Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrr88790

oblalam wczoraj prawko niech mnie ktos pocieszy..

Polecane posty

Gość wrrrrr88790

czy tak trudno w krk zdac prawko?? jest ktos tu z krk, za ktorym razem zdaliscie??

Gość sroka oka
ja za trzecim i nie placze chodz plakalam i to gorzka :)

Gość ja tezz
nie martw sie:) zdasz na pewno:)

Gość w monachium
za pierwszym razem :D

Gość wrrrrr88790
ale tak mi szkoda, tak dobrze szlo...chyba za wczesnie sie ucieszylam..i facet taki jakis dziwny byl.. :/

Gość wrrrrr88790
wymusiłam pierwszenstwo i stuknęłam w inne auto

Gość wrrrrr88790
na miescie...wymusilam pierszenstwo :/ gdyby ten egzamin kosztowal 20 zl to byloby ok ale 112 i znow musze tyle placic wrrrrr

pierwszy egzamin? Glowa do gory, nie pierwsza i nie osatania oblalas. Wiem, ze fajnie sie nam mowi a ty masz serduszko pelne zalu. Tez sie denerwowalam jak oblalam. Taka kolej rzeczy, zdasz nastepnym razem 🌻 a jak nie, to nastepnym 🌻, az do skutku. Sama piszesz, ze szlo dobrze, czyli to nie ty jestes pomylka za kolkiem, ajakas pomylka zdarzyla sie dzisiaj. Trzymaj sie i nie poddawaj 🌻

Gość wrrrrr88790
no obylo sie bez stukniecia w autko drogi kolego :P

Gość wrrrrr88790
pierwszy...i taka mialam cicha nadzieje,ze ostatni :P

Gość będę rzygać odsunąć się
nie placz kupię Ci chechlacz albo hehłacz albo hechłacz albo chehłacz

Gość wrrrrr88790
:)

ja tez wtedy mialam, nawet nie cicha, wrecz pewnosc, i to mnie zgubilo :P Bo moze powinnam zgrywac durna idiotke, ktora nie wie co to kierownica i akcje typu \"zabkami do gory\", to moze bym byla inaczej potraktowana, ale coz. Bylo, minelo. Pozniej mialam swietnego egzaminatora, ktory ocenial jazde, a nie nie wiadomo co. Zdasz nastepnym razem. A jak nie, to nastepnym ;) Kosztuje, ale prawko masz na cale zycie, chyba, ze cos przeskrobiesz ;)

Gość kierowca bombowca
nie pękaj. ludzie zdają po 15 razy!!! seriooooo. weź się do roboty porządnie to zdasz. j azdałam za pierwszym:D:D:D:D bo sie nie obijałam na kursie

Gość wrrrrr88790
tez sie nie obijalam i tak sie stralam zeby dobrze poszlo i dupa :P

\"bo sie nie obiajlam na kursie\", ja jezdzilam jak mialam 16 lat bez prawka, wiec kurs to byla naturalna sprawa. I tez oblalam za pierwszym razem, bo pewien pierwiastek skladajacy sie na pozytywny wynik to egzaminator, ja trafilam na debila :) ktos inny trafil na pechowy pojazd, ktos inny mial zwyczajna sytuacje, za ktora oblewaja na egzaminie.

Gość ja zaczynam dopiero chodzic
od jutra na kurs. Jestem dobrej mysli, mimo że mieszkam w Łodzi, a miasto to wręcz slynie z tego, ze cięzko tu zdać prawko. Ale ja się nie boję, co ma byc to bedzie, dam z siebie wszystko. pozdrawiam :)

dodam tylko, ze ostatnio czytalm w gazecie Dziennik Lodzki o kolesiu, ktory oblal juz 18 raz!!! to dopiero dramat :o a ci egzamonatorzy to niezle swinie, juz by mogli mu w koncu dac to prawko, co im szkodzi, i tak juz b. dobrze umie jeździć a na egzaminie ejst taki zestresoany juz, ze zawsze popelni jakiś drobny blad ktory go zdyskwalifikuje. ostatnim 18 razem nie zdal bo jechal 60km/h zamiast 50km/h....

o nie, tu sie nie zgodze, skoro oblewa 18 raz, to wlasnie tym bardziej powinien zastanowic sie dlaczego, bo lepiej nie dac mu prawka, jak ma pozabijac innych na drodze. Tu jest problem z gosciem. Mozna nawet 3 razy oblac, nawet 4, bo roznie zyciu bywa, ale 18 to juz jest znak, ze to koles ewidentnie nie potrafi jezdzic.

Gość heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
znam ludzi, ktorzy zdali za 7-8 razem ;) ja wczoraj mialam pierwsza jazdę...to bylo przezycie!:D

ale wlasnie on umie jeździc bo wszyscy jego znajomi mowią, że on jest swietnym kierowcą i sami sie dziwią, czemu jeszcze nie ma prawka. po prostu egzaminatorzy w Lodzi są tacy beznadziejni :o

U mnie w Dąbrowie Górniczej jest identycznie ... Nie wiem ... tym egzaminatorom to radość sprawia, że kogoś za przeproszeniem udupią ... Ja zdałem za 3 razem ... ale jeszcze samochodem nie jeździłem po tydzień po odebraniu prawka złąmałem nogę :(:(

Gość ja tez oblalam
pierwsze podejscie i nawet z placu nie wyszlam...co za wstyd...:(((

Dabrowa Gornicza :D ma taka sama opinie jak Lodz, i jakos ludzie zdaja. Kazdy osrodek jest \"zly\" i ma \"durnych egzaminatorow\". Nie uprzedzajcie sie, tylko robcie co do was nalezy, bo i tak macie wieksze szanse na oblanie, niz na zdanie, wiec... luzik