Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foots

do tych którzy zostali w Polsce...

Polecane posty

Hej:) Asiu pewnie nielekko Ci samej? Mój pojechał jeszce przed planowaniem Alki, pojechał na rok, wrócił po 3 m-cach, nie wytrzymał, a ja nie chciałam przyjechać i tyle. Nie wyobrażam sobie, żeby wyjechał teraz jak już Alka jest, wtedy myślałam, że zwariuję.....jak sobie radzisz?

zatroskanka_ nie \"troskaj\" się .... nie ma potrzeby badania ....innych .....:D równie dobrze na przerwie sniadaniowej w Polsce mozna kogos \"zbadac\" :P

Gość Do karmazina
tak tak ale oni tam pojada po to by siedziec na garnuszku u królowej

Gość NIE MAM SIL DO GLUPICH BAB
po to zebym nie musiala stac na zmywaku!! poza tym nie studiuje dla tego zeby studiowac i zeby w polsce wzrosl "wskaznik" inteligencji- studiuje zeby moim dzieciom bylo lepiej ! nie wszyscy maja tak niskie ambicje!

Gość zatroskanka
no wiesz acha jak twoj Ł jest tam tak długo sam moze miec ochote na 'badanie"krew nie woda a towary chetne tez sie znajda

Gość do NIE MAM SIL DO GLUPICH BAB
no przeciez piszesz ze chcesz jechac na zlewozmywak jak skonczysz studia

słoneczko 🌻:) wiesz .myslałam ,ze bedzie znacznie gorzej ! codzienne randki na skypie:P stały kontakt i zapierniczający czas wypełniony Julią robi swoje ..... Dopiero co pojechał - a tak naprawde minęło jużpółtora miesiąca.... jeszcze miesiąc z malutskim haczykiem ...i 3 tygodnie razem ! to mnie trzyma ...to sprawia ,że codziennie rano się usmeicham :) może jestem zimna ...... alenie płącze .nie snuję sie po domu bez celu ..... bo my mamy cel ....:) i damy radę ! a gdy tylko powie \" kochanie już wszystko zapięte jest na ostatni guzik\"lecimy ..........:D

Gość trzeba miec jaja zeby wyjechac
i charakter zeby cos zmienic w swoim zyciu i np wyjechac za granice!!!!

o i zaczyna sie stara spiewka! polacy za granica to tylko nieroby,zmywaki , tacy co w polsce sobie nie radzili(bo przeciez za granica placa za to ze sie jest polakiem-taka to duma;wystarczy lezec caly dzien) i OCZYWISCIE kazdy facet za granica zdradza! smieszy mnie to.... jak facet ma byc niewierny to i w polsce sobie kogos znajdzie!!!! wbijcie sobie to wkoncu do glowy!!

Wiecie co...ja rozumiem kończysz studia, dostajesz dobrą pracę za grznicą i jedziesz, ok!!! Ale na zmywaku to bym nie stała nigdy w życiu, nie po to człowiek do póki może to się kształci,żeby potem usługiwać innym, bo troche więcej kasy przywiezie do Polski...Chyba że jest jeszcze jeden wariant- nie masz wykształcenia-OK!! jedź bo to szansa zarobić- tu jak wiadomo sie nie da!!

Gość do NIE MAM SIL DO GLUPICH BAB
acha i to jest twoj cel???

Gość trzeba miec jaja zeby wyjechac
mam srednie wyksztalcenie i w Anglii pracuje na recepcjii nie na zmywaku!!! ale zarabiam mniej od tych co na zmywaku , takze pozdrawiam zmywak .

Juli! brawo brawo brawo!! 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 nareszcie jakas madra wypowiedz!!!!!!!!!!!

