Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

Gość gra gragragra
w którym miejscu mniej wiecej kliknęłas zeby zapalic to swiatło?? bo ja obkiliałam całe i chic :P

Asasello - w obie :P W tą co grałyśmy zaprzestałam ponieważ niewiem jak te karteczki z numerkami poukładać, teraz zaczynam w tą co ciemno jest :P

Gość gra japonska-
ja juz nie gram , wychodze na rower :P

jajuz mam bron, jaką wyrzutnie, nalozylam cos na nia, takie zielone, z zielonej skrzyni, teraz jets w tej skrzyni jeszcze jedno takie, alenie wiem jak uzyc Z liczbami musisz pokombinowac, nniej wiecej tak: 1 7 1 3 4 4 5 5 8 6 2 7 6 2 7 1 3 3 5 5 0 nie wiem jak to wyjdzie w poście... w kazdym razie, te same liczby musza sie stykać (piatka kolo patki, dwojka kolo dwojki.....)

eeeee, pupa, nei udalo sie:/ ulozylo rzedem ....5 ...................7.......... ...........9 0.......5...........5.......3..............3......6 ....2....................7......................8 ...2.....................7......................8 4......1............1........6............6........5 ...5......................4.....................4

jak na dole kwadratu masz 4, to kwadrat pod nim na gorze powienen miec 4, jak srodkowy (centralny ) kwadrat ma po lewej stronie 2, a po prawej 4, ro lewy kwadrat obok niego musi tez miec kolo niego 2, a prawy kwadrat od strony kwadrata cenrtalnego 4... nie umiem prosciej wyjasnic, patrz na schemat :P:P

ESCAPIKOWA przeszlas biblioteke? Ja koncowki nie umiem. Zaraz wejde do twojej, jako skoncze te, kurde nic w domu nie porobilam, w miedzy czasie nastawilam obiad, wrzucilam pranie i ciagle podchodze do kompa:P:P

Asasello - tylko że my mamy inne kwadraciki :P i inne ustawienie, bo ja muszę ustawić tak : .............X............... ...X...................X.... .............X............... no mniej więcej :P

Gość ESCAPIKOWA
asasello to tak jak ja :D dobrze ze obiad mam z wczoraj i robie ciagłe kursy do kompa :D :D :D

wies,z ja liczby wymyslalam teraz, bo nie pamietam jakie byly wiec tym sie nie sugeruja, ale chodzi o taka zasade ............1........................5.........................5........... ........5........4.............4..........2.............2...........7.... ............3........................8..........................1.......... ............3........................8..........................1......... ........9........1.............1..........6............6..............0 ............ 8........................3.........................3........ .............8........................3.........................3........ .......2.........4...............4.........5...............5........3.. ............0..........................2.........................6......

Poddaję się :P Proponuje znaleść nową grę, i przechodzimy ją od początku razem :D Co wy na to ?

ide do tej twojej gry eskapikowa :)) hehe robota lezy odlogiem :P a takie mialam plany! :P

Gość through
jak zapalić swiatło??? :O

Gość ESCAPIKOWA
jak do tej pory mam: zapalniczke, 2 karteczki, sznurek, baterie, jakas puszke, plytke cd i wlaczony komp :)

Gość ESCAPIKOWA
swiatlo sie zapala na kolejnej planszy w prawo od wejscia

Gość ESCAPIKOWA
własnie w to :)

Gość hmm ja jeszcze w japonskiej
Asasello, widziałam ze skonczyłac japonska , powiedz , skad wziac 2 cyfry do kłódki z lewej strony szafki?? i skad wziac druga noge dla lalki....

my tez w unfoggiven room, Rozowa polka z TV pootwarciu ---> kliknij na \"plecy\" dolnej polki, otworza sie male drzwiczki i sa baterie

Gość a jak otworzyliscie drzwi
sypialni zdobylam 2 klucze (ten pod wazonem i ten w kubku) widze drzwi ale nie moge ich otworzyc zadnym kluczem klikam ma zamek, klamke, na cale dzwi i nic pomocy!!! chodzi mi o ta pierwsza gre-ruska http://www.doodoo.ru/modules.php?op=modload& name=FlashGames&file=index&do=showpic&pid=1511&orderby= tak samo mam z ta skrzynka pod schodami pokazuje mi sie ,, lapka" na zamku i nie moge otworzyc jej zadnym kluczem nie moge rozciac nozem pudelka w kuchni(tego w szafce) ani nie moge owtorzyc srubokretem tej kraty w lazience co jest? mam: 2 klucze, srubokret, noz, okragle cos-moneta?, zapalki pomocy!!!

Gość hmm ja jeszcze w japonskiej
tak . otwotzyłam ta szafe, wypadło pudło, wegiel, mam kolejny medal, spaliłam kartke- tak ja pisałs wczesniej, i prawie złozyłam lalke. brakuje mi tylko jednej nogi, i nie moge otworzyc tej szafki z lewej strony, 2 cyfry do niej mam na lampionie,brakuje mi tylko tych w srodku :o