Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZARNA242

JAKIE OBLEŚNE RZECZY ROBIĄ KOBIETY !!!!!!!!!! ZAPRASZAM FACETÓW

Polecane posty

Gość CZARNA242

Topik o facetach był teraz kolej na kobiety, ktore są gorsze o wiele gorsze i pisze to kobieta. Wnioski można wyciągną otwierając szafe kobiety albo wchodząc do damskiej toalety !!! I wszystko jasne . Bylam kiedys w toalecie i przedemna byla laska , mozna to nie byla ona winna ale jaks przed nia. Miala okres i wymienila podpaske na czysta a brudna przykleila do kafelek Bozeeeeeeeee buuuuu az mi sie nei dobrze robi. Wiec po narzekaniu KOBIET cza sna Was faceci. Do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość CZARNA242
A TO JA NAWET NIE WIEDZIALAM ZE PODCZAS RU.... PIERDZA CIPKA KOBITKI NIE LADNIE JA BYM NIE ZNIOSLA TAKIEGO ZACHOWANIA . WYOBRAZCIE SOBIE JAK BY FACET TAK WAM ZROBIL TO BYSCIE ZABILY CHYBA TAKIEGO BUUUUUUUUUUUUUUU

Gość CZARNA242
Fajne sa te gacie poupychane brudne gdzie sie da , ja znam taka jedna i wszedzie sa jej gacie. KOBIETY od tego sa kosze na brudna bielizne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kanapka z serem
a ja znam faceta, który rozrzuca brudne skarpetki po całym domu te "obleśne" rzeczy zdarzają sie kazdemy człowiekowi i nie sa tylko domeną kobiet

Gość glupki
c*pka nie pierdzi tylko czasami sie zapowietrza:):)

Gość taki topik już był
ale co tam Moja mała jak chce mi dopiec to pali w papierosy łóżku, bo wie że tego nie cierpię. Poza tym puszcza głośne bąki

Gość CZARNA242
Nie mam kochana jakis strasznych wspomnien ani przezyc, ani nie jestem super pedantka tylko chcialam kobieta pokazac co najezdzaly na facetow ze my baby lepszen nie jestesmy !!!!!!!!!!!!!

Gość CZARNA242
do hakuna

Gość kaszka z konfiturą
no nie, zaraz sie porzygam. Topik o facetach był na początku fajny, niźle się ubawiłam. czarna, to ,ze spotykasz brudaski, to twój problem. Oszczędź tych szczegółowych opisów swoich koleżanek, bo to się już robi niesmaczne. Nie masz innych pomysłów na kafeteryjną sławę? Taki topik zresztą już był.

Gość CZARNA242
Hakun ale nikt Ciebie tutaj nie trzyma ja po przeczytaniu kilkudziesieciu wypowiedzi kobiet placzacych na swoich facetow wiec stwierdzilam ze kobiety sa idealne:(

Gość CZARNA242
Hmmm zamykamy topik .Jakos czytajac topik o facetach nie spotkalam sie z taka agresja z ich strony ze baby o nich tak wypisuja ale jak faceci moga cos napisac to sami widzicie jaka jest reakcja kobiet. Wszystko na ten temat :) Wiem ze to oblesne dlatego chcialam wam kobiety pokazac ze nikt nie jest idealny SAME WIDZICIE ! ZEGNAM !