Gość priceska
no wlasnie, jak jest fachowcem ... kazdy te bzdury powtarza a tak naprawde wiekszosc to osoby wupelnie przecietne i nikt sie o nie bic nie bedzie; i co? maja wegetowac za 1000 wlotych albo i mniej w polsce? przywnam szczerze, ze zarabiam na polskie warunki dobrze, mamy z mezm na dwie osoby ok. 7000 na reke. ale co wtego skoro cheiclismy kupic mieszkanie w krakowie a ceny jakies sa kazdy wie. po dzoch latach oszczedzania stac nas na 4 metry mieszkania. nie wyjemy rozrwutnie, ale wyjanjmujemy mieszkanie, doajzdy, wszytko trzeba sobie kupic bo z rodzicami juz przeciez nie mieszkamy.staramy sie dco miesiac odlowyc conjlniej 4000, czasem udaje sie wiecej jak wezme dodatkowe zlecenia. nie chcemy po prostu brac kredytu na 30 lat i oddawac bankowi co miesiac 3000. dzisiaj praca jest, jutro moge ja stracic i nie wiem kiedy znajde nowa. wyjazd za granica pewnie wmienilby niewiele, bo i tu i tam odloze nie wiecej niw 1000 euro ale gdybysmy wyjechali oboje to zapewne za 4-5 lat mielisbysmy mieszaknie bez kredytu. no ale zobaczmy. malo ktos w tym kraju zaraia 10000 pln na miesiac ...

zatroskanka_ towary napewno by się znalazły ....... Ł.krowie spod ogona nie wypadł ..fajny z niego facet ..... ale ja mu ufam .znam Go ........nie ten typ.... podstawą związku jest zaufaie. i nei zasiejesz we mnie ziarnka niepewności jezeli do tego dązysz a jezeli szczerze sie martwisz - to zapewniem nie masz powodów :)

Gość Julii popieram
własnie ludzie nie szanuja swej wiedzy i wykształcenia wola robic cos co nie daje in satysfakcji tylko pieniadze potrafia sie upodlic jeśli ktos zapłaci w innej wlaucie niz polska złotówka

tak moim celem jest zeby moim dzieciom bylo lepiej! zeby niczego im nie zabraklo (oczywiscie w granicach rozsadku); zebym miala co do garnka wlozyc i zebym nie musiala co chwile tlumaczyc dlaczego w tym miesiacu nie kupimy np nowych spodni!!! OCZYWISCIE MOWIE TU O CELACH PRZYZIEMNYCH I MATERIALNYCH!!! O innych to juz nie musze chyba wspominac.... nie zawacham sie wyjechac jesli bedzie trzeba,bo RODZINA TO RODZINA! I MUSI SIE TRZYMAC RAZEM!!

Gość Julii popieram
jedz skoro tu z głodu umierasz

Karmazina_ To co w Polsce :) Wychowywała Julię póki Ta mnie potrzebuje :) A praca ? Jeżeli się napatoczy ? - mmoge nawet zmywac gary ! żaden wstyd choc widze ze dla niektórych straszny !!! Aaa najwazniejsze .....my nie chcemy tam zostac na zawsze ! W gre wchodza 3-4 lata

Gość Julii popieram
do NIE MAM SIL DO GLUPICH BAB --myslisz ze jak tam wyjedziesz to kupisz spodnie?Owszem kupisz je jak przyjedziesz do polski bo tam cie na nie nie bedzie stac poczytaj co pisza matki polki w w wielkiej brytani albo ciezarne polki w anglii bedziesz w szoku czytajac jaka tam biede klepia

A nie pomyślałaś że dla dziecka też ważny jest kontakt z dziećmi?/ Np. Przedszkole?/ Tam sie nauczy kontaktu z dziećmi i tego czego niestety w domu sie nie nauczy...to do achy tak a propo

Gość Julii popieram
Tak julii "na wspolnej":D:D:D:D:D

nie mogłabym byc gospodynią domową, zdaną na \"datki\" pracującego męża nie czułabym się komfortowo taka moja luźna dygresja

Gość wyspy to raj dla ubogich

NIE MAM SILY SIE Z WAMI UZERAC!! JAK JUZ PISALAM ROZMOWA TA JEST JAK Z SLEPYM O KOLORACH POWTARZAM: NIE MAM ZAMIARU WYJEZDZAC ALE JESLI BEDZIE TRZEBA TO WYJADE! NIE ZE WZGLEDU NA KASE--BO JESLI BY TAK BYLO ODPOWIADAL BY MI FAKT ZE MAZ CO MIESIAC PRZYWOZI EURO I WYSTARCZA NAWET NA TO BY ODLOZYC!---WYJADE ZE WZGELDU NA RODZINE!!! BO DLA MNIE ONA JEST PODSTAWOWYM PIORYTETEM I POWINNA SIE TRZYMAC RAZEM!!! PA

Gość wyspy to raj dla ubogich
tak acha pojedziesz na 3 lub 4 lata by potem wrócic a zastanawiałas sie nad tym jaka zrobisz dziecku sieczke w głowie ?