Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallinkkaa

STRACH przed chorobą dziecka, nie wytrzymam! Pomocy!

Polecane posty

Gość kallinkkaa

Wczoraj męczyłam lekarza, męczę i siebie ciągle sie boję, że urodzi się chore :( :( :( okropne uczucie :( Tyle matek o siebie nie dba i rodzi zdrowe dzieci, a matki które kochają swoje maleństwa szanują się, uważają rodzą chore dzieci :( Ja chyba wpadam w paranoje, pomocy!!!!

Gość qwertyu
uspokój się - troche zaufania do lekarzy. Od tego sa badania prenatalne zeby wcześniej stwierdzić chorobę dziecka w brzuszku. Jak nie robiłaś - zrób - uspokoisz się. A jak robiłaś - to zaufaj lekarzom bo takim zachowaniem naprawde zaszkodzisz dziecku

No, wpadaszw paranoję ;) Zrób sobie USG genetyczne a jak się boisz uszkodzenia przy porodzie a nie masz wskazań medycznych, może załatw sobie cesarkę :) Nie nakręcaj się ;)

Gość Wiolaaaaaaaaaaaaa
Weź się w garść i przestań histeryzować, jeśli nawet taka myśl Ci przemknie to od razu zmieniaj sobie temat, nie można tego dopuszczać do siebie, jak będziesz się denerwowała, dziecko też się będzie denerwowało, a tego chyba nie chcesz

Gość kallinkkaa
Lekarz powiedział, że badania prenatalne kosztują coś 1000zł :( Zresztą nie wiem czy chciałabym wiedzieć.. Co do nerwów - to niestety ale codziennie strasznie sie denerwuje przez moja siostrę... może dlatego tak się boje czy nie zaszkodzę dziecku :(