Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvdfvdsvdfv

mąż mi powiedział,że jestem jakaś zboczoba i pojebana..bo

Polecane posty

Gość fdvdfvdsvdfv

powiedziałam,mu o swoich najskrytszych secualnych marzeniach.. ze chciałabym aby pocałował mnie polizał językiem..po pochwie.. a on. na to..jestes pojebana..jakas zboczona..nie bede cie tam całował.. a ja sie poryczalam:( po mu sie zwierzyłam z moich sexualnych pragnien a ona mnie wysmiała..zrobił ze mnie zbocznenca jakas dziwke.. pytał czy sie jakis programow nie naogladałam..a ja po prostu chciałam, zeby mnie tam pocałował i polizłą.. dodam, ze ja mu loda zrobie i sie nie brzydze...

Gość fdvdfvdsvdfv
powiedziałam, mu pierwszy raz..czego tak naprawde pragne..zeby było mi maxymalnie dobrze..a ona z ryjem

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a w domu to wszycy zdrowi?

Gość fdvdfvdsvdfv
powiedzcie to ja jestem nienormalna czy on?? bo juz sie pogubiłam

Gość fdvdfvdsvdfv
ja jestem zdrowa, uwazam, ze jak sie kogos..kocha to mozna go wszedzie pocałowac..tym bardziej jesli sie jest umytymi czystym.. a ona mnie jakby wysmiał, osmieszył..zrobił ze mnie dziwke!! nierozumiecie..uwłacza to mojej godnosci..nienawidzie go teraz

Gość fdvdfvdsvdfv
dzieku za przytulenie, na pewno nie zrobie mu juz loda..niech spada!! powiem, jak bedzie chciał loda, ze jst pojebany!! tak jak on mi:)

Gość fdvdfvdsvdfv
dzieki perła..czuje,sie naprawd jak jakas dziwka..a ja tylko powiedziałam mu jakie mam pragnienia..on moze miec pragnienia a ja nie moge?:( szowinista

Po pochwie chyba byłoby dość ciężko, ale skoro Ty mu robisz lody to dlaczego on nie chcę Cię w ten sposób pieścić? Jaka jest według niego różnica między wami że Ty możesz to robić a on nie?

Gość fdvdfvdsvdfv
O1 SłONEK WłASNIE, tego nie rozumiem..:(jaka jest roznica moze ozeniłam sie z chamskim szowinsta..teraz to widze..koboieta nie moze miec pragnien..ma tylko robic jemu dobrze, a on mi juz nie.. pokłocilismy sie i mi powiedział, ze mam isc pozmywac naczynia..bo jak nie to inaczej bedziemy gadac.. ciekawe jak? co miał na mysli moze wszytsko przez to, ze siede w domu i mu sprztam gotuje, prasuje, ale zawodowo nie pracuje..i on chyba mnie nie szanuje..moich pragnien

Gość fdvdfvdsvdfv
ale czy zycie zawodowe przekłada sie na zycie erotyczne?/

Nie sprzeczaj się z nim na te tematy, bo to nie o to chodzi. Zapytaj, czy było mu przyjemnie, gdy go tam całowałaś. Powiedz - no widzisz, a ja nawet nie wiem, jak to jest. Westchnij i dodaj: ty sobie teraz też o tej przyjemności zapomnij... ;) Jeśli chcesz, by poczuł się też tak nieciekawie, jak Ty, gdy się z Ciebie smiał, to powiedz, że nie lubisz seksu, bo nie masz z tego przyjemności i że niestety ale on jest takim sobie partnerem.

Gość fdvdfvdsvdfv
perła dzieki, ale nie wiem, czemu poryczałam, sie jak przeczytałam to co napisałas..moze i tak zrobie.., ale pewnie dam poniesc sie emocjom jak zwykle, wiesz gdybym go nie kochała nie przezywałabym tak tego, po prostu bym odeszła a tak odejscie nie wchodzi w rachube, bo go kocham

Cooooo? Inaczej będziemy gadać??? Dobra. To jak się będzie do Ciebie dobierał, to leż jak kłoda, niech się sam uwija i jeszcze w trakcie seksu znudzonym, uprzejmym głosm zapytaj : kochanie, mógłbyś się pośpieszyc, bo mi się nudzi??? Wszystko mu tym zepsujesz. ...i o to chodzi! ;)

