Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna76

czy kobieta 31 letnia ktora nigdy nie byla w zadnym zwiazku

Polecane posty

Gość smutna76
nie jesli chodzi o wzrost to chyba jak sie nie myle mam idealny wzrost wedlug kafeteriuszek

Gość youtube-com
Oczywiscie nie chodzi o to aby zachowywala sie ordynarnie i oblizywala wargi przy rozmowie ale moze jakis usmiech, filuterne spojrzenie, bawienie sie kosmykami wlosow, lekka zadziornisc a nie stanie jak kobieta z betonu. Moze nie zachecasz mezczyzn do lepszego poznania ciebie , nie wysylasz sygnalow. Moze twoje kolezanki sie dziwia bo naprawde jestes ladna, nawet zgrabna ale na facetow nie dzialasz ....

Gość smutna76
jesli chodzi o wage to tez sie mieszcze w normach kafeteryjnych

Gość youtube-com
EEE tam wzrost, babka ktora ma 180 i 150 moze byc zakochana :) O ile ma to cos w sobie. Gorzej gdy ma konpleks na punkcie wzrostu i garbi sie ta wysoka albo ta niska nosi 15 cm obcasy. wtedy wyglada to zalosnie.

Gość w kazdym wieku mozna poznac
- mocno się pocisz - masz jakies plamy, blizny na ciele, łuszczycę -łysiejesz - masz długi paluch u stopy

Gość smutna76
no tym paluchem to mnie rozsmieszylas :-) nic z tych rzeczy

Gość youtube-com
rece ci drza i denerwujesz sie przy nowych ludziach

Gość youtube-com
masz krzywe zeby lub zolte seplenisz jakasz sie masz tiki nerwowe robisz sie czerwona

Gość bardzo podobna
ja też mieszkam w małym mieści, jestem ładna, zgrabna, wykształcona i przez większośc życia sama... jakies dwa niezbyt udane związki o drodze, raczej niezbyt poważne.... też miałam taki jeden kompleks długo chociaż nikt nigdy nie zwrocił na to uwagi i raczej wszyscy prawli mi komplementy plus wielu adoratorów (odzrucałam) no i pięć lat temu pozbyłam się tego kompleksu, niestety wciąż nie jestem z nikim związana, chociaz próbowałam szukać, byli kandydaci, ale bez miłości to ja nie chcę.... no i wniosek - sądząc na moim przykładzie kompleks nie ma nic do rzeczy

Gość grugru
z waszych wypowiedzi, szczególnie youtube'a, wynika, że jak kobieta ma faceta, to znaczy, że dział silnie na każdego mężczyznę, ja mam męza i jakoś nie zauważyłam, żeby faceci za mną wodzili wzrokiem na każdym kroku. normalna kobieta nie spotyka się przecież z wyrazami uwielbienia notorycznie. poza tym spotkanie z ukochaną osobą jest naprawdę czasami kwestią przypadku

Gość smutna76
czasami drza mi rece w nowych sytacajach ale to nie o to chodzi

Grugru ma racje, wszystko zależy od przypadku i szczęścia. Czasami po prostu ludzie idą przez życie i nikogo nie poznają.

Gość grugru
autorka topiku pewnie jest kobietą jakich wiele, w miarę ładną i posiadającą ciekawą osobowosc, tylko jej się w zyciu nie potoczyło tak jakby chciała, mam kolezankę w podobnej sytuacji, często spotyka się z oznakami zainteresowania u facetów, tylko, że to zawsze sa jakies lescze nie w jej typie, no i co ma zdecydowac sie na związek z nimi tylko po to, żeby nnie byc sama? raczej nie, więc dalej czeka nakogos bardziej interesującego

ale zeby tak kokietowac, sprawiac wrazenie seksownej trzeba sie samej dobrze czuc ze sobą, uwazac sie za atrakcyjną, miec poczucie wartosci, wtedy to samo wychodzi, nie moze dziewczyna na siłe robic z siebie kokietki

Gość youtube-com
Z mojej wypowiedzi wynika, ze kazda kobieta ktora lubi mezczyzn nie ma problemow z tworzeniem zwiazkow.

