Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAPEWNO NIE MNIE

JAKA NIESPODZIANKE MOZNA ZROBIC FACETOWI Z KTORYM SIE MIESZKA

Polecane posty

Gość NAPEWNO NIE MNIE

Gość NAPEWNO NIE MNIE
WRACA DO DOMU PO MIESIECZNYCH PRZEPRAWACH ZA GRANICA - POJECHAL W ZWIAZKU Z POZYSKIWANIEM KONTRAHENTOW DO SWOJEJ FIRMY I MU SIE UDALO I JESTEM BAAARDZO DUMNA Z NIEGO

Gość traktorrrrrrr
super kolacje mu przygotuj... przy swiecach oczywiscie, z ladnie nakrytym stolem... :) a pozniej.. hmmmm... :D

Gość NAPEWNO NIE MNIE
KOLACJA TO JUZ WYSWIECHTANY MOTYW

sugestia 1 - wyłącz caps locka hm, a nie możesz mu po prostu pogratulowac, powiedziec, ze jestes dumna? skoro kolacja to wyswiechtany motyw, to zabierz go gdzies na \"zewnatrz\" :)

Gość NAPEWNO NIE MNIE
DOBRE!! PROBLEM POLEGA NA TYM , ZE KONCZE PRACE O 20 i on mnie odbiera z pracy , wiec ewent niespodz ma juz czekac w domku:D

Gość NAPEWNO NIE MNIE
juz wylaczylam:P

hm, on cie odbiera z pracy... masz prawo jazdy? to wywal go zza kierownicy i pojedz do wczesniej obmyslonego miejsca :D a jesli w domu - kurde, chyba bedzie myslal o: a. jedzeniu b. kapieli c. seksie ;) niekoniecznie w takiej kolejnosci :D

to wydrukuj swoje rozneglizowane zdjęcie w formie plakatu, przyklej na sciane na przeciwko drzwi wejsciowych albo połóż w sypialni na łóżku. doczep karteczke \"odbierz mnie z pracy a bedę twoja\" abo\' jestem z ciebie dumna-twoja nagroda\"

albo jeszcze inaczej - zadzwon do niego, niech jedzie do chaty bez ciebie. ty w tym czasie jedziesz do miejsca A (restauracja, park, cokolwiek) on przyjezdza do domu. na podlodze sa zdjecia twoje (fragmenty ciala) w sypialni w strategicznym miejscu (na lozku) karteczka z opisem miejsca, w ktorym jestes :D

Gość NAPEWNO NIE MNIE
dobrze, dobrze wyobraznia dziala, tylko nie zdaze do czwartku zrobic zdjec!!

Gość NAPEWNO NIE MNIE
kurde, to jest pomysl hehe

Gość a ja zrobiłam tak
powycinałam serduszka i przekleiłam je na drzwiach (mamy podwójne drzwi, więc sie dało) układając w kształt duzego serca a na podłodze rozsypałam serduszka i prowadziły one do kuchni, gdzie na lampie wisiała koperta :-) ... to były walentynki wtedy .... hellishbloodystorm fajny pomysł ... wykorzystam ... :-P