Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carmex

Kto pisze PAMIĘTNIK?

Polecane posty

JJak długo i dlaczego? Co opisujecie? Ja od 3 klasy podstawówki, czyli 12 lat. Lubię potem czytać to, co napisałam rok, dwa, trzy lata temu. Oczywiście miałam przerwy, ale niezbyt długie. Kiedyś opisywałam, co się wydarzyło danego dnia, ale od ładnych paru lat opisuję raczej moje uczucia, emocje. Jest to taka forma \"wyżycia się\". A jak jest u Was?

Gość znowu
pamiętnik😭😭😭 :P:P:P 🖐️

hehehehehe weźcie z tymi pamiętnikami bo od kilku dni tylko pamiętnik i pamiętnik :D

Ja pisałam pamiętnik jakieś 2 może 3 lata. Ale to były czasy gimnazjum. I też opisywałam to co się działo danego dnia. Teraz już nie piszę, ale zamierzam do tego wrócić w podobnej formie jak Ty. A przestałam pisać dlatego, że pewnego dnia stwierdziłam, że potrafię tylko narzekać kiedy piszę. Nie lubiłam wracać do tego co pisałam rok czy dwa wcześniej i wszystkie pamiętniki spaliłam.

Ja mam takie pamietniki, do ktorych nie lubie wracac i takie ktore czyta sie swietnie. A ewolucja od opisywania co sie wydarzylo do opisywania wlasnych emocji przyszla jakos sama.:) Mysle, ze warto jest pisac. Szkoda, ze spalilas swoje!

Gość stststs
ja pisze pamietnik zapisalam juz dwa grube zeszyty. swoj szczyt w pisaniu pamietnika mialam dokladny rok temu teraz przez neta niestety sie zaniedbalam sie przez internet. ale ogolnie mysle ze pamietnik to fajna sprawa jak mozna wrocic wspomnieniami o dawnych milosciach i inne takie dupereli;p

Gość upupup
dziennik!!!!!!!!!!!jesli wydarzenia biezacego dnia to to jest dziennik!!!!!! ja pisze dziennik od przeszlo 15 lat.

Gość gość
Ja zaczęłam pisać pamiętnik w 2012, a rok temu przestałam, ale planuje wrócić do tego. Kiedyś opisywalam wszystko, nawet malo istotne rzeczy, później zaczęłam opisywać bardziej wartościowe rzeczy. Któregoś dnia usiądę i wszystko przeczytał, a potem spale :)