Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roman G.

Jak slysze, ze ktos studiuje pedagogike, administracje lub filozofie to chce mi

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a geologia?

Gość wkurzajasddff
bo nie wszyscy maja dobrze rozwinieta lewa połkule.. niekazdy jest dobry w scisłych przedmiotach a co humanisci maja ze soba zrobic?nie isc na zadne studia? bo nie sa scisłymi umasłymi?

Gość jbreqatnr
ciekawa jestem jak ocenicie mój kierunek- germanistyka?

Gość ale nauki scisle sa piekne
matematyka uczy logicznego myslenia. Mozna w sobie w tym kierunku rozwijac zdolnosci poprzez grę w szachy chocby. Nie wiem, czy wiecie . ale pomaga tez gra na instrumentach. Odrzucajac nauki scisle bardzo sie zubozacie - naprawde! Matematyk czy fizyk moze byc oczytany, znac sie na sztuce, polityce, historii - a w drugą strone to nie dziala. Nie traccie tego - zycie jest tylko jedno!

a ja uwazam, ze to zly kierunek. jestem na 2 roku. wlasnie ucze sie na poprawki. zawsze marzylam o pomaganiu innym, byciu z drugim czlowiekiem, praco unicef i takie tam... ech... ale zycie potoczylo sie inaczej i ucze sie jezyka... czy ktos z Was wie jakie studia trzeba skonczyc zeby byc agentem specjalnym?:D badac afery kryminalne... i takie tam?

nie... mam za słabe serce na taką pracę, ale przyznam to coś bardzo ekscytujacego być taka agentka specjalna, cholerka... ja jednak pozostane przy moim unicefie, planie urodzenie 3 dzieciaczkow:) a fbi mam na dvd:P

Gość ale nauki scisle sa piekne
a z językami jest tak - lepiej uczyc sie ich obok głownego zawodu. Bo razcej itak nigdy nie bedzie sie mówiło , jak rodowity Nimiec, Fracuz itd. Znam paru ludzi róznych narodowosci . którzy skonczyli polonistyke gdzies na swiecie , maja tytuły naukowe. Owszem,znaja nasza literature i kulture - ale mówia o wiele gorzej niz przcietny Polak, a jednak ucza polskiego w swoich krajach, sami nie zdajac sobie sprawy z własnych błędow - to dla mnie ciut zenujace. Na pewno tak samo jest z naszymi nauczycielami angielskiego - itd. A to przciez ich głowne ,jedyne wyksztalcenie - szkoda

tak to już niestety jest... muszę przyznać Ci rację, acz moja siostra absolwentka mikrobiologii i genetyki, nie znalazła zatrudienia w zawodzie, 2 lata temu. dziś jest menadzerem zefa banku wloskiego, ma świetna prace, zarobki. i nalezy jej sie to jak nikomu bo zawsze byla bardzo ambitna i pracowita :) mam nadzieje, ze zawsze tak bedzie :) no to moze ktos z Was mi doradzi jak sie wkrecic do unicefu???

Gość juliannnna
A co sądzicie o pedagogu szkolnym? czy to jest intratny zawod i czy dobrze jest postrzegany w szkolach czy oni sobie dodaja prestizu?

Gość julijanna oszalalas
pedagog szoklny w szeregu pracownikoe szkoly ustawionym wg prestiżu jest za raz po woźnej

Gość a ja studiuje
automatyke i robotyke :D a potem wybieram sie na politologie :D

Gość juliannnna
ale ja naprawde pytam powaznie

Gość Dagmara_cry
Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki.Mam na imię Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić. Jestem już dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad życie i myślę ze on odwzajemnia moje uczucie. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Nie fart polega na tym że ja jestem dziewicą, a z tego co wiem On jest już doświadczonym mężczyzną. Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwa , po prostu zawiodę! Na dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z nimi, powiedziałam że ja również nie jestem jak to się mówi potocznie "cnotką". O tym fakcie dowiedział się Marcin od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał czy to prawda nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu, oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie poradzić. Nie chciałam przespać się z "pierwszym lepszym" gdyż kocham Marcina i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną!! Akurat zdarzyło się tak że byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować. Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy stało się najgorsze co mogło się stać!! KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA!!!!!!!!!!Rozpaczliwie próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć! Wstydzę się iść do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez naszą dwójkę upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić. Co teraz pomyśli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!! Zrozpaczona źródło: www.rewolucja24.com

Gość ja tez bym chciała
na robotyke :/ a jestem na zarzadzaniu :P

Gość julijanna oszalas
a ja odpowiadam poważnie

Gość juliannnna
byc moze dlatego zazwyczaj pedagog szkolny sam sie tak przechwala, jaki to on jest wazny i ze to prawa reka dyrektora

Gość julijanna oszalas
taaa w której szkole pedagog jest prawą ręką dyrektora? u mnie w LO przez trzy lata nie widzialam pedagoga szkolnego na oczy

Gość Truffet
co ty gadasz!!!!!!!!!!!!! to jest jedno z najwazniejszych stanowisk w szkole bez pedagoga szkolnego nie moze normalnie funkcjonowac praca w szkole wy sie tam znacie

Roman G ja jestem po biologii i jakoś nie mogę znaleźć pracy w zawodzie..co ty taki pewien jesteś swego?też myślałam ze świat mi się do stóp rzuci jak studia skończę i co???

Gość pani magister prawa administra
Roman wrzuć na luz. Jakby iść twoja droga to najlepiej nic nie studiować. ja jakoś po administracji nie narzekam. Fakt trudny kierunek, mnóstwo kucia ale opłaca siępomęczyć 5 lat żeby później nie narzekać na brak pracy.

Gość i co koniec dyskusji

Gość marcysiankaaa
nie czytałam, aleeee gówno komu tego, co kto studiuje....

Gość marcysiankaaa
pedagog szkolny....łomajgod....byłam, kochałam...ale nigdy więcej...:)

projektanci drog swoja droga ale jesli wykonawca dostaje wyzaczona ilosc kasy(czyli niewielka) to robi taka droge na jaka dostali fundusze. a ze niestety poskla biedny kraj to i takie mamy drogi:>

Gość badminton
teraz myślisz, ze to beznadzieje a Twoje dzieci w szkole chyba ktoś bedzie musiał uczyc.. nie???

Gość to jak to jest z tym
pedagogiem szkolnym?