Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

aha, wiec masz piasek z prawej polki pod miskiem. Wejdz w swoje menu i masz tam taka plytke metalowa, albo kartke, kliknij na nie piaskiem i pojawia sie cyfry, chyba 32. Potem najedz na prawa polke pod miskiem i pisz kod: 2 pierwsze cyfry sa chyba z lamionu, a 2 drugie ztek katki/plytki posypanej piaskiem. Tam zdaje sie jest noga

Co do Unforgiven Room. Mam już Baterie, plakat (który mi się chyba zaciął bo niemoge go wyjąć z ekwipunku), płytę CD i 2 części karty (których nieumiem połączyć). Jakieś sugestie ?

Gość hmm ja jeszcze w japonskiej
Asasello dzieki mam juz :) 🌻

ja mam 2 baterie, 2 cz. karty, dynamit (byl za zaslona w sypialni) kilinij na nia delikatnie na jej brzeg, jak juz ja odsuniesz. A pod koldra jest kabel. Nie wiem co z komputerem i jak polaczyc 2 cz. karty

Niemam dynamitu ani 2 bateri ;/ Poszukam bo mamy chyba innaczej pochowane rzeczy. Ale włączyłam kompa i włożyłam płytke. W części kompa jest schowany plakat.

nie widze. Ale dynamit za zaslona w sypialni! A w rozowej polcej jeslija otworzysz i lnikniesz na \"plecy\" tej szafki na dole to otworzy sie cos hmm ja jeszcze w japonskiej --- nie ma za co:)

poklikaj na obraz nad kompem kkilka razy, najpierw na lewy , potem na prawy rog,a potem centralnie, bedzie beczka z czyms toxic. A jak wyjelas plyte>

Obraz tylko trochę się obniżył. Szawke pod telewozorem mam zieloną i nic tam niema Za zasłoną też nic niema. A płyta CD - w zegarze jest na dole taka sekretna kieszonka, poklikaj to się otworzy.

jak juz odslonisz zaslone, to kliknij w jej brzeg (doslonietej) i ona siejeszcze uchyli - w pokoju sypialnym. A ja mialam na mysli rozowa polke z mikserem i jej plecy. Sorki , pomylilam sie wczesniej piszac o TV. Te substancie zza obrazu trzeba wlac do miksera alenie wiem jak. Obraem mahaj ile wlezie,najpierw klikaj na rogi, potem na srodek!

Gość gra japonska-
ja juz jestem ale skoncze japonska :) chyba nieduzo mi zostało :D ułozylam medale na drzwiach, ale nic sie nie dzieje :(

Gość gra japonska-
panel is opening, door lock is unlocked ... what the hell ?? :o

Gość gra japonska-
myślałam, ze cos jeszcze jest za drzwiami.... :D

hehehehehheehh \"Piła 4\" hehehe Napisac ci pare podpowiedzi? Ja juz przeszlam troche.

ten zielony kwas chwytasz i z uporem maniaka przesuwasz nim trzymajac muszka po mikserze, gora dol, gora dol..... ja potem jeszcze w bok i jako i ie rozchlapalo, a potem guzik wcisnac:P Szukam czegos nowego :P:P

Gość gra japonska-
ja cos nowego zaczniecie, to podajcie linka:D tez chce :D

Malineczqa -- probuj probuj, wiem ze to wkurzajace, jzdzij tym ile sie da, ale raczej gora dol, alei na okraglo.Powiem ci ze tak jezdzilam ze nie wiem nawet kiedy mi wskoczylo :P