Mała - nie daj się! Twoja przyjemność jest tak samo ważna, jak jego. 👄 kwiat]

Perła. ---> Heh niezły pomysł :D Facet się załamie i pewnie sam po paru dniach zjedzie z językiem niżej :D

bycie razem to sztuka kompromisu.................... zycie dziwnie sie plecie.........

coheed - zawstydziłam się, bo zapomniałam, ze czyta to ktoś jeszcze oprócz tej dziewczyny...[spłoniona} .....jam taka słodka, CICHA i niewinna.... ;)

nie przesadzaj nie jestem zadnym dziwolagiem.................. czasem trzeba korzystac z pomocy......nic głupiego przecież nie napisałaś.......... ludzie są rózni nie mozna ich potepiać czasem brakuje wiedzy.........gorzej gdy wiedzą co robią........

Gość fdvdfvdsvdfv
ja te nie wiem, jak mozna tak sie do włąsnje zony odzywac jeeestem wsciekła na siebie, ze GO TAK SOBIE WYCHOWAłAM ZE JESTEM NA JEGO USłUGI, A ONA MOJE JUZ NIE!!! OGOLNIE JESTEM W PODłYM NASTROJU..staram sie opanowac, dzieki za rady..dzieki ze ktos wszedł na topic..i cos napisał.. ja juz nie wiem, tak sobie go chyba wychowałam, ze zawsze byłam na jego usługi a ona treaz jak miał cos dla mnie zrobci, to nie!! wielkaobraza i zrobił ze MNIE DZIWKE!! A JA DZIWKA MOGE BYC,,ALE TYLKO W łOZKU I TYLKO DLA NIEGO i nie widze w tym nic złego i wiecie, co wielu facetow..gdyby wiedziało, jaka ostra jestem w łozku i ognista..to chetnie by sie ze mna przespało.. juz miała propozycje.., ale ja nie naiwna zakochana w mezu ja jemu chce dobrze, a on mnie od pojebow wyzywa..

Gość fdvdfvdsvdfv
najbardziej mnie wkurza, ze zrobił, ze mnie dziwke..a nia nie jestem to z nim straciłam dziewictwao cho miałam 23 lata

Gość fdvdfvdsvdfv
seks jest bardzo wazny w zwiazku, nie mowcie , ze nie.. on takiniby świetoszek..chce byc..niech mnie nei rozsmiesza a wiecie jakie dilmiki w becie oglada!!! a ze mnie dziwke robi, gdy chce by pocałowł i polizał mnie w pochwe.!! swinia...zepsuł całą atmosefere..a byłby nieziemski seks.. ale nie rpzez jego katolickie zachamowanie..nic z tego nie wyszło

Gość najlepiej to
wzbudz w nim zazdrość...Broń Boże żadnym flirtem, ale ubierz się fajnie i wyjdz z koleżanka na kawkę, zacznij myslec o sobie, a zobaczysz, że bedzie wtedy o ciebie zabiegał

Gość fdvdfvdsvdfv
seks jest bardzo wazny w zwiazku, nie mowcie , ze nie.. on takiniby świetoszek..chce byc..niech mnie nei rozsmiesza a wiecie jakie filmiki wsieci oglada!!!???zboczone ze ho ho a ze mnie dziwke robi, gdy chce by pocałowł i polizał mnie w pochwe.!! swinia...zepsuł całą atmosefere..a byłby nieziemski seks.. ale nie rpzez jego katolickie zachamowanie..nic z tego nie wyszło

Gość chyba musisz go wziac
"do lodówki". jak sie bedzie dobieral, albo domagal czegos, powiedz,ze jest ci przykro, jestes urazona, nie masz nastroju - zgodnie z prawda. Moze jak sie wyposci, to mu wyobraznia zacznie inaczej pracowac. Za dobrze mial. Nie dawaj mu jakis czas w ogóle . A te jego odezwania - skandal.

Gość HMMMMMMMMMMM
zawsze moze spytac w trakcie, czy dlugo jeszcze bedzie to trwalo bo nie jestes pewna czy juz zaczac udawac czy moze dzis mozesz sobie odpuscic ? :)