Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna76

czy kobieta 31 letnia ktora nigdy nie byla w zadnym zwiazku

Polecane posty

Gość w kazdym wieku mozna poznac
a jaki masz temperament? bo chyba jak bys miala wysoki to bys nie wytrzymała długo sama i zakreciłabys sie kolo jakiegos faceta

Gość eeee tam
youtube- com- gadasz jakbyś mało życie znał, albo za dużo filmów ''dla dorosłych'' się naoglądał :-P gdzie powtarza się jeden wzorzec kobiety

Gość Fela Mela
A na pocieszenie dodam, że moja babcia co ma prawie 90 lat- ma adoratora. A w ogóle nie jest kokieteryjna i bardzo niechętna. :-D I była tylko w jednym związku- z moim św pamięci dziadkiem.

Gość Fela Mela
A na pocieszenie dodam, że moja babcia co ma prawie 90 lat- ma adoratora. A w ogóle nie jest kokieteryjna i bardzo niechętna. :-D I była tylko w jednym związku- z moim św pamięci dziadkiem

Gość uuuppppppppppp

Gość wszystko jest możliwe
wszystko się może zdarzyć :-)

Gość smutna76
dzien dobry :-)

Gość Fela Mela
witaj smutna 76 :-) A może obracasz się w towarzystwie , w którym jest więcej kobiet, a faceci są już zajęci? Najwięcej par tworzy się w pracy, na studiach. Są to ludzie z '' naszego'' otoczenia. Może niech któraś koleżanka, przyjaciółka postara się o jakiegoś fajnego faceta dla Ciebie. Taka randka w ciemno. Czasem to jest dobre rozwiązanie. Tak zapoznałam swoją koleżankę z kuzynem mojego kolegi. Dziś są szczęśliwą rodzinką z dwójką dzieci.

Gość smutna76
pracuje tylko z jedna kobieta a z kolei jesli chodzi o znajome to ma ich kilka ale jakos nie moge na nie liczyc w tej kwestii po prostu nie mam takiej dobrej szczerej przyjaciolki

Gość smutna76
zreszta kilka z tych znajomych rowniez nie ma faceta. jedna z nich to wrecz chyba by padla gdyby sie okazalo ze ja pierwsza sobie kogos poszukalam

Gość Fela Mela
No to miałam rację. Jak poznasz faceta, jak w środowisku w którym się obracasz same kobiety i do tego wolne!?

Gość Fela Mela
Może zapisz się na jakieś kursy, warsztaty. Coś zgodnego z twoimi zainteresowaniami. Inni ludzie, inne towarzystwo. Bo przecież idąc ulicą raczej nie poznasz faceta. Chociaż i takie są przypadki. ;-)

Gość smutna76
no tak tylko te zajete znajome to jakos nie bardzo chca sie kumplpwac z wolna kobieta.

Gość Fela Mela
To znaczy , że nie są pewne swoich facetów.

Gość smutna76
gdybym mieszkala w wiekszym miescie to nie bylo by problemu np z kursem jezykowym komputerowym itp ale ja mieszkam w malej miescinie w ktorej nawet kina nie ma

Gość Fela Mela

Gość Fela Mela
Ale zawsze można dojechać. Nawet jeśli nie masz samochodu, to są jeszcze PKSy, pociągi, autobusy. Dla chcącego nic trudnego.

Gość Nugan
Witam. Mysle, że masz taką samą szanse na ułożenie sobie życia jak każdy inny. Co z tego, że masz 31lat? Ja mam 29, nigdy nie miałem dziewczyny i jakoś żyje. Co prawda nie jest zbyt przyjemnie być samemu ale to nie powód, żeby tracić nadzieje. Pozdrawiam :)

Gość smutna76
to znaczy moze nie tyle nie chca co po prostumaja swoje zycie swoje problemy. i z drugiej strony rowniez ja czulabym sie zle na jakims spotaniu gdzie np sa 3 parki i ja sama

Gość Fela Mela
Musisz wyjść do ludzi! Ot co!

Gość tez umiem
oja siorka poszla do swatki i wyszla za maz jak miala 35 lat, urodzila sliczna zdrowa dzidzie :)

Gość smutna76
no akurat z tymi dojazdami pks czy pkp sa problemy( auta nie posiadam) bo ja pracuje w troche dziwnych godzinach i koncze pozno prace i nie mam szans zapisac sie np na kurs jezykowy ( sprawdzalam rozne szkoly i grupy w pobliskim miescie bo musialam podszkolic jezyk ale niestety nic nie znalazlalm bo nie mialam jak dojechac no o powrocie nie wspominajac)

Gość Fela Mela
a weekendy?

Gość mimuska
to ja jestem problemowa ale ty smutna76 jeszcze gorsza.Przeciez nie ma sytuacji bez wyjscia no chyba nie pracujesz 12 godzin dziennie

Gość smutna76
to nie takie proste nie potrafie pchac sie w jakies towarzystwo na sile widzac ze jestem tam niemile widziana. poza tym moj kompleks niestety odbiera mi odwage do aktywniejszego angazowania sie w poszukiwania drugiej polowy

Gość Fela Mela
Czyli sama widzisz- praca- dom- dom praca- mało znajomych- mało spotkań towarzyskich.

Gość tak zawsze bywa
wszyscy zajęci życiem rodzinnym

Gość Fela Mela
Musisz zmienić nastawienie do życia- tzn nie poszukiwać usilnie kandydata na męża. Bądź swobodna. Nie traktuj każdego spotkanego faceta z którym rozmawiasz, że może to On a ja się jemu nie spodobam. Po prastu bądź sobą, rozmawiaj, śmiej się. Nie skupiaj się na swoich wadach czy kompleksach. A szczęście na pewno kiedyś uśmiechnie się do ciebie. :-)

Gość smutna76
wiem ze to moze sie wydawac ze tworze jakies problemy ale naprawde mieszkam w malej miescinie 20 km jest troche wieksze miasteczko wiec naprawde nie mam az tak wielkich mozliwosci jak w duzych miastach. poza tym taki kurs jezykowy to spory wydatek jak na moja kieszen plus dojazdy to juz spora sumka wiec musze sobie dobrac taka grupe ktora mi bedzie pasowac pod kazdym wzgledem nie zapisze sie na bylejaki kurs tylko dla samego faktu ze spotkam tam kogos bo to i tak gwarancji nie daje

Gość mimuska
MASZ ZNAJOMYCH?