Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam powaznieee

Czy zwiazalabys sie z facetem ktory mial 100 dziewczyn?

Polecane posty

Gość pytam powaznieee

zaczal uprawiac seks w wieku 15 lat teraz ma 25 i 100 dziewczyn na koncie? zbyt duzy bagaz doswiadczen ?

Gość etnaaa
hmmm z tego wychodzi ze na rok przypada 10 kobiet- troche duzo.Ja bym sie nie zwiazala. Mialam kiedys faceta ktory mial okolo 40-50 panienek, tez duzo. Pozniej sie okazalo ze mnie zdradzal, zreszta kazda dziewczyne zdradzal.Tacy nie umieja trzymac ptaszka w spodniach:P

Mi się takie doświadczenie (może być prawie 300 dziewczyn, start w wieku 14 lat), zapał do seksu i zdolności by poderwać dziewczynę podobają... pod warunkiem że już się wyszalał a ja jestem ostatnią.

A ja piszę absolutnie serio. Ab-so-lut-nie! I jestem z takim mężczyzną. Dla mnie on jest pierwszym i jedynym.

Gość blllllllle fuj
bym nie chciała takiego zuzytego,ktory traktuje seks jak sport i bzyka co popadnie.

czyli mam rozumieć śledziłaś go przez te wszystkie lata?bo to co oni opowiadają a co jest faktem to wielka różnica....może tylko taka fama po dzielnicy szła...

Gość małpkaa
z takim bym nie byla.. za bardzo by mi to po glowie chodzilo co z nimi wszystkimi wyprawial...

Gość k u r w i a r z e mnie nie kr
ęcą :)

Gość F5V
wyrywal pewnie lafiryndy na czatach lub dyskotekach. Teraz i tak wiekszosc kobiet jest latwa, wiec jak ktos chce, to bez problemu moze dojsc do takiego wyniku. zrob mu stos badan, bo nie ma bata, zeby sie czyms nie zarazil

Gość F5V
"Ten o którym piszę, imprezował z kolegami a dziewczyny na nich leciały" no, jesli twoj facet mial 300 dziwek, to one tez mialy pewnie tyle samo facetow. Az strach dotknac takich ludzi.

Gość no i co...
i ty się jeszcze zastanawiasz czy z nim być?...nie rozumiem cię...przecież to kurwiarz który przeleciał już pewnie pół miasta i całą okolicę....nawet jak o tym myślę to mnie obrzydzenioe bierze....fujjjj.....może ma też jakąś chorobę np .hiv...

Gość no i co...
F5V---masz rację że strach dotknąć takich ludzi...i ze strachu że nas czymś zarażą i z obrzydzenia...ja to takiego faceta nawet patykiem bym nie dotkła...bleee :O

Gość jest takie powiedzenie
ktore mowi, ze liczbe partnerek, ktore mial facet nalezy *podzielic* przez 3, a liczba partnerow, ktore miala kobieta nalezy *pomnozyc* przez 3. Wtedy wyjdzie prawdziwa ilosc :)

Nie:D:D Zróbcie sobie lepiej testy na obecność różnych chorób, co? ;)

tacomanadzieje Pamiętasz mnie, to ja od szczytu kompromitacji. W mojej sprawie nic się nie zmieniło. Jakos przebolałam ten afront ale o facecie nie moge zapomnieć. Za tydzień idę na imprezę i chciałabym go spotkac. Ale jednocześnie bardzo sie boje.

Ja bezwzględnie zażądałam wyników badań. Ale o to samo poprosiłabym mężczyznę który był w kilkoma tylko w życiu (a one też z kilkoma itd, i też spora liczba się zbiera). Wystarczy jeden/jedna zakażona HIV-em.