Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczoraj mialam robione tipsy

Kupiłam sobie cień do powiek Golden Rose...

Polecane posty

jeden kolor za 22 zł, wydaje mi sie ze drogo,nie znam tej firmy...dobra to firma? a pozatym to cien rozswietlający z drobinkami jedwabiu...wyglada jakby z brokatem.Czy modne sa teraz takie cienie i czy wypada uzywac go na codzien skoro jest z jedwabem(brokatem jakby)? i czy rozswietlajacy powieksza jakby oczy?

Gość czy ktoś z was to czytał
pojedyncze g.r. są wszędzie po 5-6 złotych!

po 5 zł, nie ma cieni tej firmy, no chyba ze podróby!!ja za pojedynczy dałam 22 zł

to idz do innego sklepu kosm. i tam zobacz. Tej firmy się nie podrabia bo to żadna firma...choc ja lubię jeden kolor tylko z g.r.

np. w rossmanie

okropnie przeplacilas - to 1 z tanszych firm, z czym wiarze sie jakosc. wejdz sobie np na allegro aby porownac ceny roznych marek - ta chyba nie ma niczego tanszego

Gość upppppppppppppppp
dziewczyno u mnie w meiscie jest sklepik firmowy golden rose i cienie sa po kilka zlotych - moze 5-6, ogolnie to tanie i dosc marne kosmetyki, chociaz maja swoich fanow, nie wiem co kupilas ale cena jest dziwna (i smieszna...)

Gość upppppppppppppppp
no i chyba mylisz pojecie "jedwab" i "brokat"

Gość tycz ka
fakt raczej jedna z tańszych marek i raczej marna :(

Gość nie myle poecia
pisze a ni ze z drobinkami jedwabiu, ale wyglada to ja brokat

Gość fgdfg
chyba wam sie pomylila firma golden rose z firma ruby rose... ta druga totargowa... pierwsza nie

Gość oj pomyliło sie wam
i nie pisz tu bzdur, ja tez studiowałam!!

Gość oj pomyliło sie wam
wpisz w google Golden Rose i ...se poczytaj tłumoku

Gość sprawdzałam w swoim miescie
wzsedzie sa takie ceny, nie sa tanie, ale b. dobre

jest wiecej postow na temat tej firmy, opinie sa bardzo pozytywne, wiec nie pisz bzdur...cos cie sie jednak pomyliły firmy

a tego ze sa dogie, a nie jak piszesz tanie, a pozatym cienie sa super, chyba masz cos z powiekami ze po 3 gdz. cien masz w załamaniach powieki, ja stosuje dosc długo i nigdy mi sie to nie zdarzyło!!

Gość tej firmy cienie są drogie i
bardzo dobre, ja nigdy i nigdzie nie widziałam po kilka złotych cieni tej firmy, chyba te ceny wzieliście z kosmosu

Gość tej firmy cienie są drogie i
posłuchaj: na targu to sa badziewia i podróby.Idz do lepszego sklepu z kosmetykami i spójrz na ceny tej firmy, cienie sa powyzej 20 zł!!!!

Gość o ludzie o czym mowa
przecież to tanie barzchło. że jeszcze o tym dyskutujecie. u nas w naturze i rosmanie do 10 złotych można to kupić. Ten co pisz że sa dobre to chyba nigdy nie używał dobrych kosmetyków i nie wie co to dobre.

Gość autorko przepłaciłaś. u mnie
w mieście są dużo tańsze. wiem bo używam cieni i błyszczka . cienie co prawda nie rewelacja, ale błyszczyk jest nawet ok.

Gość avrilla
nie polecam pudrów i cieni tej firmy, ale czego oczekiwać? jeśli coś kosztuje 7 złotych(cień w sklepie kosmetycznym na dole) to ile można za to oczekiwać. Wypróbowałam też puder w kamieniu i tragedia. raczej nie polecam.

Gość a ja mam tusz
do rzes 3w 1 golden rose. zawsze kpowałam go w galerii handlowej na stoisku gr i płaciłam za niego 16 złotych, az kiedys weszłam do takiego mniejszego sklepiku gdzie ten sam tusz kosztował 10 złotych. i musze powiedziec ,ze ja jestem z niego bardzo zadowolona. tylko ze ja bardzo staranie maluje rzesy i kazdy sie pyta jaki mam tusz. i jak mowie ze golden rose to kolezanki nie wierza- bo dla nich akurat był taki sobie. a jak inne kosmetyki gr , nie wiem . musiałabym wyprobowac :)

Gość gówniarskie...
ja tez mam tusz gr i kosztował 11 zł. także drogi nie jest. dla mnie prawie każdy jest dobry bo mam długie rzęsy. kiedyś kupiłam taki na 5 złotych i też rzesy były piękne-ja tez bardzo starannie je maluję tym bardziej że czasami jest to jedyny make-up na mojej twarzy!

Gość pokuli555
Jeśli chodzi o Golden Rose to od dłuższego czasu stosuje odżywkę do paznokci i jestem bardzo zadowolona. Paznokcie są bardzo twarde i wyglądają zdrowo.