Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majaaaaaa

trwale przedluzanie rzes w warszaiwie,zna ktos takie miejsce?

Polecane posty

Gość Majaaaaaa

SZukam miejsca gdzie mogłabym trwale przedluzyc sobie i zagescic rzesy .wiem,ze jest mozliwy zabieg na 2-3 miesiace ale nie znalazlam salonu w wawie ktory by go oferowal,korzystal ktos moze z niego?Bardzo prosilabym o namiary i opinie czy warto.Pozdrawiam serdecznie

Gość Yasa
Wejdz na www.rzesy.com w salonach jest Warszawa

Gość jest jest
i ile to kosztuje? Na długo starcza?

Gość a jaki jest efektnaturalnie
to wygląda??

Gość i do góry bo ciekawa jestem

Gość majaa71
czesc!! Ja mam przyczepione rzęsy od listopada 2007 i jestem bardzo zadowolona!! Robie to w salonie firmowym \"NEODERMA\" na ul Sulejkowskiej. Polecam Pania Kasię jest naprawde jedna z najlepiej przeszkolonych specjalistów. Zakłada rzęsy bardzo dobrej firmy a to jest podobno bardzo istotne - no i ma certyfikat (a mało kto go ma !!!) Ja szukałam koniecznie kogos z certyfikatem bo najpierw założyla sobie rzesy moja przyjaciółka i okazało sie ze trafiła na bardzo nierzetelny salon i spaprali jej to strasznie - wiec lepiej najpierw zrobic rozeznanie!! To jest cos nowego na rynku i chyba mało kto ma duże doswiadczenie w przyklejaniu rzęs. W razie jak bedziecie miały pytania to podaje gg 9006110

Gość majaa777
czesc!! Ja mam przyczepione rzęsy od listopada 2007 i jestem bardzo zadowolona!! Robie to w salonie firmowym "NEODERMA" na ul Sulejkowskiej. Polecam Pania Kasię jest naprawde jedna z najlepiej przeszkolonych specjalistów. Zakłada rzęsy bardzo dobrej firmy a to jest podobno bardzo istotne - no i ma certyfikat (a mało kto go ma !!!) Ja szukałam koniecznie kogos z certyfikatem bo najpierw założyla sobie rzesy moja przyjaciółka i okazało sie ze trafiła na bardzo nierzetelny salon i spaprali jej to strasznie - wiec lepiej najpierw zrobic rozeznanie!! To jest cos nowego na rynku i chyba mało kto ma duże doswiadczenie w przyklejaniu rzęs. W razie jak bedziecie miały pytania to podaje gg 9006110

a ile to kosztuje??? I od listopada masz jeszcze ten efekt?

Gość majaa777
kurcze nie wiem jak to zrobilam ale 2 razy mi sie wysłało :-)

moje rzesidla kosztuja 800 pln, wygladaja niesamowicie, to chyba najlepsza rzecz po mikrodermabrazji, jak wymyslili :D

Gość majaa777
w dobrym salonie 800-900 zł (przy takiej cenie maja bardzo dobrej firmy rzęsy a to podobno bardzo wazne - zeby były lekkie i nie obciążały twojej prawdziwej rzęsy)!! Nie no trzeba robic uzupełnienia tak jak i z tipsami

Gość -10/10
a mi po tym teraz wypadają moje nturalne rzesy i to bardzo dużo. Nidgy więcej

Gość majaa777
Popieram Dziubus!!!! Mikrodermabrazji nie robilam ale rzęsy sa super!! (zamiast mikrodermabrazji robilam biopeeling Neodermy!! - ale efekty były tez super - szczególnie na rozstepy- hi,hi)

Gość a czy to wygląda naturalnie
Są chyba jeszcze takie co trzymają sie 3-4 m-ce i kosztują do 100 zł.Wiecie coś o tym??

Gość majaa777
a gdzie robilas i za ile?? Znam tez taki przypadek ale nie wolno robic w przypadkowych salonach. Tam gdzie np przyklejaja po kilka rzes do jednej a nie jeden na jeden!! To jest bardzo ważne!!

Gość majaa777
te tanie to własnie te co niszcza potem twoje własne rzesy!!! Ja mam od listopada i napewno mam tyle samo co mialam (mówie o swoich) ale to jest tak jak i z tanimi farbami do włosów - jak kupujesz tanie badziewie to potem masz zniszczone popalone włosy!!! Coś za cos!!!

Gość majaa777
Nie wiem czy jest mozliwe zeby rzesy trzymały sie bez uzupelnienia 3-4 miesiace??? Chyba raczej nie skoro podobno max kazda rzesa wypada po 3 miesiacach!!! Chyba ze chodzi ci o to ze po 3 miesiacach zostaje ci jakies kilka szt, no ale to i tak jakbys juz ich nie miala - bo efekt to jest wtedy gdy masz ich jednak conajmniej polowe jeszcze tego co ci przyczepili!!! Jakas bzdura z tymi za 100 zl - a moze Ty myslisz o takich kepkach przyklejanych do powieki a nie do rzes

Gość nie no tyle to ja nie dam
za rzęsy! Ja pier....szok! Za 800 stów rzęsy. Dziewczyny Wy chyba nie macie co z kasą robić.

Gość MAJAA777
jeżeli swoje masz jasne to musisz zrobic henne na swoje a na te sztuczne to nie ma potrzeby bo i tak sa jak pomalowane!! Wygladaja super 24h/dobe!!!!

a ja polecam mego kochanego pana z Diora, nie dosc , ze jest swietnym fachowcem jako wizazysta to na dodatek jest jedynym facetem w Polsce, ktory rowniez zajmuje sie przedluzaniem rzes, choc w jego przypadku smialo mozna powiedziec, ze bardziej je stylizuje niz przedluza, mozna go zlapac w Dior institut, fajne miejsce no i nie kazda moze miec \"rzesy od Diora\" :) pozdrawiam wszystkie fanki pieknych rzes

Gość NOUVEAU LASHES
czy to wygląda naturalnie "Są chyba jeszcze takie co trzymają sie 3-4 m-ce i kosztują do 100 zł.Wiecie coś o tym??" 100zl ?! :O chyba sobie zartujesz :o::o:o Poza tym cykl zycia naturalnych rzes trwa ok. 90 dni, przedluzone rzesy wypadaja razem z naturalnymi. Moim zdaniem najlepsza firma to NOUVEAU LASHES - brytyjski lider w stylizacji rzes. http://www.claire.com.pl/ :classic_cool: http://www.instytutkosmetyczny.pl/ http://www.wizazystka.waw.pl/ http://www.wizazystka.waw.pl/przedluzanie-rzes.html Tu macie temat o przedluzaniu rzes: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3311354&start=0

Gość nie musze sie malowac codzienn
Etincelle de nuit - nie trzeba :) swietna sprawa dla alergikow i dla osob, ktore maja jasne, krotkie, rzadkie rzesy.