Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikaaaaaaaaaa

opalanie na olejek bambino?

Polecane posty

Gość mikaaaaaaaaaa

czy ktoś próbował opalać się na oliwke bambino?bo słyszałam ze slonce mocno bierze ale nie wiem czy to prawda;p

Kilka godzin na słońcu i kilka godzin bólu i cierpienia. Ja kiedyś na oliwce ostro się poparzyłam. Rób jak uważasz. Jeśli jesteś weteranką opalania, to pewnie nic Ci nie będzie, ale jeżeli w tym roku jeszcze się nie opalałaś, to od razu idź do apteki po maść łagodzącą skutki oparzeń.

Gość ulaaaaaaaaaaaa
moja kolezanka tydzien chorowala (dreszcze, poparzenie , spuchniecie) drugi tydzien zrywala z siebie skore nie radze

Gość ja sie opalałam na olej
i NIGDY WIĘCEJ!!!! byłam okropnie spuchnięta i 2 tyg leczyłam ciałkood dziś tylko i wyłącznie na słonće krem z filtrami!!!!!!!!!!!!

Gość racja racja
na olejek to mozna bylo w ubieglym stuleciu.Dzis slonce ma mocniejsze dzialanie o czym wiele zapomina

Gość mrs Shine
tylko. szczerze powiedziawszy zawsze byłam blada, mam jasną karnację (typ urody - zima). nie mogłam wytrzymać na słońcu. tego lata postanowiłam to zmienić, zaczełam zażywać beta karoten w tabletkach, potem opalać się od 16 - 18 na filtrach. niestety, efekty były marne, stanowczo zbyt marne jak na moje wymagania. i tak zaczęłam się opalać w godzinach niedozwolonych (10-14) i na oliwce dziecięcej. efekty szybkie. po pierwszym razie miałam bardzo ładnie opalony 'przód ciała'. nazajutrz 'opalałam tyły' i faktycznie trochę się sparzyłam. kilka dni na piance (dobra pianka chłodząca pathenol? chyba jakoś tak) troszkę schodziła skóra. Ale nie cierpiałam. Wiele razy słyszałam, że mam pięnie opalone nogi, a koleżanki podejrzewają pobyt w solarium. ; ) (a jeszcze nigdy tam nie byłam) boicie się raka? oparzeń? słusznie. polecam filtry, chrońcie ciało, bądźcie zdrowe! - - - - - - ale dla mnie liczą się tylko szybkie efekty, nawet 'niezdrowym' kosztem. I to jest wybór każdej z nas. Znając wszystkie za i przeciw dokonajcie go same.

Gość nawet się nie chwal swoją
głupotą, bo naprawdę o większej nie słyszałam!~!! zgroza ogarnia, jak się czyta, co ty wypisujesz!

Gość blond sweet blond
przyspieszacz opalania z daxa - zadne oliwki.. ja po jedym dniu opalaniu z tym przyspieszaczem i emulsją oczywiście (6) byłam brązowa - a zwykle zajmowało to co najmniej kilka dni

Gość ja sie opalam

Gość mmmmmtyay
jak skonczyl mi sie przyspieszacz to opalalam sie wlasnie na ta oliwke i bylam zadowolona, szybki efekt, nie spalilam sie, bo nie lezalam dlugo na sloncy, moze z godzinke. Ja tam bylam zadowolona, ogolnie ta oliwka jest swietna do nawilzania skory, ale tak zeby stosowac na codzien to roche za tluste , wiec na codzien stosuje kremy i balsamy,

Gość mmmmmtyay
ja chyba tez przyspieszacz z daxa mialam, ale teraz nie moge go nigdzie znalezc, byl swietny!!! skorka po nim byla sliczna i brazowa,

Gość mmmmmtyay
a no i bardzo wazne, na twarz nie stosuje ani oliwki ani przyspieszacza tylko krem z filtrem,