maz już wie że czeka ciebie tak daleka podróż?

w celach prywatnych poznać Was ;) A Ty żonie powiesz po co i z kim idziesz na spotkanie...moja teściowa zawsze mi mówi aby nie pokazywać mężowi całego tyłka ;) Jadę do kuzynki tzn jej powiedziałam ze sobotę spędzam w luźnym towarzystwie u niej noc i niedziele ;)

zupełnie nie planowanie wylądowałam nad morzem.. haha!! jeszcze sie ciesze, mimo że już w pracy siedze.. zdjęcia są, w cyfrze, nie wiem jak tam wyszłam, bo byłam za szczęśliwa, żeby przybierać pozy.. czyli moge na nich obnażyć swoje prawdziwe oblicze.. takich nie udostępnie.. teraz do pracki, bo musze do tego Meksyku nazbierać.. ;)

czesc blubla już myślałam ze nas tak lekko !@#$@!!@ ;) Przyślij foteczki chętnie pooglądam ;) Kurcze co niektórym się szczęści jakieś nie planowane wypady nad morze :O ehhhh Ty na ten Meksyk to chcesz z pensji odkładać??:O trochę Ci to zajmie ;) Jakbym była Kadrową to jak nie na przelewach to na łapówkach bym zarobiła :D:D:D:D

Wczoraj dwie godziny siedziałam w szkolnej ławczce, notowałam, słuchałam, zadawałam pytania. Czy to od tego mam gulę w gardle czy od tego, że moje jedyne dzieciatko jest już uczennicą? Dziś jestem 150% matki, czyli czyste szaleństwo, za co z góry przepraszam :) Miło Was czytać, moi Mili:)

150% mamy?? ehhh pozazdrościć tym dzieciakom ;) Mój Daniel to się juz taki przystojniak robi ;) ostatnio wymyslił sobie fryz u fryzjera teraz codziennie je żeluje ...kurcze ma 13 lat i zastanawiam się co bedzie za te 3????:O

13? - moja Ola siedmiu jeszcze nie ma, a jest na bieżąco z modą :O. zupełnie jak nie ja, po kim jej tak się porobiło ? ale zimno, chyba zarządzę inaugurację sezonu grzewczego albo jakiegoś drinka strzelę... bo innych opcji na rozgrzewkę nie mam niestety .:)

jej Energy jest tyle opcji na rozgrzewkę ;) I znaowu kosmate myśli mnie dopadają tym bardziej że dziś rano zobaczyłam na przystanku zjawisko ......:P Oficera wojsk lotniczych...był zabójczo przystojny ;) w takiej czapeczce i stalowym mundurze...ehhhh... ;) U mnie w mieście kiedyś stacjonowały wojska lotnicze a dziś desant :P brzydkie te ich moro :P

za mundurem.... :) Domyslam się co czujesz Qrcze :). Kiedyś spod czerwonego beretu, pewne żołnierskie oczy namówiły mnie na randkę. byłam oczarowana :). Facet przyszedł w cywilu :) Jakiś mniejszy, skurczony, mniej zabawny i w ogóle :D... coś w tym jest

wiesz Energy my tomaszowianki raczej nie zwracamy uwagi na czar munduru a to chyba dlatego ze szwenda się ich u nas sporo ale ten był po prostu booski ;) i wiesz te berety czerwone to jakoś tak mi się opatrzyły a ten miał furażerkę ;)... po prostu mmmmmmiodzio A mówią że kobiety to nie wzrokowcy ;) no i miał brązowe oczy ;) też zauważyłam ;)

Strzałka luzary :) Na kolonii \"moje\" dzieciątka to już mialy różnorodnie pofarbowane włosy i fryzurki, w szoku byłam!! ja w ich wieku... no ale czasy się zmieniają...

Mój synek niedawno tak zaczął dbać o siebie czyżby nadszedł okres spoglądania na świat młodzieńczymi oczyma??;) Kurcze jak Energy tak teraz mnie sie cisną łzy do oczu :O

Siedze sobie u rodziców we Wrocku :) niedługo wracam do Wawy, więc jakieś spotkanko kombinujcie ;)

a ja zasuwam jak (brak jakichkolwiek skojarzeń) :O oj sie nazbierało. mam tylko cichą nadzieje, że do jutra sie wygrzebie i nowy tydzioeń zaczne przykładnie z topikiem a nie kalkulatorem i papierzyskami.. tymczasem macham i spadam dłubać dalej :)

Witam Was :) Qrcze, opowiedziałam Twój kawał o aplikacji czopka kolegom :D, mieli jakieś takie niewyraźne miny, uśmiechali się pół gębkami... :D

ja muszę ten dowcip męzowi dziś sprzedać hahahaha :) czesć dziewczyny ;)

Energy co myslisz na termin mojej wizyty 6 pazdziernika??? tak wstepnie???

😭 wchodze i co widze?? tu sie spotkanie szykuje!! a ja jak zwykle :O bez szans.. ale co tam.. już prawie mnie widać zza biurka.. jeszcze jutro i będzie \"normalnie\" :D

znalazłam temacik krytyka i jakos tak widze no nie idzie mu ta dyskusja.. :O źle chyba sformułował myśli, bo nikt nie pisze o tym, o co mu chodziło.. bo chyba chciał poczytać o tych nieczystych myslach, a nie dopytywać sie kto je miał.. chyba normalnieje.. ja znaczy, bo zaczynam myśleć luźno i nie na tematy meksykańskie, bo juz inaczej o wypłatach nie mówie, tylko \"kiedy nastepny termin meksykanki?? aha, dobra, to trzeba to i to i td.\"

ja tam nawet się wypowiedziałam ;) topick jak każdy inny ciekawe co Krytykowi po głowie w pracy chodzi ??;)