Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

łee, cos mi sie zdaje ze ten sms to haslo do laptopa, ale tam miejsce na haslo jest nieaktywne, wiec jak im wpisac ewentualni te japonskie bazgroły?/ Dziwne

hihi, mnie si ete gierki podobaja, juz duzo znalazlam we fryzjerze, mam nadziej ze sie uda przejsc

Gość japońska znowu
i nie musiałaś wpisywac żadnego kodu w kasie drugi raz?

Gość japońska znowu
bo ja włączyłam klimę, potem suszarkę do włosów i na lustrze wyświetliły mi się jakieś znaczki

Gość japońska znowu
znalazłam też peruke, ale jeszcze jej nie użyłam, bo nie wiedziałam, gdzie

to japonskie znaczki poprostu dopasowywalam do roznych rzeczy, jak kliknekam ESCAPE na password, to mi sie pokazaky litery z kropkami miedzy nimi. I to wpisalam na kasie, a potem uzylam klucza niebieskiego. Peruke musisz otworzyc i czyms na nia kliknac, ale nie wiem czym, i pojawi sie zyletka, ktora rozcinasz fotel fryzjerski Teraz gram w nowa, dla mneijest reunda, bo zwiazana z komputerami :P:P

Gość kabel
w co gramy

Witaycie:) Przeczytalam pare stron i widze,ze wchodzilyscie na moje linki,ktore podalam:) Tewraz ja powchodze na Wasze :) pozdrawiam 🌼

Gość gdzie jest srubokret

dzieki :) kod z kartki nie pasuje do pudelka

gratulacje co to za maszyna w szufladzie jest ? do czego ona?

jak dostac sie do lazienki? gdzie jest klucz do drzwi?

Gość escapikowa
zatem tak.... pozagladaj do tych ksiazek ktore leza na biurku - tam sa podpowiedzi co do roznych działan :):):) obklikaj biurko - po prawej i pod biurkiem, włacz to swiatło, na nim uloz pudło, poklikaj na pudle az sie zrobi dziurka i spojrz an cien... patrz an kolor ramki obrazka z kotkami w doniczce jest ziemia, musisz ja potem rozpuscic w szklance wody ktora znjdziesz w lazience chodzi o kolory- muisz miec 4 kolry by otworzyc sejf ( 1 na ramce z kotkami, 2 z cienia z pudelka pod biurkiem, 3 jak zamalujessz strone w ksiazce czerwona kredka wyjeta spod kanapy- to np. bedzie kolor kwiatka, 4- kartka z ptaszkiem) poza tym chodzi o znajdywanie kulek - potem znajdziesz wage i trzeba bedzie zwazyc kulki tak by uzyskac rownowage :D:D: gra trudna :P

***AnGeL*** witaj :) Mnie najbardziej podobal sie bar, robienie kawy i fryzjer :) z jednej serii. Ide sprawdzic ta twoja Carlanika i poszukam tej z kulkami. Albo podaj link jesli mozesz:)

ja tez, ale i srobokret by sie przydal, bno jest kilka miejsc do odkrecenia. Macie moze?

Zaczelam od nowa, jeszcze wczesniej znalazlam czerwona plyte, ael nie pamietam gdzie:P