Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość escapikowa

pomozcie przejsc escape!!!1

Polecane posty

wyciagnelas baterie zza obrazu z kotem? Ja mam 2 ale nie wiem co z nimi robic. Wlacz tez sprzet grajacy, kliknija za szafka, i jest kabel

jest jeszcze szczelian pod sufitem, ael tez nie wiem po co, i co z ta plytka w podlodze pod dywanem

Hej :) Przyznam ze juz nie pamietam, ael ja w koncu nie przeszlam tej gry. Gaz mnei zabija, mimo ze siedze schodana w podłodze :D:D

Carlanika na mnie mozesz liczyc 🌻 Wrzuc pare linkow :D:D WLasnie wrocilam z pracy, otgarnelam troche to pogram :)

wowwwww witam ciebie!!! 100 lat Jakos nam sie urwal kontakt, a myslalam nie dawno o tobie:)

eee, wszystko wisi nadal... ogolnie jest dobrze, tak na codizen, w rozmowach, tylko w sprawach zasadniczych... no ale to dluzsza opowiesc. Napisze ci niebawem :) A co u ciebie?

ooo to wspaniale!! Widze ze wszystko sie ulozylo u ciebie. Bardzo sie ciesze:) Mam nadziej ze napiszesz cos wiecej. Moze w mailu? :)

cholera napisalam tyle i skasolwalam:/ asasello12@gmail.com 1. kliknij na zegar kolo 9-tej, cos tam jst, nie pamietam co. A w wegarze od tylu jest bateria. Alenie wiem co z nia. 2. Przeklikaj all kartki w kalendarzu (klik w pracy dolny rog) i jstr tm schowek. 3. POd pólka, na podłodze jest srobokret, drugi nie wiem skad wzielam, ael mam 2 - niebieski i zielony. 3. Na jednej z kartek, po ulozeniu jest: C369, 65, QT 4. NA drugiej z kartek:2, 4420 ale jakos tak jakbym zle ulozyla, jeszcze jakies kreski. 5. Mam tez kubek, tabletke, i pojemnik na lod z lodowki. A to pudlo na srodku z radioaktywnym rozkrecilam srobokretem

zaczelamjeszcze raz przez to ze zjadlam te tabletke. Za zegarem jst klucz,ktorym otworzylas juz napewno szuflade.Sori ja pomylilam, Ael napewno zegarna plecach ma bateruie. Masz te kartki? Co ci wyszlo?

nalałam wodedo kubka i do pojemnika na lod teraz pewnie do lodowki. ALe czy do kubka tez nalezy wlac? I po co?