Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna76

czy kobieta 31 letnia ktora nigdy nie byla w zadnym zwiazku

Polecane posty

Gość smutna76
okolice gniezna

Gość youtube-com
jestes ladna ale pewnie nie pociagasz facetow! pelno takich kobiet, ladne ale zaden facet ich nie chce bo odrzucaja czyms. Obejrza sie za nia i tyle . Nie masz tego czegos w sobie zapewne.Tu tkwi przyczyna.

Gość smutna76
byc moze ale przeciez znam wiele przecietnych dziewczyn ktore niczym szczegolnym sie nie wytoznjaja a maja facetow

Gość youtube-com
Raczej ladne i pociagajace kobiety w twoimmwieku to juz sa po kilku zwiazkach a ty jestes ladna i pewnie bez charakteru. Ciezko bedzie. Moze masz szanse u faceta tak po 40 ktory szuka zony bo mlodzi w twoim wieku szukaja ladnych ale tez namietnych kobitek a ty tego nie masz w sobie.Szukaj wsrod starszych tak po 40!

Gość youtube-com
Raczej ladne i pociagajace kobiety w twoimmwieku to juz sa po kilku zwiazkach a ty jestes ladna i pewnie bez charakteru. Ciezko bedzie. Moze masz szanse u faceta tak po 40 ktory szuka zony bo mlodzi w twoim wieku szukaja ladnych ale tez namietnych kobitek a ty tego nie masz w sobie.Szukaj wsrod starszych tak po 40!

Gość smutna76
byc moze ale przeciez znam wiele przecietnych dziewczyn ktore niczym szczegolnym sie nie wytoznjaja a maja facetow

Gość smutna76
a kto powiedzial ze ja jestem bez charakteru???

Gość youtube-com
bo maja w sobie to cos!!!! przy pierwszej rozmowie z facetem ty pewnie tracisz to cos!! moze jestes ladna ale nie kusisz mezczyzn swoja osoba mowie ci abys szukala wsrod facetow po 40 bo mlody raczej sie nie skusi na ciebie

Gość youtube-com
oj jakbys miala to cos w sobie, charakterek to bys juz byla po 3 zwiazku moze idz do psychologa?

Gość vb
Nie miałaś po prostu szczęścia i tyle. Tak też czasami w życiu bywa.

Gość smutna76
no sory ale tobie chyba cos sie pokrecilo przeciez wogole mnie nie znasz nigdy mnie nie widziales wiec jak mozesz tak w 100 procentach stwierdzac jaka jestem i udzielac mi rad z taka pewnoscia

Gość youtube-com
przez 31 lat nikt sie nie trafil aby ja poderwal i cchial byc z nia a ona z nim? widocznie facetow nie kreci ona-taka prawda moze starsi tacy po 40

Gość youtube-com
ale sam fakt ze ty jestes sama i masz 31 lat i nie mials nigdy faceta juz daje do myslenia ze jestes moze z lekka antykobieca

Gość smutna76
wiesz moze to nie jest tak do konca ze sie nikt nie zainteresowal jedna znajoma mi kiedys powiedziala ze ona widzi ze faceci sie za mna ogladaja ale ja chyba mam klapki na oczach i tego nie widze. i prosze skoncz z tymi radami co do facetow po 40 bo akurat tacy mnie nie interesuja a poza tym skad wiesz jakie kobiety podobaja sie facetom po 40?

Gość smutna76
nie na pewno nie jestem antykobieca. wielokrotnie spotkalam sie z okresleniem swojej osoby jako delikatna subtelna o oryginalnej urodzie. wiem ze wszystko psuje ta moja chorobliwa niesmialosc i pewne komplekss o ktorym tu nie bede piac

Gość youtube-com
faceci sie za toba ogladaja ale pewnie podczas 1 rozmowy czar by prysl bo nie masz w sobie kobiecosci prawdziwej na pewno wiele razy gadaals z facetami ale jakos nigdy nie bylas w zwaizku faceci po 40 czesto szukaja stablilizacji, moze jakis wdowiec? moglabys sie sprawezic jako pani domu energiczny 30 latet nie poleci na taka kobiete bez charakteru chyba ze trafi ci sie jakis stateczny gosc czas biegnie a ty nadal sama, moze czas na psychoterapie?

Gość smutna76
tak jasne pani domu kucharka sprzataczka itp akurat na niczyja kucharke sie nie nadaje :-)

Gość youtube-com
jakby jakis facet chcial cie poznac by wszystko zrobil !!!!!!!!!a nikt nie chce jednak z toba sie umwaiac wiec cos jest zle z toba jestes niesmiala a to nie pociaga facetow chyba ze lekka niesmialosc

Gość youtube-com
albo jakies biuro matrymonialne bo innych szans nie widze

Gość smutna... to ja
jestem w podobnej sytuacji- mogę pogadać ale nie tu może wejdź na czat na wp.pl na kraków mój nick będzie smutna 2

Gość smutna76
o to chodzi ze ja z tymi facetami wcale nie gadalam bo po prostu chyba im nie dalam szansy. i sory przestan juz z ta osobowoscia bo znam wiele przecietnych kobiet berz zadnych pasji zainteresowan i maja facetow a tak naprawde to nie pogadasz z nimi na zaden ciekawy temat

Gość youtube-com
ok ale jedno jest pewne ze czas mija a ty nadal sama i juz kolo 40 twoje szanse znikna calkowicie chyba ze starzy facet min 10 lat

Gość smutna76
oj smutna dzis nie da rady bo araz ide spac

Gość piszcie od razu
Nie chcę dołować, ale kobiety z Wielkopolski to najbrzydsze baby w kraju. Pewnie dla tego jesteś sama.

Gość smutna... to ja
nie to nie

Gość smutna76
o prosze czego sie dowiaduje wcale o tym nie wiedzialam :-)))))

Gość youtube-com
brzydka nie jest jak pisala ale mysle ze antykobieca moze nie pociaga facetow

Gość smutna76
moze innym razem pogadamy.

Gość kujawiak29
Nie słuchaj tych tekstów o 40latkach, ja mam 29lat i chętnie bym cię poznał ;)

Gość youtube-com
sa takie kobiety ze jak 1 raz sie je widzi to masz ochote je przytulic, pocalowac, objac, glaskac po rekach a sa takie ktore sa ci obojetne i maja ladna twarz ale nie pociagaja cie, od tak jak znajome ty jestes z tej 2 grupy:(