Gość bardzo podobna
uważam się za atrakcyjną, jestem pewna siebie, uśmiechnięta, i co? i nic.... :-O

Gość grugru
no nie wiem youtube mi się wydaje ze ty piszesz ciagle o kokietowaniu i sprawianiu ze przyciaga się męski spojrzenia a nie o zwiazkach

Gość youtube-com
TO TY uwazasz sie za atrakcyjna. Patrzysz w lustro i widzisz ze calkiem fajna kobieta jest z ciebie. Nawet ladniejsza od swoich kolezanek. Wcale gorzej sie nie ubierasz itd Ale facetow mozesz nie krecic bo nie masz tego czegos w sobie

Gość Fela Mela
He he a ja znam jąkającą się kobietę co ma facetów bez liku. Znam też szczerbatą zamężną. Wygląd nie ma tu nic do rzeczy. Bo każda potwora znajdzie swego amatora. Tak to w życiu jest, że jedni kogoś mają a drudzy nie. Nikt tu nie jest wyrocznią i nie powie ci czy masz szansę na związek czy nie, czy znajdziesz miłość czy nie. Możemy jedynie sobie gdybać.

Gość grugru
a co to jest to cos? przeciez ludzie mają rózne gusta

Gość smutna76
dokladnie guru mam taka znajoma potrafi kokietowac przyciaga wielu facetow ale sa to zwiazki na chwile jednego przyciagnela na dluzej bo maja dziecko ale chyba z tego tez nie bedzie zwiazkku na cale zycie

kobieta ktora lubi mezczyzn moze miec duze powodzenie , do tworzenia zwiazkow jeszcze daleka droga, są tacy ludzie i mimo ze są atrakcyjni nie mozna z nimi wytrzymac ( nudni, małostkowi, wredni)

Gość bardzo podobna
you tube, jeżeli to było do mnie - TO TY... to nie doczytałeś, ja akurat miałam wielu adoratorów, niestety zwykle mi się nie podobali, wybierałam nieodpowiednich, tak zwanych wiecznych kawalerów... no i musiałam przerwać bo szło to donikąd

Gość youtube-com
Powiem cos o mojej znajomej.. Czy byla ubrana w szare dresy czy super seksowna sukienke to nigdy nie miala problemow z facetami.Sposob w jaki sie ruszala, usmiechala strasznie dzialal na facetow. Byla bardzo naturalna, sympatyczna, lubila mezczyzn. Nieswiadomie kusila mezczyzn.

Gość smutna76
moj kompleks to zez a wlasciwie fachowo w moim przypadku to sie nazywa leniwe oko ale jak zwlal tak zwal efekt jest taki sam. z tym ze na codzien nosze okulary korekcyjne ktore to maskuja

Gość bardzo podobna
a tak w ogóle to nie miało być o mnie, chodziło mi o wskazanie na fakt, że "kompleks" autorki nie powinien tu mieć nic do rzeczy...

Gość smutna76
dokladnie ta moja znajoma tez wrecz uwielbia towarzystwo facetow oni tez na jej punkcie czasami bzikuja tu sie filuternie usmiechnie tu zamruga tu zrobi slodka minke ale mowie szczescia w milosci to ona nie ma raczej

Gość Fela Mela
A czy nie ma kobiet- babochłopów?- bywają- i takie też mają mężów, partnerów, dzieci. Są też babki zaniedbane, nieuczesane, nieumalowane- i co?- nie mają facetów? Ależ mają. Nie trzeba być Wenus z Milo by mieć faceta. Nie trzeba chodzić miekko i płynnie jak kocica. Uśmiechać się dookoła i kokietowac 24h na dobę. Więc nie ma tu żadnych reguł!

Gość bardzo podobna
Fela Mela dokładnie! ja też tak uważam, i znam takie przykłady

Gość grugru
ja znam pare, w ktorej ona jest zimna jak lód w łozku i dalej sa ze sobą, juz nie wspomne o braku osobowosci i charakteru u niektórych bęących w związkach