Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani motylowa

Czy wypada tam calowac faceta???

Polecane posty

EE,no jasne że wypada calowac faceta po szyi,dla nich to jest rowneiz przyjemne.Przynajmniej dla mojego eks faceta tak,bo lubial gdy tam go calowałam.I ni tylko :P

To ma do tego klasa, ze ssajac palca robie z siebie dzi***. Mam klase, jestem kobieta z zasadami i nie potrafie sie ponizyc w ten sposob, nawet jesli w oczach faceta nie jest to ponizaniem.

Moze nie dzi***, ale tania panne. Mam wrazenie ze wlasnie taka z siebie robie, jesli ssie facetowi palca. Dlatego tego nie robie, i nie wiem czy zrobie.... Wole mu okazac milosc i czulosc w inny sposob...

A tak z ciekawosci spytam..Co Tobie -kobiecie z klasą wypada robić z fcetem w łóżku?Skoro nawet całowanie po szyi jest ponizajace.

Gość edzio biedzio
Ale skoro jesteś kobietą z klasą to jednak nie jest to twój pierwszy facet :D Chyba ze to nie twoje, a przysposobione ;)

A czy ja mowie ze calowanie w szyje jest ponizajace??!! Jest cudowne!! Tylko ze ja mam jakies dziwne opory co do tego... ale zwalcze je

Gość o jasny gwint dziewczyno
jeżeli ssanie facetowi palca zrobi z ciebie tanią panne to twój facet nie ma co marzyć że bedziesz ssala coś innego :) a tak na marginesie nie wyobrażasz sobie jak pieknie potrafią ssać palca kobiety z klasą ;) pomylilaś pojecia , nie to świadczy o tym czy kobieta ma klase czy nie