Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

INETRNETOWE ZNAJOMOŚCI

Polecane posty

Gość nikaaa5

Co myslicie o takich własnie znajomościach? Ja nigdy nie preferowałam takiego sposobu poznawania ludzi, ale właśnie niedawno sie dowiedziałam, ze moja znajoma wzięła ślub własnie z chlopakiem poznanym przez internet-a przed slubem byli ze sobą jakieś 2 lata :) Jednak to jest mozliwe:)

Gość mozliwe ale trzeba miec
bardzo duzo szczescia, zeby na kogos trafic normalnego:)

Gość ja mojego faceta
wyhaczyłam na fotce :) i jestesmy juz 3 lata :)

Gość nikaaa5
No ja zapytałam z ciekawości, bo własnie wczoraj poznałam w taki sposób całkiem interesującego chlopaka i tak się własnie zastanawiam czy wogóle warto ryzykować :)

Gość nikaaa5
No z tego co widzę to warto zaryzykować :) I tak juz tyle razy się rozczarowalam i to na osobac, które znalam bardzo długo i wydawało mi sie, że bardzo dobrze takze co mi tam...:)

Gość nikaaa5
No własnie ja juz zobaczyłam i on tez zobaczył i jest nieżle :) Zarowno z mojej jak i z jego strony :)

Gość nikaaa5
Ama leta zgadzam się z Tobą:) Dlatego postaram się, żeby nastepne rozmowy rowniez były interesujące :P

Gość nikaaa5
Nie tylko 20 km, ale spokojnie ja nie chce budować zadnego związku czy szukac męża :) To tylko znajomośc ktora może byc ciekawa, zreszta teraz potrzebuje osoby ktora wysłucha moich żalów, a czasej takiej osobie ktorej się nie zna łatwiej jest powiedzieć wszystko co lezy na sercu:)

Gość nikaaa5
Jesli wczoraj wysłuchal mnie do końca-a uwierz mi ja sama ze soba juz wytrzymac nie moglam-i chce rozmawiac ze mna dalej to myslę, ze jest tak żle

Gość nikaaa5
Nie odbierasz, bo ja nie mam nadzieji na jakis związek, malżenstwo cy nie wiem co jeszcze, poprosu poznalam interesująca osobę na czterii i chcialam znac opinię ludzi, którzy w taki wlasnie sposob kogos juz poznali i czy wogole warto, bo z tego co słyszałam wiekszośc osoob przesiadujących wlasnie w takich miejscach jest conajmniej dziwna :) Ale ja akurat trafilam na normalna osobę:) I myślę, że dobrze zrobię utrzymując ta znajomość-oczywiscie z gory zaznaczam ja na nic więcej nie liczę:)

Gość nikaaa5
Myslisz? :P Nie bedę się w to dalej zaglebiać :)