Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna76

czy kobieta 31 letnia ktora nigdy nie byla w zadnym zwiazku

Polecane posty

Gość Fela Mela
Bo nawet jakbyś mogła chodzić na kursy( chociaż już wiem , że to problem) to też nie należy się nastwiać że tam się spotka upragnionego faceta. Ale trzeba poznawać nowych ludzi. Świeże znajomości są bardzo dobre. A wtedy może nieoczekiwanie...

Gość onm54g
zdesperowani faceci szukaja zdesperowanych dziewczyn

Gość smutna76
nie naleze do grupy tych singli o ktorych sie czesto pisze i mowi czyli wolny, wyksztalcony z wlasnym mieszkaniem, dobrze platna praca. nie mam mieszkania ani dobrze platnej pracy, nie stac mnie na wiele rzeczy

Gość Fela Mela
A gwarancję to może dać biuro matrymonialne- chociaż nie zawsze. Ale przecież tu nie o to chodzi. Mnie cały czas chodzi o zmianę otoczenia. Może zacznij się udzielać społecznie , harytatywnie. Znajdź sobie jakąś pasję. Chyba nie mieszkasz w zapadłej wiosce z trzema domami na krzyż.

Gość mimuska
Wydaje mi sie ze troche za bardzo chcesz kogos poznac!Czasami to przychodzi nieoczekiwanie.A drani tez nie brakuje!Jestem starsza i wiem co mowie!Jestes jeszcze młoda i przed toba swiat stoi otworem!Uwierz w siebie!Nie mysl o wadach stan przed lustrem i powiedz jestem fajna babka

Gość ccccccc
a masz jakieś ciekawe zainteresowania?

Gość smutna76
ale ja wcale nie mialam zamiaru zapisac sie na jakikolwiek kurs z mysla ze tam kgos poznam. chcialam sie zapisac sama dla siebie zeby podszklic jezyk. znajomych mam niewielu

Gość Fela Mela
mimuska uważam dokładnie jak ty

Gość mimuska
Smutna napisz do mnie jak bedziesz przygnebiona bo musze leciec odebrac dzieci!A zycie plata tyle figli ze trudno przewidziec co czeka nas za rogiem

Gość smutna76
moja miescina to moze nie 3 domy ale naprawde nic sie w niej nie dzieje.

Gość Fela Mela
A czasem lepiej być samemu niż z byle kim.

Gość smutna76
zalezy co kto uwaza za ciekawe zainteresowania. lubie nauke jezyow obcych, czami cos poczytam czyli jak widac nic ekscytujacego

Gość smutna76
tak to wiem i dlatego nie chce byc z byle kim na sile bo pewnie gdybym sie uparla to bylabym juz z kims ale niekoniecznie by mi ten ktos odpowiadal

Gość nugan
Na siłę nie ma sensu szukać, ale warto byłoby poszerzyć krąg znajomych.

a czemu on musi być bez dzieci, zobowiązań itd ... ? Też tak kiedyś myślalam. Teraz się z tego smieje. Jak coś jest między dwojgiem ludzi, jest im razem dobrze to pal licho dzieci, alimenty i inne problemy ... Kawaler może być pijakiem, nie mieć samochodu, źle zarabiać, kochać za bardzo mamusie itd... itd ... Od tego przebierania nikogo nie znajdziesz !!!

Gość Fela Mela
Dlatego nic na siłę. W życiu są gorsze rzeczy i nieszczęścia niż brak faceta. O ile w ogóle brak faceta jest nieszczęściem :-P Głowa do góry. Nie użalaj się nad sobą. Tylko ciesz się życiem.

Gość ccccccc
Masz rację, rosalinda, jestem kawalerem i nie mam samochodu, przegrałem życie :(

Gość Fela Mela
cccc nie o to Rosalindzie chodziło

Gość Fela Mela
Chodzi o to by rozwodników lub posiadających dzieci facetów z góry nie przekreślać.

Gość ccccccc
rosalinda stawia na równi pijaństwo z brakiem samochodu i zarobkami

Gość Fela Mela
eee tam - czepiasz się ale sama miałam kiedyś doczynienia z kawalerem mamisynkiem-koszmar wolałabym brak samochodu :-P

Gość smutna76
ale kazdy w zyciu kieruje sie jakimis wartosciami i zasadami i dla mnie wazne jest aby to byl kawaler poniewaz chce miec mozliwosc zawarcia slubu koscielnego. wiem ze zaraz zjawia sie tu tacy co nazwa mnie moherowym beretem lub cos w tym stylu ale ja nie wstydze sie glosic swoich przekonan

Gość Fela Mela
Ale rozwodnik po ślubie cywilnym? Przecież może wziąść kościelny!

Gość smutna76
no moze w tej pierwszej fazie zakochania rzeczywiscie te dzieci alimenty i inne zobowiazania nie maja duze znaczenia ale gdy zaczyyna sie zwykle szare zycie to roznie z tym bywa oczywiscie nie chce tu uogolniac ale znam kilka przypadkow gdzie niestety nie jest rozowo

Gość Fela Mela
już z tego wszystkiego robię niewybaczalne błędy ortograficzne ech wziąć

Gość a ja mówie..
wielu jest jeszcze kawalerów po 30-tce

Gość smutna76
tak tylko jesli jest to rozwodnik tylko po slubie cywilnym to raczej nie jest on czlowiekiem wierzacym bo niby dlaczego bral tylko slub cywilny?? zreszta zdecydowana wiekszosc rozwodnikow nie ma juz mozliwosci slubu koscielnego

Gość Fela Mela
Wiesz samotna76- życie bardzo weryfikuje nasze poglądy. Mieszkając z rozowdnikiem na kocią łapę możesz być najszczęśliwszą kobietą na świecie. Szanuję twoje poglądy na życie, ale może one Ci je utrudniają.

Gość smutna76
do a ja mowie- tak wiem tylko udzielajac sie troche na portalach randkowych wydaje mi sie ze szukaja ciut mlodszych kobiet tzn takich do 30. niektorzy otawarcie o tym pisza a przypadku innych wychodzi to z czasem

Gość smutna76
wiesz nie wiem czy mi je utrudniaja bo tak naprawde nigdy nie bylam w takiej sytuacji zebym musiala zlamac swoje zasady bo np nie spotkalam zadnego rozwodnika