Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modnachcebyc

w jakich sklepach kupować ciuchy na impreze, do pracy, na codzień-mam 25 lat

Polecane posty

Gość modnachcebyc

pisze na to forum bo na innych ktos pojawia sie raz na tydzień;) dlatego na ogólną;) poradzcie jak sie ubierac , w jakich sklepach sa fajne ciuchy, gdzie wy kupujecie zeby nie wygladac jak szare myszy ale tez nie za wyzywająco

Gość nikaaa5
Ja tez mam 25 lat i moimi ulubionymi sklepami są Tally Weijl-ciuchy zarowno na codzień jak i na imprezę, Bershka-mozna cos ciekawego zawsze wyłapać-z góry zaznaczam najczęściej tam kupuję na wyprzedażach :P :)

Gość modnachcebyc
no ale w tally to wszystko jest z dekoldami bardzo duzymi wiec do pracy nie wypada isc, gdzie jeszcze moge szukac?

Gość łee
a ja polecam lumpeksy :D można mieć oryginalne ciuchy za śmieszne pieniądze :P :D

fajne ciuszki są w mexx\'sie ale to zależy od stylu. lepiej zaufaj intuicji i lustrze w przymierzalni, niż jakiejś modzie :) kupuj to w czym się czujesz najlepiej, będziesz wyglądać rewelacyjnie :D

Gość modnachcebyc
własnie nie potrafie znależć swojego stylu, a gdzie moge kupic spodnie z materiału w małym rozmiarze?mam 34 lub małe 36,

Gość jhllkku
allegro

Vila, Reserved, Bershka, Taranko, Orsay, Carry, KappAhl, rzadziej H&M, Cubus, Zara, New Yorker. W kazdym uda się coś znaleźć od czasu do czasu ;)

Gość bnfgngnh
ja polecam kupowac w roznych sklepech i to co sie podoba... a nie kupowac tylko w jednym sklepie